reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 önlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 5 sene önce raidin ortasında psu patladıgından beri nuh gibi takılıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bende de razer lachesis vardı. 1 senede tekerleği perte çıkmıştı. bi de çok kullanışsızdı sırf çok pahalı diye kullanıyodum. ama şimdiki mouseum da 20 liralık, 150dpi falan sanırım. imleçin kare kare ilerleyişini hissedebiliyorum. :donanımgünlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Geldi. Allahım sana geliyorum alet çok tatlı. http://i.imgur.com/xS52LR7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 güle güle kullan. memnun musun bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/razer-ouroboros-elite-ambidextrous-mouse//oyun-aksesuarlari/pc-/urunno=0000000455960 dnrda indirim var almak isteyen varsa. bi de ben mi yanlış hatırlıyorum, 600 lira değil miydi bu mouseun fiyatı türkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 indirim yok amazon fiyatina gelmis amazon.uk 334 tl ye aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Deathadder gibi bi kral varken ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 >2013 >razer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kablo sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 memnun mu kullananlar halen ouroboros'tan? net'te biraz karışık sinyaller vermiş satın alanlar. kablosuz, simetrik, düğmeli lazım o yüzden logitech vs alternatif değil benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 ergonomik ve işlev olarak memnundum baya ama şarj suxor biraz 3-4 saat sonra bitiyor dockuda normal prize adapte oluyor mu bilmiyorum laptop offlineyken sarj olmuyor 2 tane almak lazım işte uzun süreli performans kullanım düşünüyorsan :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 sabahtan akşama götürmüyorsa kötü ya, pili değiştiriliyor demişler ama 10-12 saat götüremiyorsa kötü olur. :/ aa pili kolay çıkarabiliyor musunuz? amerikan sürümünde tornavida lazım denmiş de avrupa sürümünde gerek yok galiba, anlamadım bizim burada satılan nasıl. oyun ortasında bitince hemen çevirip değiştirebileceksem sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 g502 al gec, yapilmis en iyi mouse bence :P agirligi, ozellikleri, dugme sayis ifilan ideal ve fiyat efsane razer he mkazik, hem aral getiriyor hemde kalitesiz o fiyata hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 zamanın %90'ı sol elle kullanıyorum, o nedenle g502 ve benzeri sağ el fareleri alternatif değil yani benim için. simetri ve kablosuz olması en büyük gereksinim. sonra yan tuşlar filan. ayrıca logitech hayatımda kullandığım en kalitesiz fareleri yaptığından böyle birebir istediğim gibi birşey yapmamışsa tövbeliyim. hayatımda sol fare tuşu bozulan yegane fareler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 3-4 saat sarj nedir ya.. bir yanlislik olmasin, defolu urun falan. Game for longer cordless when the Razer Ouroboros is conveniently powered by a single AA battery with up to 12 hours of continuous gaming. The supplied NiMH battery is rechargeable, so you can plug in the USB cord or place it on the dock to get it back up to full juice when depleted. diyor ki zaten biterken tak kabloyu sarj etsin sen devam et isine gucune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Kablosuz kullanım için üretilmemiş sensörü kablosuz mouse'a takarsan olacağı o, reyzırlol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 onunla ilgili çok değişen yorumlar gördüm ya, dpi ayarı ve led parlaklığı etkiliyor demişler. 11 saat dayanan test de vardı. herhalde pil eskimesi de etkiliyordur, kendi içinde gelen pil gp marka o pek iyi değildi benim hatırladığım. ms 5000 1 ay gidiyordu ya, onu düşününce üzücü tabii lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 aaa unuttum ben sol el olayini pardon :( logitech mouse konusunda asti kendini son senelerde, ilk aldigim g5 baya uzun sure gittiydi bana ama kablosu temassizliga baslamisti 5 sene once g500 de hem ilerlettiler hemde hyper scroll koydularki logitech disinda sunu ilave eden yok, wheeli cozup firrrrt diye kullanmak o kadar kullanisliki oyunlarda. birde cok okuyorum ben o zamanda cok isime yariyor. g502 de hem ergonomisini iyice duzeltmisler, hem agirligi tam ideal noktaya cekmisler. zaten yanda 3 tusu olmiyan mouse almam artik, bunda birde shift ile cok rahat bindliyorum programindan. ustune "Sniper" tusu diye koyduklari zimbirti yapilmis en rahat 3. mouse tuslarindan biri :3 fps cok oynamadigimdan anca mgs de filan denedim guzeldi hani tek tusla sniper icin dpi dusurmek ates ederken. memnun kaldim baya ben, dusunen alsin meanwhile at razer: http://im.ziffdavisinternational.com/ign_ap/screenshot/default/razer-naga-epic_fbd2.jpg insan basicak o tuslara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 okumadım yazıları. fakat şu mouse un sahibi olarak kesinlikle almayın. gerke yok dünyanın en gereksiz mouse u. benimki balkonda duruyor o derece sittirettim yani. ağır kullanışsız ergonomik değil hiç bir esprisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 mouse kabloyla sarj olmuyorki docktan sarj alıyor oyle sarj bitti kabloyu takim kablolu olsun olayı yok hani hiçte 10-12 saat falan değil hani 10-12 saat gaming imkansız maximum 5 saat görüyor hani 2 tane mouse var defo sanmıyorum pilleri de orjinal zaten rewievlara falan bakarsan battery life stinks diyor heryerde dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 hmmm google a sorunca ilk cikan yaziydi o.. simdi tekrar bakiyorum reviewlere falan. To connect the Ouroboros via cable, you just unplug the USB cable from the charging station and plug it into the front of the mouse. That way the battery recharges while you use the mouse. Or you can take the battery out and reduce the weight from 120 to 105 grammes. http://img1.lesnumeriques.com/test/75/7538/ouroboros-fil.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 docktan çıkarıp fareye de takılıyormuş pil bitince, olmuyor mu öyle? ha yani kanuni'nin dediği gibi okudum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 valla hemen ustunde simdi tekrar arastirip yazdim resimli falan var. hatta pili cikarincada kablolu oluyor alet. direk mamba zaten bu konuda aynilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 oluyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar