Warhero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Amerika sitesi Fries King diye değişmiş, İngiltere ve Türkiye de Fries King olcak mı merak ediyorum. http://i.imgur.com/vZnikVP.png Ama hakkaten McDonalds'a kıyasla patatesleri kötü hamburgerleri daha güzelken, isimlerini bu şekilde değiştirmeleri tuhaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 O değil de kimse dememiş o patates kızartmasını shake shack'ten çalmışlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Patato için baya uzun süre R&D yapmışlar falan diye okumuştum geçenlerde bir yerlerde, o yüzden rebrandinge gidiyorlar yüksek ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Patatesleri ayrı marka altında satıcaklar işte. Burger King'e bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Nasıl ayrı marka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Le King olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 inyormaynd said: Nasıl ayrı marka? Nesini anlamadın ki? Normal restorantların adı Burger King olarak kalıcak. Patateslerin adı fries king olucak. Nasıl Whooper ayrı bir marka ise aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Lord of the Fries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 fries empire olsa ne yazar yenecek bisey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Xaenin said: Patato için baya uzun süre R&D yapmışlar falan diye okumuştum geçenlerde bir yerlerde, o yüzden rebrandinge gidiyorlar yüksek ihtimalle. arge niye yapmamisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Warhero said: Amerika sitesi Fries King diye değişmiş, İngiltere ve Türkiye de Fries King olcak mı merak ediyorum. niye olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Royale with cheese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 istediği gibi kızartsın, o patatesler gene göte gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 http://25.media.tumblr.com/1471f69d17675c80b26330f59804435d/tumblr_mu07hxXATl1si64swo1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 batuhan said: inyormaynd said: Nasıl ayrı marka? Nesini anlamadın ki? Normal restorantların adı Burger King olarak kalıcak. Patateslerin adı fries king olucak. Nasıl Whooper ayrı bir marka ise aynı. Whooper ürünün adı başlı başına marka değil. Adamlar komple değişiyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Laorx said: istediği gibi kızartsın, o patatesler gene göte gidecek. Daha önce dediğim gibi biçimlerini shake shack'ten çalmışlar, kızartmasını da çaldılarsa eğer yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Cons said: Xaenin said: Patato için baya uzun süre R&D yapmışlar falan diye okumuştum geçenlerde bir yerlerde, o yüzden rebrandinge gidiyorlar yüksek ihtimalle. arge niye yapmamisler Hikaye yurtdışında geçiyor gerizekalı orada arge yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 rd yaptıkları için rebrandinge gitmiyolardır ya, rebrandinge gicekleri için rd ypatık diyolardır. patatesin rd si mi olur anasını satayım ya kilosu 30 kuruşa ben alıyorum bk kilosunu 2 kuruşa filan alıyodur. patatesten global fast food zinciri kurdu adamlar akıl alır gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 the crazy ones diye bir dizi çıktı. ordan esinlenmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Llama said: Warhero said: Amerika sitesi Fries King diye değişmiş, İngiltere ve Türkiye de Fries King olcak mı merak ediyorum. niye olmasın Bizde Oreo'lu ürünler bile satılmıyor, büyük eksiklik çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Oreo çikolatalı bisküvi değil mi ya geçen migrosda gördüm ben ondan negro nun amerikanı değil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Soris said: Oreo çikolatalı bisküvi değil mi ya geçen migrosda gördüm ben ondan negro nun amerikanı değil mi o negro çok daha güzel ama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bizim restoranda böyle olacakmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 http://uboachan.net/mado/src/1336662154171.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar