reampage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ben kırdım bir kere iki gün sonra gelip saati götürdüiler ödedim borcu taktılar geri saati. başka ceza gelmedi bida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 forgiver said: Fistan said: Liebe said: Fistan said: ceza kesmesinin o gelen memurun insiyatifinde falan oldugunu düşündünüz yani? evet öyle zaten? adamın tepesinde kamera mı var abi 7/24 naptığını izleyen? gidecek bakacak gariban öğrenciler falan açtım geldim diye yazacak elindeki belgeye bitti gitti. bizzat öğrenci evindeyken elektrikteki mührü ben açmıştım hatta mühür de değil sert bi kelepçe gibi bir şey vardı kırarak çıkarmıştım, eleman kapıya geldiğinde ben açtım dediğim de eyvallah deyip gitmişti. not: her mührü açmaya gelen insaflı davranacak diye bir şey yok tabi..sistemde görünmeyecek mi bu adam acma kapama yapmis cezası nerde diye sormayacaklar mı sormayacaklar hee özel şirket sormaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Bok atacagim laf sokacagim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 sok tutan mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Durun sokusmayin siz kardessiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Gereksiz laf sokmak benim görevim degil abi. Asli vazifesi bellemin arkadaslar mevcut hali hazirda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Bende elektrik faturasini görmedim yoktum evde kapidan da ucmus heralde. Sabah geldi kesti adam. Yatiririm bugun kesmeseydin falan deyince tamam acayim o zaman dedi. Adamlara kalmis bir olay yani parayi yatirdiysaniz sorun olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Odediyseniz bisi olmazda odemeden acarsaniz sikinti Bitek odedin diye acmaya geliyor bi bakio acik agrolanio rage oluo bosuna geldim diye okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Fistan said: Liebe said: Fistan said: ceza kesmesinin o gelen memurun insiyatifinde falan oldugunu düşündünüz yani? evet öyle zaten? adamın tepesinde kamera mı var abi 7/24 naptığını izleyen? gidecek bakacak gariban öğrenciler falan açtım geldim diye yazacak elindeki belgeye bitti gitti. bizzat öğrenci evindeyken elektrikteki mührü ben açmıştım hatta mühür de değil sert bi kelepçe gibi bir şey vardı kırarak çıkarmıştım, eleman kapıya geldiğinde ben açtım dediğim de eyvallah deyip gitmişti. not: her mührü açmaya gelen insaflı davranacak diye bir şey yok tabi..sistemde görünmeyecek mi bu adam acma kapama yapmis cezası nerde diye sormayacaklar mı ne açması ne kapaması deli misin divane misin sen adam başvurusunu yapmış sayaç numarasını almış ne saçmalıyorsun hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Masticore said: youtube video'su yapın (özür dileyin,acındırın kendinizi) ve link'ini yazın kagıda. bu seni çok seviyorum videoları gibi gidin amerikada avrupada falan kelime kelime türkçe konusturun gavurları video çekin usb e atın abi onuda doğal gazın üstüne yapıştırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar