Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
priest oyna izle biraz hamlelerini öğrenince daha ilk adımından engellersin, ben geçen yeniliyodum druide mesela. kartım bitti 9 hp var adamda 5 hp minyonları açık yerde. concede etmedim holyfire geldi direk 5dmg dfgh kısfmet yani
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

poly direk yok etmiyor ki kartı. 1/1 bişey kalıyor yine ortada. onu yok etmek için ekstra bişi yapman lazım. dmg vurarak yok etmenin de getirisi götürüsü oluyor. ortada minion varsa kart çeken kart çekiyor falan.

sw 4 dmg haricindeki her kartı anında yok ediyor. kafadan 4 kartın yok yani. üstüne priestın kart elde etme yöntemleri düşünülünce baya dengesiz bir kart.

+1

Aynen bu nedenden dolayı poly veya diğer kartlarla eşdeğer değil shadow wordler
Mesaj tarihi:
silence + poly varken prieste laf etmek saçma, ki her class ın ayrı ayrı benzer avantajları var. güzel denge şuan. karşına priest gelecekmiş gibi önlem almazsan zor tabi de, her class içingeçerli bu ama pri de bir basamak üstte
Mesaj tarihi:
Abi birşey sorcam, hiç oynamadım.

Diablo3deki rmah gibi birşey var diyorlar, bunda da mı "düşürdüğünüz" itemleri marketde gerçek paraya satıyorsunuz?
Mesaj tarihi:
Gaboo said:

silence + poly varken prieste laf etmek saçma, ki her class ın ayrı ayrı benzer avantajları var. güzel denge şuan. karşına priest gelecekmiş gibi önlem almazsan zor tabi de, her class içingeçerli bu ama pri de bir basamak üstte

silence poly varken derken
silence zaten priest fortesi asdfasdfa
Mesaj tarihi:
ne biliyim "ingame store var, ingame storedan alışveriş yapmasan çooooooooook farmlaman gerek lolol douchebag blizz" diyip duruyordu geçen kungen
Mesaj tarihi:
sadece baykuş değil yanında spellbreaker da var
ama bu geriye kalan silence ve mass dispelin sadece priestte olduğu gerçeğini değiştirmiyor

aytıca malygoslu adamdan pyro yedim bugün
15 dmg evet
Mesaj tarihi:
Dün bi shamanın core hound mu yüksek damagelı bi mobuna poly attım, ama böyle ölmek üzereyim son çırpınışlarım.

Koyunun bi sağına bi soluna flametounge totem açtı, üstüne bide bloodlust patlattı, 8/1 lik koyunla kesti beni =(
Mesaj tarihi:
Bir hafta bile olmadan Diamond oldum be, fazla çabuk rütbe atlıyor bence.

Priest çok op diye ağlıyordum zamanında, yaptığım hatayı anladım. 2 silence ve 2 polymorph'un çözemediği şey yok :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...