Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 takım gerçekten kendine geldi ikinci yarı eski ye posisyon vermedik... ah galatasaray olayları sen nelere kadirsin
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BV1z87UCcAAzjJa.jpg
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Eskisehirin son atagibda iki elle cama yapismasi muazzamdi ya.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Llama said: https://pbs.twimg.com/media/BV1z87UCcAAzjJa.jpg Biri deplasmanda biri kendi evinde olduğu için olmasın ? Yine mi mağdur ettiler yoksa Beşiktaş'ımı ?
khala Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Beşiktaş'a 2 hafta önce ne geçirdiysek adamlar hala ağlıyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 kithnos_1 said: Llama said: https://pbs.twimg.com/media/BV1z87UCcAAzjJa.jpg Biri deplasmanda biri kendi evinde olduğu için olmasın ? Yine mi mağdur ettiler yoksa Beşiktaş'ımı ? biri ceza alcagını anlar maç çıkşında apar topar ligtv'ye cıkar vallahi bilmiyordum,allah belami versin bilmiyordum, kuran carpsın bilmiyordum, 2 gözüm önüme aksın haberm yoktu beklemiyordum diye aglar.cezası ertelenir şu olur bu olur. digeri cezanın ertelenmesi için sucu kabul etmen gerek derler -ben küfür etmedim ki kabul edeyim der cezasını çeker.. bu 2 resim de eskişehir.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 parayı verip pahalı locayı tutsaydınız niye fakir edebiyatı yapıyorsunuz
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 gözyaşı farkı diyoruz biz ona bu ülkede ağlamayana meme yok. ben özür dilencek bişey yapmadım diyen paşa paşa haksız cezasını cekeden dürüst adama saygı da yok. bu ülkede saygı görmek için, hırsız,katil,sapık,argo konusan pislik birisi olman gerek..
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Bi de yüzsüz olucaksın tabi üzerine ve devamlı şımartılıcaksın
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 şampiyonluk ağlayarak, ya da tribünlerden çimlere atlyarak kazanılmıyor, öğrenirsiniz zamanla http://www.super-lig.org/wp-content/uploads/2013/05/1905-sahada-serefle.jpg
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 of be abi şuna bile ağlıyorlar ahaha ama en sonunda başarcaklar abi ben inanıyorum ağlaya ağlaya şampiyon olucaklar sonunda
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 şampiyonluk haluk ulusoy mehmet ağar ile cok rahat kazanılıyor. sampiyonluk kazanmayı sizden ögrenecek degiliz. hayır sözde önemsemiyorsunuz beşiktaş galibiyetini ama 2 gündür forumda,twitterda,face'de göz yaşları dinmedi resmen. gs'nin 2 puan cıkardıgı deplasmandan 6 puan almamız ve sadece fener macı kalması ilk yarıda baya zoruna gitmiş insanların
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 drogba için de paraya kıymmamışlar biz almışız zaten hep fakirlikten
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 2 deplasmandan 6 puan çıkaran takımı deplasmanda 2-1 yendik
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 işte sadece derbi kazanmak sampiyon yapmıyor ornekleri cok. sene sonunda ama biz beşiktaşı deplasmanda yendik diye aglarsınz artık :(
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 vallahi son yıllarda fenerlilerin yaptıgı söylenen herşeyi gsliler yapmaya basladı. 17v1 diyen fenerliler bıraktı, gs basladı 17v1 diye gözyası dökmeye. o yüzden bu işler belli olmuyor sdsfs
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Yok valla biz göz göre göre tehlikeye gidiyoruz. Hani fenerbahçenin antipatisi başka galatasaryın ki başka , aynı kulvarlar değil. Bizim olay daha çok şampiyon olunca şımarmayla alakalı , fenerin olayı daha çok kazanamayınca sinirden petrol istasyonunu az kalsın patlatacak kıvamda. Fener kazanınca çok sıkıntı olmuyor , galatasaray kaybedince çok sıkıntı olmuyor , hani şu kadar net izah edebilirim anca :D
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 her yerden gs li çıkıyor arkadaş her yerden
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ikinci eskişehir kalemize bi kere geldi diye üzülmeyin yahu bu kadar
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ama veli elle cıkardı :( veysel'e de para vardik gögüsne carptı desin diye :(
Öne çıkan mesajlar