Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 7. Hafta | Eskişehirspor - Beşiktaş | 05.10.2013 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maçı tam izleyemedim batak oynuyordum o sırada arada baktım sadece askfafs

ama gol çok temiz be adam direk adrese teslim asist yapmış.ömer in atmasınada sevindim.geleceğin semih şentürk ü ahaha
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

şampiyonluk haluk ulusoy mehmet ağar ile cok rahat kazanılıyor.

sampiyonluk kazanmayı sizden ögrenecek degiliz.

hayır sözde önemsemiyorsunuz beşiktaş galibiyetini ama 2 gündür forumda,twitterda,face'de göz yaşları dinmedi resmen. gs'nin 2 puan cıkardıgı deplasmandan 6 puan almamız ve sadece fener macı kalması ilk yarıda baya zoruna gitmiş insanların

ee bizim de sadece fener macı kaldı? nolcak simdi. ustelik ikinci yarı siz derbilerde deplasmandasınız hep. biz ustelik bunları icerde oynuyoruz.

hayır rakibimiz degilsiniz zaten ama bilin diye dedim.
Mesaj tarihi:
toggie said:

applev0dka said:

şampiyonluk haluk ulusoy mehmet ağar ile cok rahat kazanılıyor.

sampiyonluk kazanmayı sizden ögrenecek degiliz.

hayır sözde önemsemiyorsunuz beşiktaş galibiyetini ama 2 gündür forumda,twitterda,face'de göz yaşları dinmedi resmen. gs'nin 2 puan cıkardıgı deplasmandan 6 puan almamız ve sadece fener macı kalması ilk yarıda baya zoruna gitmiş insanların

ee bizim de sadece fener macı kaldı? nolcak simdi. ustelik ikinci yarı siz derbilerde deplasmandasınız hep. biz ustelik bunları icerde oynuyoruz.

hayır rakibimiz degilsiniz zaten ama bilin diye dedim.

tıhıhı
Mesaj tarihi:
abi hep biz yenelim en az başlık bizde olsun.şampiyonluk başlığımıza gelirler adafda bizde umursızca kahkaha atarız okuyup okuyup

ronaldinyo geliyormu şimdi ara transferde bilen varmı;?
Mesaj tarihi:
bizimkiler federasyona başvurmuşlar
seneye
5 +0 +4 olcak ya sonraki sene belli değilmiş zaten
10 yabancı var deltinyo gidiyor gelecek yıl da sisteme hazır olcaz ama yabancı transferi yapamıyormuşuz gelecek yıllar belli değil diye
  • Yeni Oluştur...