chrome Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Iyi takikmis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 süper topikmiş la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Topic 10/10 would bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Ne desem bilemedim. Kendine iyi davran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otsu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 abi takdir ettim seni. Boyle durumlarda insanlar sorunu ya karşı tarafa ya da kadere bağlarlar kendi hatalarıyla yüzleşmemek için. Seninki de mallık değil hata. Yeni bi sayfa açıp bunlardan ders çıkarmak en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 aslında IQ olayı ciddi bi olay.. IQ nuz belli bir seviyede ölçüldüyse her sene o IQ düzeyi bir şekilde 8 ile 2 puan arası düşüyor... Düşmemesi içinegzersizler yapmanız gerekiyor özellikle yüksek IQ lu insanlar. Mesela egzersiz yaparak senelik 2 puan(max5) arttırabiliosunuz biyere kadar. Beyin egsersizleri süperşeyler ufkunuz açılır :) Ha bilmece-sudoku filan demiyorum Egsersiz diyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Cons said: süper topikmiş la bu sana da hitap ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 beynini zorla öyle artıyor iq ben 3 sayfa ders notu ezberlemiştim ordan sonra motor açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bir de uğraşacak iqsu yüksek bir müdür bul, onla savaş o da faydalı ama değemez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Editor said: aslında IQ olayı ciddi bi olay.. IQ nuz belli bir seviyede ölçüldüyse her sene o IQ düzeyi bir şekilde 8 ile 2 puan arası düşüyor... Düşmemesi içinegzersizler yapmanız gerekiyor özellikle yüksek IQ lu insanlar. Mesela egzersiz yaparak senelik 2 puan(max5) arttırabiliosunuz biyere kadar. Beyin egsersizleri süperşeyler ufkunuz açılır :) Ha bilmece-sudoku filan demiyorum Egsersiz diyorum ! Magic the gathering diyorum çünkü içinde kart var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 başlık iq ama konunun iq ile alakası yok. bak burada kendini ne kadar güzel ifade ediyorsun. bilinç düzeyin çok yüksek, kendini gözlemlemişsin etmişsin, sorunu tespit etmişsin vs. kaldıki okumuş etmiş adamsın bunlar iq su düşük birinin yapabileceği şeyler değil. bence senin sorunun büyük oranda psikolojik. sen insan ilişkilerinde zorlanıyorsun. haliyle iş ve ev yaşantına bu yansıyor. üstün zekalı profesörler veya tarihte örneği çok olan dehalar bile toplumsal hayatta tökezler, tökezlemiştir. sosyal hayatlarında özellikle aşk hayatlarında falan hep bi fail söz konusudur hani. buradan çıkarım da bulunabilirsin iq ile durumunun alakızlığına. ayrıca durumu kabullenmiş ve kendini başarısız bir mal olarak görmeye başlamışsın. hiç gerek yok bunlara. bi uzmandan yardım al. sorunun bence büyük oranda çözülecek. ufak tefek unutkanlıklar, şaşkınlıklar, tutukluklar vesaire dikkat bozukluğundan ve gün içinde yeterince odaklanamamandan. geldiğin noktada ise hata yapmamak, kendini mal durumuna düşürmemek için kastıkça dahada batırıyorsun işleri ve bu senin zihnini daha çok yorduğu için gerekli dikkati sittin sene toplayamıyorsun. acemi olan şoför kendini sıkacağı, gereksiz yere full dikkat vereceği ve hata yapmamak için kendini kasacağından çok yorulur hani. normal bir şöfor için ise yolda yürümek gibi reflekse dönmüştür olay. seninki de o hesap. bunun için çok fazla zihin egzersizi ve ilaçlar da var. üstüne yardım alıp özgüveni de yerine koydun mu yardırır gidersin zaten. son olarak kişisel tavsiyem düzenli spor yapman. tercihen takım sporlarından birisi. faydasını görürsün kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 iqsu doksan olan birisi türkiyede üniversite eğitimi alıp yüksek lisans yapabilir. isterse akademik kariyer de yapabilir. hiç engel oluşturmaz iqsu. doksan iq averaj oluyor. hatta doksan iqlu olmasında fayda var. doksan iqlu olmazsa sivrilir, sevilmez, önü tıkanır, çelme takılır. çünkü farklı bir laf eder, başkasının göremediğini işaret eder, bir soruna/bilinmeyene çözüm bulur, fikir üretir. bizim insanımız öyle adamı sevmez. şimdi başımıza icat çıkarma, der, otur oturduğun yerde, der. nasıl olsa bilgi batıdan hazır halde geliyor. onu alır aynen tekrar ettirirler adama. eğitim seviyesi ile aykyunun hiç ilişkisi yok canım türkiyemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 interperez said: eşimin üzerinde araba. Evlilik sözleşmesi yapmamışsan mallar nası eşit bölünüyo ki ? Ayrıca evlenmeden 1 ay önce aldım arabayı. default olarak eşit bölünüyo 2000 sonrası yasalara göre eğer sözleşme yapmamışsan. ama sen evlenmeden önce aldığın için arabayı o ayrı. lan sözleşme yapacak hatunu nerden bulacaz ki zaten. yasalar da açık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 interperez said: Şu sebepten dolayı toplumdan dışlanıyorum. Çok bariz bi şeye cevap veremiyorum. Bazen konuşamıyorum.Çünkü düşünemiyorum. Bugün gene bariz bi hata yaptım bi konuda. Gerizekalı olduğum için kavga ettik devlet dairesinde.Aptal olduğumu farkedince de agresifleşiyorum direk. Gitmiyo beyin ya.Random bi insan çok kolay kandırıyo lan bide. Param bitti bildiğin bu yüzden.Bide insanlar mal olduğumu anlayınca direk kaçıyo.İnsan insandır sonuçta. Ters etkileşim de yapmıyorum bu arada gerçek bir andavallıyım. Troll serbest. şöyle insanlar arıyorum bu konuya ; ben pek anlayamadım herşeyin bilincinde bunları anlatabiliyorsan bence sende baska bir sorun var gerizekalılıktan öte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 sanki bütün bu olanlardan zevk alıyormuşsun gibi bi izlenim oluştu ben de. mazoşist falan dicem ama kavramlarla da aram yok pek ne biliim buraya gelip ebüühea ben malım aptalım demek yerine niye kendi kendine "pazartesi günü hayatıma çizgi çekip yeni bir başlangıç yapıcam" demiyorsun? her şeyin farkındasın, karıyla aran kötüyse direk malını mülkünü arabayı falan kurtarabildiğini kurtarıp vur tekmeyi, veterinerlik olayına bir çekidüzen ver, karşılığını alamayacağını düşündüğün bir fatura kesip vergi ödedim diyorsun muhasebecin hiç mi demiyor abi gel bi avukata başvurup şüpheli alacaklara atalım vergi indirimi sağlayalım falan diye? milyon tane soru trilyon tane tavsiye var aklımda yeminle ümit görmüyorum adamda yoksa oturup cevap vericem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 konunun hepsini okuyamadım ama birazcık aptallık iyidir ya. üstündeki o gereksiz ciddiyeti alır insanın, daha fazla eğlenirsin. çok zekiler genelde konuşurken ve düşünürken ihtimalleri değerlendirdikleri için genelde sıkıcı olurlar. çünkü mantıklı sonuçlara varırlar ve çok fazla mantık eğlenmeyi yok eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 karı ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Black-ice said: ben anlamadım açıkçası. bende de şey var bazen patron geliyor şimdi belediyeye git, projeyi al, ardından proj..... burada kesiyorum dinlemeyi. dinlemiyorum hiç. sonra tekrar sormam gerekiyor baştan anlatır mısın diye. mal konumuda kalıyorum. sanki beynim abi valla hiç kasamıcam diyip yorganı kafasına çekiyor. böyle bişey mi acaba dikkatsizlik gibi böyle. Banada oluyor bu sebebi mal olduğundan değil, karşı taraf belki aynı işlemi 1000 kere yapmıştır yada kafasında düşünmüş önce şöyşe şöyle yapalım diye, sanada takır takır anlatıyor. Araya gir bir dakika de eline kalem kağıt al teker teker yaz not al. O dinlemeyi kesmeyi bende yapıyordum çünkü takıldığım bir nokta oluyordu orayaı nasıl yapacağız gibi sonra gerisini duymuyordum. Al eline kalemi kağıdı yaz, çünkü karşındaki işi biliyor ve denyo seninde bildiğini varsayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 arabanın markası neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Law said: Black-ice said: ben anlamadım açıkçası. bende de şey var bazen patron geliyor şimdi belediyeye git, projeyi al, ardından proj..... burada kesiyorum dinlemeyi. dinlemiyorum hiç. sonra tekrar sormam gerekiyor baştan anlatır mısın diye. mal konumuda kalıyorum. sanki beynim abi valla hiç kasamıcam diyip yorganı kafasına çekiyor. böyle bişey mi acaba dikkatsizlik gibi böyle. Banada oluyor bu sebebi mal olduğundan değil, karşı taraf belki aynı işlemi 1000 kere yapmıştır yada kafasında düşünmüş önce şöyşe şöyle yapalım diye, sanada takır takır anlatıyor. Araya gir bir dakika de eline kalem kağıt al teker teker yaz not al. O dinlemeyi kesmeyi bende yapıyordum çünkü takıldığım bir nokta oluyordu orayaı nasıl yapacağız gibi sonra gerisini duymuyordum. Al eline kalemi kağıdı yaz, çünkü karşındaki işi biliyor ve denyo seninde bildiğini varsayıyor. Bence tam tersi siz çok bildiğinizi sanıp bir anda gerisini dinlemeyi bırakıyorsunuz. Aman her zaman aynı şey bilindik şeyleri yapacam işte moduna giriyorsunuz. Arada farklı bişey diyince karşı taraf 'ha orda bi dur bi daha anlat bakim baştan' moduna bürünüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 taze balonuyla akıl verio ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 kendisine bir adet seks yazıyorum reçete olarak. bi sevişse toparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Muaddib said: Law said: Black-ice said: ben anlamadım açıkçası. bende de şey var bazen patron geliyor şimdi belediyeye git, projeyi al, ardından proj..... burada kesiyorum dinlemeyi. dinlemiyorum hiç. sonra tekrar sormam gerekiyor baştan anlatır mısın diye. mal konumuda kalıyorum. sanki beynim abi valla hiç kasamıcam diyip yorganı kafasına çekiyor. böyle bişey mi acaba dikkatsizlik gibi böyle. Banada oluyor bu sebebi mal olduğundan değil, karşı taraf belki aynı işlemi 1000 kere yapmıştır yada kafasında düşünmüş önce şöyşe şöyle yapalım diye, sanada takır takır anlatıyor. Araya gir bir dakika de eline kalem kağıt al teker teker yaz not al. O dinlemeyi kesmeyi bende yapıyordum çünkü takıldığım bir nokta oluyordu orayaı nasıl yapacağız gibi sonra gerisini duymuyordum. Al eline kalemi kağıdı yaz, çünkü karşındaki işi biliyor ve denyo seninde bildiğini varsayıyor. Bence tam tersi siz çok bildiğinizi sanıp bir anda gerisini dinlemeyi bırakıyorsunuz. Aman her zaman aynı şey bilindik şeyleri yapacam işte moduna giriyorsunuz. Arada farklı bişey diyince karşı taraf 'ha orda bi dur bi daha anlat bakim baştan' moduna bürünüyorsunuz. Olay çok bilmek değil, çünkü bilmiyorum. Konuya vakıf olan karşı taraf bana sadece şu şu şu yapılacak diye tak tak tak anlatıyor. Yani hiç yapmadığım bir yemek tarifini bana karşı tarafın hızlıca anlatması gibi, domatesi doğra, kısık ateşte iyice bir kavur, 1o dkika sonra marulu ekle, fakat bu arada dikkat et dibi tumasın derken ben o arada zaten kısık ateşe takılmış oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ben birine bisi anlatirken kod yazabiliyor, telefonla konusurken baskasini dinleyebiliyorum. tuvalete gidince zeka siciyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Muhtemelen beslenmen problemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar