Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 12.30 gibi oyunda olucam, dayak yemek isteyeni beklerim. Şaka şaka, da benim gibi yeni başlayan varsa bi versus atabiliriz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 priest oyna izle biraz hamlelerini öğrenince daha ilk adımından engellersin, ben geçen yeniliyodum druide mesela. kartım bitti 9 hp var adamda 5 hp minyonları açık yerde. concede etmedim holyfire geldi direk 5dmg dfgh kısfmet yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 priesti napmışlar öyle ya resmen overpower en olmadık yerde salak bi kartla kuyruğu sıyırıyorlar bazı kartları abartı dengesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ahmedinejad said: poly direk yok etmiyor ki kartı. 1/1 bişey kalıyor yine ortada. onu yok etmek için ekstra bişi yapman lazım. dmg vurarak yok etmenin de getirisi götürüsü oluyor. ortada minion varsa kart çeken kart çekiyor falan. sw 4 dmg haricindeki her kartı anında yok ediyor. kafadan 4 kartın yok yani. üstüne priestın kart elde etme yöntemleri düşünülünce baya dengesiz bir kart. +1 Aynen bu nedenden dolayı poly veya diğer kartlarla eşdeğer değil shadow wordler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 silence + poly varken prieste laf etmek saçma, ki her class ın ayrı ayrı benzer avantajları var. güzel denge şuan. karşına priest gelecekmiş gibi önlem almazsan zor tabi de, her class içingeçerli bu ama pri de bir basamak üstte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Arenada 5 win alınca amorti gibi birşeyler okumuştum yanlış hatırlamıyorsam ,geçen 6 win aldım ,100g bile vermedi nasıl iş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 booster pack veriyor bitane 100gold degerinde. arenadan 50g gelirse amorti edior işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Abi birşey sorcam, hiç oynamadım. Diablo3deki rmah gibi birşey var diyorlar, bunda da mı "düşürdüğünüz" itemleri marketde gerçek paraya satıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 yok öyle bi şey olmaz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Grimnax said: booster pack veriyor bitane 100gold degerinde. arenadan 50g gelirse amorti edior işte tamam teşekkürler ,ben gold olarak amorti olabiliyoruz sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Gaboo said: silence + poly varken prieste laf etmek saçma, ki her class ın ayrı ayrı benzer avantajları var. güzel denge şuan. karşına priest gelecekmiş gibi önlem almazsan zor tabi de, her class içingeçerli bu ama pri de bir basamak üstte silence poly varken derken silence zaten priest fortesi asdfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ne biliyim "ingame store var, ingame storedan alışveriş yapmasan çooooooooook farmlaman gerek lolol douchebag blizz" diyip duruyordu geçen kungen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 baykuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 hunter imba class ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 sadece baykuş değil yanında spellbreaker da var ama bu geriye kalan silence ve mass dispelin sadece priestte olduğu gerçeğini değiştirmiyor aytıca malygoslu adamdan pyro yedim bugün 15 dmg evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Rakiple arka arkaya 2'ser Mind control kullandik. Ayni karti cekip cekip durduk 2 tur. Sonra destroy ettim tabi. Verdim eline gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Dün bi shamanın core hound mu yüksek damagelı bi mobuna poly attım, ama böyle ölmek üzereyim son çırpınışlarım. Koyunun bi sağına bi soluna flametounge totem açtı, üstüne bide bloodlust patlattı, 8/1 lik koyunla kesti beni =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Sdfds guzel yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Haketmissin ama. Koyun ne öyle. Priest oynasana. Miss gibi destroy var. Hem geride minion da birakmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Kuyestim vardı magele 2 oyun kazan diye, lvl10 mageim de yok akla karayı seçtim kazanana kadar ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Abi öyle durumlarda kapat rated ı, daha kolay rakiplerle oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 rankedda yukarılarda 2 rakipten biri priest galiba platinden diamonda 3 priest arka arkaya döverek geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bir hafta bile olmadan Diamond oldum be, fazla çabuk rütbe atlıyor bence. Priest çok op diye ağlıyordum zamanında, yaptığım hatayı anladım. 2 silence ve 2 polymorph'un çözemediği şey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 dreagloth said: Abi öyle durumlarda kapat rated ı, daha kolay rakiplerle oyna. nasıl kaparız ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 O KADAR O KADAR O KADAR kötü geldi ki arena seçimleri. deckimde 2 alarmobot vardı... ona rağmen 4 win nasıl aldım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar