applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 sonra oyun bug dolu diye aglama duvari oluyor ortalık sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ABİİİİİ sajkdhaskdjshada gözde gözlük yok, kartı ilk defa alıp 14'' laptopta oynamaya kalkınca inatla oradaki "friendly demon" kısmını "friendly minion" diye okudum ahahahaha ok bye gittim ölücem ben bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 allam ne nublara key dagitmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 :D. Karşıdaki adamın suratını düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 O değil de master olmuşum keh keh. Hunter iyi kurulmuş bir desteyle beraber fena parçalıyor. Master olduğum oyundan bir önceki oyunda bir priest geldi, adam daha kart bile oynamadan "Well Played" dedi ve concede verdi. 10 saniye falan mal mal baktım kaldım ekrana, sonradan jeton düştü. Adamı 2-3 oyun önce damage yemeden yenmiştim sdf. Master olduğum oyunda da karşıma druid geldi. Daha bende 5 mana crystal varken adamda 10 mana crystal vardı. Bu yetmedi, bir de üstüne Gruul ve Illidan attı. Benim destede bir tane bile Legendary olmamasına rağmen tokatladım adamı. ÖZET: Her class iyi kullanıldığı zaman oyunun en iyi classı oluyor. Şu OP bu OP diye ağlamayıp çözüm üretmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Yav he he, kralınız gelse yaptığınız üç dört tane birbirine artı veren minion u elde tutup unleash the hounds açmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 aquila said: allam ne nublara key dagitmislar. wanna duel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bana hala bi key gelmedi bu arada sdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 hmmm 1 tane bile silence veya execute veya arcanite reaper vermeyince warrior ile oynamak işkence oluyormuş. bu ne lan. büyük bir şey açtıkları zaman aval aval bakıyorum... rezalet gidiyor draft :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 quixef said: Yav he he, kralınız gelse yaptığınız üç dört tane birbirine artı veren minion u elde tutup unleash the hounds açmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 http://i.imgur.com/y6e15VI.jpg ahahah ranked masterda bile karşıma gelmemişti unleashed hunter decki. şimdi arenada ben yaptım bu ne lan priestten daha saçma sapan bir deck bu rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Hiç bir arenada bu kadar iyi ve uyumlu bir deck gelmemişti. Bir iki tane de hyena olsaymış hmps. Edit: Asdf varmış 2 hyena, cidden baya iyi gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 hyena yine bi derece de, buzzard olmadan tam değil o deste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 buzzardın çok bir espirisi yok o deste için. zaten 1 veya 2 turda bitiriyorsun. o tur çektiğin kartları kullanıcak vaktin olmuyor 7-8-9 artık neyse manaya kadar denial ile tutunuyorsun, arada da vakit buldukça 2-2 vuruyorsun. sonra unleash the fucking fury özellikle o 1 manalık 1-1 windfuryli dragonhawk çok fena tanrılar beni cezalandırıyor herhalde. 1 kere bağlantı koptu 1 kere de ilk 5 turda destedeki 15 beastimsiden bir tanesi bile gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Gereken kartlar gelmezse, elinde sadece bir kart varsa, gerideysen vs. buzzard hayat kurtarıyor. Hele ki boardda iki buzzardın varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 buzzardın o dediğini yapması için ya hayatta kalması lazım (imkansız) ya da aynı tur içinde küçük minion açman lazım ki bu zaten unleash anını öldürür yani yok öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Serverlar mı patladı sdsfasf. Click to starta basıyorum.Hiç bişey olduğu yok 10 dakkadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 aynen bende de. playful sprites ıkbık diye bi hata mesajı çıkıyordu o gitti bu sefer de takılıp kaldı bekliyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 snake trap olsaymıs perfectmis o deck suan da da cok iyi tabi. hunterin unleash seyini deniyorum playde ama cok sansa bakıyo priest daha iyi gibi normal play icin. daha kontrollu. bi de unleash 2 taneden fazla gereksiz zaten 2 unleash de bitiremezsen oyunu gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 87. sayfada anlattığım druidi buzzardlar sayesinde yendim. Yerde 2 buzzardım vardı, bir de stranglehorn tiger vardı işte invis. Elimde de sadece o 3 manalık ayı var. Ayıyı koyamadım mana yetmedi (9. Turn), adamın da bu sırada yerde bir alarmobot'u vardı bir de Senjini vardı. O el Gruul koydu boarda işte, alarmobot da Illidana dönüştü. Bir sonraki el 10 manam vardı ve sadece ayı vardı elimde, ayıyı koydum boarda, 1 manalık kurt ve diğer ayı geldi. Kurtu oyuna koyunca da unleash the hounds ve razorfen hunter geldi. Evet biraz epik oldu ama 2 buzzardım olmasaydı şuan bunları yazamıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 o buzzarddan çok senin topdeck oynaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 tabi bi de buzzard nolursa olsun kucuk bi beast. unleashin ilk mob u olarak atarsan cektigin kartlarla tek unleash failladıgı/yetmedigi durumda hemen 2. unleashi atmanı ve oyuna geri donmeni saglayabilir. ha buzzard dependant degil deck sonucta kart cekmeye calısmıyosun 3 - 4 kart + unleash yapacaksın sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 aynen o anda işe yarıyor buzzard hatta şans yüzüne gülerse açıcak daha güzel yaratıklar bile geliyor unleash anında onu bunu bırakın da young dragonhawk craftlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Bana Gladiator's Bow ve Alpha Hedehödö Wolf lazım. Biraz disenchant yapıp Gladiator's Bow için dust biriktirmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 nerf diye ağlanıyor dhawka, bi ayar çekilir heralde cidden şurada craftlanası kartları konuşsak iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar