yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesleki deformasyon oluyor sonra, eve gidip oyun aldığında 20 dakkadan fazla dayanamıyorsun. Tüm FPS'leri alıyorum oynamak için, max 20 25 dakka sonra kapatıyorum. İşim FPS'lerle ilgili, ama bir yandan da gündemi takip etmem lazım, keyif alma durumu bitti ne yazık ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Bi de o var . Oyun oynamayı seversin ama bir genre seversin iki seversin . Atıyorum gta 5 verirler oyna diye çok sevinirsin , sonra my little pony verirler haayııııaaarr diye haykırırsın , hani oyundan oyuna fark var tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 websensei aşmak çok zor. ürünler artık https inspection, application filtering vs yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Ffasdfaddadfa kapatmislar paticigi iste ahahaj Via telefondan giriyom mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Bugün açmışlar , dün heralde çok abarttıysam 'yeter hadi işine' demiş olabilir IT :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 google translate'den girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 videoların preview ları çalışmıyor onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 işimi yaptığım sürece,nereye girdiğim kimseyi ilgilendirmez.buna karışan iş yerini ben anlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 işte işveren eğer buna karışmazsa işini doğru düzgün yapmayacağını düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Editor said: 9 tl 9TL yazıyor paypal'a yönlenince 9usd yazıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 koskoca uluslararası firmada 0 filtreyle 50mbit düz ttnet kullanıyolar 100'den fazla adam var lel, ama iyi ki dl falan yapan yok ölmüyo bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 yekeyeke said: ben de oyun şirketinde çalışıyorum steam yasak... abi olsun be her türlü gider oyun şirketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 oyun şirketi dediği candy crush yapıyorsa dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 candy crush para basıyo daha ne istiyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Fin said: oyun şirketi dediği candy crush yapıyorsa dsf yani tabii eeee şey. o zaman buradaki "oyun" tanımı dışında olur ki birlikte güleriz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Arda bey hala gelmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 İş Yerinden girebileceğiniz, game trailer'larını takip edebileceğiniz bir site: http://www.kino-govno.com/news/games/news Rus mus idare edin hepsi var içinde arama çubuğuna oyunun adını yazmanız yeterli. Tip: Cursor ile link'in üzerine gelince ingilizcesi yazıyor. Gayet şukela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bombilo said: IT'cilere iki malbuş sıkıştır, her site açılır. Aynen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bombilo said: IT'cilere iki malbuş sıkıştır, her site açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar