Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 7. Hafta | Eskişehirspor - Beşiktaş | 05.10.2013 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kithnos_1 said:

Llama said:

https://pbs.twimg.com/media/BV1z87UCcAAzjJa.jpg

Biri deplasmanda biri kendi evinde olduğu için olmasın ? Yine mi mağdur ettiler yoksa Beşiktaş'ımı ?

biri ceza alcagını anlar maç çıkşında apar topar ligtv'ye cıkar

vallahi bilmiyordum,allah belami versin bilmiyordum, kuran carpsın bilmiyordum, 2 gözüm önüme aksın haberm yoktu beklemiyordum diye aglar.cezası ertelenir şu olur bu olur.

digeri cezanın ertelenmesi için sucu kabul etmen gerek derler
-ben küfür etmedim ki kabul edeyim der cezasını çeker..

bu 2 resim de eskişehir.

Mesaj tarihi:
gözyaşı farkı diyoruz biz ona

bu ülkede ağlamayana meme yok. ben özür dilencek bişey yapmadım diyen paşa paşa haksız cezasını cekeden dürüst adama saygı da yok.

bu ülkede saygı görmek için, hırsız,katil,sapık,argo konusan pislik birisi olman gerek..
Mesaj tarihi:
şampiyonluk ağlayarak, ya da tribünlerden çimlere atlyarak kazanılmıyor, öğrenirsiniz zamanla
http://www.super-lig.org/wp-content/uploads/2013/05/1905-sahada-serefle.jpg
Mesaj tarihi:
şampiyonluk haluk ulusoy mehmet ağar ile cok rahat kazanılıyor.

sampiyonluk kazanmayı sizden ögrenecek degiliz.

hayır sözde önemsemiyorsunuz beşiktaş galibiyetini ama 2 gündür forumda,twitterda,face'de göz yaşları dinmedi resmen. gs'nin 2 puan cıkardıgı deplasmandan 6 puan almamız ve sadece fener macı kalması ilk yarıda baya zoruna gitmiş insanların
Mesaj tarihi:
vallahi son yıllarda fenerlilerin yaptıgı söylenen herşeyi gsliler yapmaya basladı.

17v1 diyen fenerliler bıraktı, gs basladı 17v1 diye gözyası dökmeye.

o yüzden bu işler belli olmuyor sdsfs
Mesaj tarihi:
Yok valla biz göz göre göre tehlikeye gidiyoruz. Hani fenerbahçenin antipatisi başka galatasaryın ki başka , aynı kulvarlar değil.

Bizim olay daha çok şampiyon olunca şımarmayla alakalı , fenerin olayı daha çok kazanamayınca sinirden petrol istasyonunu az kalsın patlatacak kıvamda. Fener kazanınca çok sıkıntı olmuyor , galatasaray kaybedince çok sıkıntı olmuyor , hani şu kadar net izah edebilirim anca :D
  • Yeni Oluştur...