JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Ben Yoga'nın tamamen para tuzağı odaklı, insanların parasını almaktan başka hiç bir amacı olmayan saçma ve uydurma bir felsefe üzerine kurulu bir şey olduğunu düşünüyorum. etrafımda yoga yapıcam diye bi taraflarını yırtan, farklı şehirlerde 5 yıldızlı otellerde yoga buluşmalarına katılan insanlar var. Aptal ve saçma iletiler giriyorlar.. en çok sinir olduğum şeylerden birisi de Reenkarnasyon denilen saçma şey üzerine kurulu olması.. şu anda yaşayan bazı hayvanların eskiden yaşayan insanlar olduğunu falan söylüyor bir arkadaşım ve kendisi dünyanın sayılı üniversitelerinden birinde bioloji bitirmiş :( çok üzücü değil mi? Kanser'e tedavi diye bir saçmalıkta çıkardı bu yogacılar son zamanlarda, ona da iyi geldiğini iddia ediyorlar falan.. Benim için anlamsız ve sömürüye yönelik bir kandırmaca yöntemi. Sizlerin fikirlerini merak ediyorm. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Spor olarak 10 numara. Gerisinden kime ne, insan neye inanmak isterse inanıyor zaten, namaz kılan, pazar kiliseye giden adam neyse bahsettiğin insan da o, bir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yoganın kendi ayrı ticari amaçla açılan sınıflarda insanlara ders verilmesi ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 /summon Soris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yoga saglıklı çünkü içinde et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ayrıca yoga pants resimlerinin gelmesi için max 4-5 mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 hatunun gönlü olsun diye 5 dk yaptım, sonra eaaaah bu ne lan diyip bioshock oynamaya başladım bilgisayarda. felsefik olarak bir olayı var mıdır pek bilgi sahibi değilim ama spor olarak, en azından erkek için pek uygun olmadığı kanaatindeyim. gidin tenis oynayın illa ki spor yapacam diyorsanız. yoga falan hikaye, karı kıza şekil yapacam diye kendinizi şekilden şekile sokmayın, adam olun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 reenkarnasyonla yoganin ne alakasi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yoga candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Tenis zararlı diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yogaya başlangıç düzeyinde gitmiştim Adidas'ın bir kampanya bazında yaptığı 2 aylık bir kursu vardı. Felsefesi hakkına en ufak bir fikrim yoktu gittiğimde, üstelik ders esnasında da , felsefesyile ilgili herhangi bir bilgi detay verilmedi, meditasyonumsu bir şey yapılmadı. Sadece spordu. He bitirirken " namaste " falan deniyordu, işte bilmem neye selam...ya da bir hareketin ismi " güneşe selam" dı...Kısaca bence pilatesten farkı yok. Güzel bir spor, muhteşem gergin yapıyor vücudu. Çaktırmadan basit basit görünen hareketlerle elma gibi kızartıyor insanları. O yüzden bence işe yaramıyor demek doğru değil.Cem yılmazın ti'ye aldığı " fengshui" aydınlanma, falan o olayları bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yoga olmasaydı yoga pants olmazdı. düşünmesi bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 guernica said: . gidin tenis oynayın illa ki spor yapacam diyorsanız. yoga falan hikaye, karı kıza şekil yapacam diye kendinizi şekilden şekile sokmayın, adam olun.. yoga hikaye demem ama ... tenis + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 gerçek yoga bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Yoga yapacağınıza namaz kılın bre küffarlar!1!!one! Hem +sevap Hem aynı kalitede iç huzur Hem daha pratik ekipmanı kıyafeti birşeyi yok Ha komünütü için yapıyorsanız, yogadan karşıcins yaşam formu kaldırıcam diye bir yerlere giderek yapıyorsanız falan birşey diyemem. Sonuçta cami o amaçlar için gidilecek literally en son yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Bir de 3 yoga dersinden sonra vejeteryan olma kararı veren kerizler var isterseniz onlardan konuşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 sonra küfretti diye banlıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 insanlar yoga yapıp dinleniyor, rahatlıyorlar ise bırak yapsınlar onlar için faydalı birşey demek ki. sen saçma buluyorsan yapmazsın. problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Yoga ne lan erkek adam çıplak bedenine döker zeytinyağını sonra çıkar er meydanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 zeytinyağı erkek çıplak bedenine sürme falan kötü şeyler gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Erkek adam sporumuzun, kültürümüzdeki ultimate maskülenizmin de şöyle birşey olması nasıl bir ironidir. http://s3-ec.buzzfed.com/static/enhanced/webdr02/2013/3/5/10/enhanced-buzz-wide-4237-1362498328-9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Heyt be aslanlarım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Bu bahsettiğim yoga yapan arkadaşlarım vejeteryan oldular zaten, et yemiyorlar hatta alkolü bile o kadar azalttılar ki.... yoga derslerinin ne kadar olduğuna bakın, 5 yıldızlı otellerde ki yoga buluşmalarının katılım ücretine bakın.. D&R'larda satılan yoga dvdlerinin fiyatına bakın... yoga hakkında yazılan kitapların bolluğuna bakın.. Tam bir endüstri halini almış durumda.. Reenkarnasyon ile kurdukları saçma felsefeden zaten bahsetmiştim, bir ateist olarak zerre kadar kale alamıyorum malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Bknz: Tuncel Kurtiz'in kim olduğunu bile bilmeyen Yoga Eğitmeni. http://webtv.hurriyet.com.tr/3/55369/0/tuncel-kurtiz-i-tanimayan-yarismaciya-boyle-sitem-etti.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 burdan bakinca pek kaale almiyomussun gibi gorunmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar