Lithran Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Motosiklet direksiyon sınavını geçemedim ,10 kere aynı şeyi sınav başlamadan yaptım, bi kere yapacağım şeyi sınav başlayınca yapamadım hem salağım hem ipneyim vurun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Takma kafana olur öle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 s,inyal vermedin diye geçememişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben de ayın 21'inde girdim gayet nakış gibi işledim motoru daha önce kullanmamama rağmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 abi geçmiş olsun ya.olur öyle bidahakine geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 sınavda arkana mı oturuyo gözetmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Evet, benimki bide yaslamıştı şero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 şuan vazgeçtim ehliyetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben scooterla 20 metre gittim geldim bakmadılar bile. kaldırıp dengede gidebileni geçirdiler direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Lithran said: ipneyim vurun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 artık scooter'la almıyolar sınava ama vitesi direk 2ye takıp kaldırırsan motor scooter gibi oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 iyi olmuş ya, bana şu an ybr125 verseler hangisi gaz hangisi debriyaj hangisi vites fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Sistem değişmiş eskisi gibi değil platform zart zurt eklenmiş tek sinyalde bırakıyolar adamı.30 kişiden 9 kişi geçti anca siz düşünün yani. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık,bu arada tek sürüyosunuz dayayan yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Maraba gibi cümlelerin sonuna amk yazmasana ipne, klasın olsun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Ben title yedikden sonra ,maraba olsam ne olur olmasam reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Ben de almak istiyorum ehliyet ya, kaça maloluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Kaç paran var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Motor dahil bu işe 2000-2500 ayırabilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 hangi il? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 kemer takmadıysan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 A2 450 kurs 50 sınav 50 direksiyon sınav 212 trafik harcı 30 dosya parası zart zurt aha bu kadar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 792 tl yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 captain obvius kim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 benim ya, kendi kendimle dalga geçtim öyle sıkıntıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar