reampage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 gs taraftarı gs maçı kesin kaybediceği belli oldugu zaman stadı terk ediyor. lol
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 maçı tam izleyemedim batak oynuyordum o sırada arada baktım sadece askfafs ama gol çok temiz be adam direk adrese teslim asist yapmış.ömer in atmasınada sevindim.geleceğin semih şentürk ü ahaha
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 qaLatasharayh tüM şaMphiyh0NLuqhLarıNı haqh édhéréqh qhazaNdhı ßir qhéré taMaM Mı .s .s 4. yhıLdhızıMız dha yh0Ldha!
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 applev0dka said: şampiyonluk haluk ulusoy mehmet ağar ile cok rahat kazanılıyor. sampiyonluk kazanmayı sizden ögrenecek degiliz. hayır sözde önemsemiyorsunuz beşiktaş galibiyetini ama 2 gündür forumda,twitterda,face'de göz yaşları dinmedi resmen. gs'nin 2 puan cıkardıgı deplasmandan 6 puan almamız ve sadece fener macı kalması ilk yarıda baya zoruna gitmiş insanların ee bizim de sadece fener macı kaldı? nolcak simdi. ustelik ikinci yarı siz derbilerde deplasmandasınız hep. biz ustelik bunları icerde oynuyoruz. hayır rakibimiz degilsiniz zaten ama bilin diye dedim.
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 la gidin jimnastik yapin esneyinde ikinci yaridaki hazirlanin kas zorlanmasi olmasin
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 toggie said: applev0dka said: şampiyonluk haluk ulusoy mehmet ağar ile cok rahat kazanılıyor. sampiyonluk kazanmayı sizden ögrenecek degiliz. hayır sözde önemsemiyorsunuz beşiktaş galibiyetini ama 2 gündür forumda,twitterda,face'de göz yaşları dinmedi resmen. gs'nin 2 puan cıkardıgı deplasmandan 6 puan almamız ve sadece fener macı kalması ilk yarıda baya zoruna gitmiş insanların ee bizim de sadece fener macı kaldı? nolcak simdi. ustelik ikinci yarı siz derbilerde deplasmandasınız hep. biz ustelik bunları icerde oynuyoruz. hayır rakibimiz degilsiniz zaten ama bilin diye dedim. tıhıhı
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 rakiplerimizin böyle ezildiği bir haftada böyle zorlu bir deplasmandan 3 puanla dönmek çok güzel oldu
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 zorlu akhisar deplasmanı var daha sevinmek için erken sdsfs
PZero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 haftanın en karlısı biziz milli maç arasıyla sakatlarda düzelir kaldığımız yerden devam fiksürümüzde rahatladı önümüz acık ..
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 en az sayfa bizim maçta la,yendik diyemiki.hahagaf
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 abi hep biz yenelim en az başlık bizde olsun.şampiyonluk başlığımıza gelirler adafda bizde umursızca kahkaha atarız okuyup okuyup ronaldinyo geliyormu şimdi ara transferde bilen varmı;?
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bizimkiler federasyona başvurmuşlar seneye 5 +0 +4 olcak ya sonraki sene belli değilmiş zaten 10 yabancı var deltinyo gidiyor gelecek yıl da sisteme hazır olcaz ama yabancı transferi yapamıyormuşuz gelecek yıllar belli değil diye
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 vay arkadaş ya, ulan herkes herkesi getirdi bi ronaldinyoyu getiremedik ya. gelsin şu dişlek siyah inci
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Holosko yu ya türk yapalım ya yollayalım artık. Holosko + bir miktar para ile kimler alınmaz.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Kim vericek Holosko'ya para? Ne kadar vericek ya da mesela kimi alıcaksınız :)
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 devre arası ligde zor günler geçiren birine iteleyelim abi.
Öne çıkan mesajlar