Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King olmuş Fries King.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Amerika sitesi Fries King diye değişmiş, İngiltere ve Türkiye de Fries King olcak mı merak ediyorum.

http://i.imgur.com/vZnikVP.png

Ama hakkaten McDonalds'a kıyasla patatesleri kötü hamburgerleri daha güzelken, isimlerini bu şekilde değiştirmeleri tuhaf.
Mesaj tarihi:
Patato için baya uzun süre R&D yapmışlar falan diye okumuştum geçenlerde bir yerlerde, o yüzden rebrandinge gidiyorlar yüksek ihtimalle.
Mesaj tarihi:
inyormaynd said:

Nasıl ayrı marka?

Nesini anlamadın ki? Normal restorantların adı Burger King olarak kalıcak. Patateslerin adı fries king olucak. Nasıl Whooper ayrı bir marka ise aynı.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Patato için baya uzun süre R&D yapmışlar falan diye okumuştum geçenlerde bir yerlerde, o yüzden rebrandinge gidiyorlar yüksek ihtimalle.

arge niye yapmamisler
Mesaj tarihi:
batuhan said:

inyormaynd said:

Nasıl ayrı marka?

Nesini anlamadın ki? Normal restorantların adı Burger King olarak kalıcak. Patateslerin adı fries king olucak. Nasıl Whooper ayrı bir marka ise aynı.

Whooper ürünün adı başlı başına marka değil. Adamlar komple değişiyorlar işte.
Mesaj tarihi:
Cons said:

Xaenin said:

arge niye yapmamisler

Hikaye yurtdışında geçiyor gerizekalı orada arge yok.
Mesaj tarihi:
rd yaptıkları için rebrandinge gitmiyolardır ya, rebrandinge gicekleri için rd ypatık diyolardır. patatesin rd si mi olur anasını satayım ya kilosu 30 kuruşa ben alıyorum bk kilosunu 2 kuruşa filan alıyodur. patatesten global fast food zinciri kurdu adamlar akıl alır gibi değil
Mesaj tarihi:
Llama said:

Warhero said:

Amerika sitesi Fries King diye değişmiş, İngiltere ve Türkiye de Fries King olcak mı merak ediyorum.

niye olmasın

Bizde Oreo'lu ürünler bile satılmıyor, büyük eksiklik çekiyoruz.
  • Yeni Oluştur...