applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 BulletRide said: Cluj 4. torbadan geldi abi? Sanki sürekli Napoli ayarında takımlar oluyor, sizin cenabetliğiniz o Wolfsburglar, Spursler çekmek 4'ten :D. 4 için gayet ideal takım Cluj, tehlikeli. Ama Braga tarihin en ballı 2. torba kurası o kesin o kurayi hatırlamak bile istemiyorum. zaten türkiye tarihinin en şanssız kuralarını hep biz çektik. bu seneye kadar en şanslısı gs idi. bu sene olay degişti resmen. yine yeni sistem sayesinde 4. torba kek, almanya sampiyonu cekmek nedir 4.torbadan ya sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Simdi dusundum de ben bizim grubun 4. takımını hatırlamıyorum bile lan. Juve'ye yenilir de sonraki mac 4. torbadan gelen takımı kendi sahamızda yenemezsek cok buyuk hayalkırıklıgı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 of of juvenun muhtemel 11 çok fena, ronaldoyu saymazsak bence madridten daha kaliteli takım. özellikle forvet hattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 applev0dka said: BulletRide said: Cluj 4. torbadan geldi abi? Sanki sürekli Napoli ayarında takımlar oluyor, sizin cenabetliğiniz o Wolfsburglar, Spursler çekmek 4'ten :D. 4 için gayet ideal takım Cluj, tehlikeli. Ama Braga tarihin en ballı 2. torba kurası o kesin o kurayi hatırlamak bile istemiyorum. zaten türkiye tarihinin en şanssız kuralarını hep biz çektik. bu seneye kadar en şanslısı gs idi. bu sene olay degişti resmen. yine yeni sistem sayesinde 4. torba kek, almanya sampiyonu cekmek nedir 4.torbadan ya sdsf 01/02 sezonunda 2. tur grubuna bak istersen galatasaray'ın. bi daha da ballı kuradan bahsetme lol. skorlara falan da bak hatta, nasıl elenmisiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Juve çok taşaklı kadro kurdu cidden. Biraz umudum var ama iki farktan fazla yemeyelim hele o da kafi. Mancini sezon başında gelmiş olsa şu maçtan çok daha umutlu olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 2. tur grubu diyorsun abi 2000deki sistemi hatırlıyorum, normal degil mi zorlu grup olması ? yani yari finalde barça geldi nasıl sans bu diye aglamak gibi :( geçen 10 sene içinde hep bal aktı bu 2 takımdan, biz gruptan cıktık atletico ile eşleştik adamlar gitti kupayı aldı falan uefa'da hep böyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 1-0 falan biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 al abicim bak second group stage'e. http://en.wikipedia.org/wiki/2001%E2%80%9302_UEFA_Champions_League ikinci tur dedigin ceyrek final bile degil. schalke-gs eslesmesi ile esdeger iste. http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2001/matches/round=1546/match=1018322/index.html bu da aynı sezon 2-2'lik barcelona deplasmanı. kadrolara bakınca lucescu'ya saygı duymamak elde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Tevez, Vucinic GALATASARAY: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Riera, Melo, Selçuk, Bruma, Aydın, Sneijder, Drogba berabere biterse şaşırmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 toggie said: al abicim bak second group stage'e. http://en.wikipedia.org/wiki/2001%E2%80%9302_UEFA_Champions_League ikinci tur dedigin ceyrek final bile degil. schalke-gs eslesmesi ile esdeger iste. http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2001/matches/round=1546/match=1018322/index.html bu da aynı sezon 2-2'lik barcelona deplasmanı. kadrolara bakınca lucescu'ya saygı duymamak elde degil. e ben de onu diyorum ya zaten :( o zamanki sistemde 2. gruplar saglam oluyordu. platinin saçmaladıgı 4. torba takımları falan yoktu böyle, D grubuna baksana sizin gruptan bile beter yani.son 16'da böyle grup olması gayet dogal degil mi sence ? ilk kurada yine bal akmış mesela bak sdsfs en kolay gruba dusmus gs var mi daha kolayı ?, fenerinki tam ölüm grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 adamın biri sporxte yorum yapmış öldüm ya, mancini yılmazları karıştırmış olmasın avrupada soyadlarıyla çağrılıyorlar falan diye suaheuahu aydın ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 eskiden ne güzeldi ya 2. turda gruplar çok çekişmeli oluyordu. bizim d grubuda çok tehlikeli grupmuş asdgjasdkg ona rağmen 5 beraberlik almışız :P maçlar acayip zevkli geçmişti lan yanlız asfasjf çocuktum ama o zevki daha yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bizim o seneki kura efsane ötesi zaten, elle seçsen daha güçlü rakipleri seçemezdin galiba uaehau almanya ligi şampiyonu ve şampiyonlar ligi finalisti, yıllar yılı fransaya hükmedecek takım olan lyon ve söz etmeye bile gerek yok, barça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 CL 99/00 PSone oyunu vardı bende. deli gibi onu oynuyordum, cok mac yapılıyordu falan ama o 2 grup aşamasının tadı baskaydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Esnaf said: eskiden ne güzeldi ya 2. turda gruplar çok çekişmeli oluyordu. bizim d grubuda çok tehlikeli grupmuş asdgjasdkg ona rağmen 5 beraberlik almışız :P maçlar acayip zevkli geçmişti lan yanlız asfasjf çocuktum ama o zevki daha yaşamadım 2 gruptan da çıkıp çeyren finale kalmış gs galiba dimi.hangi sezondu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 blackhavvk said: Esnaf said: eskiden ne güzeldi ya 2. turda gruplar çok çekişmeli oluyordu. bizim d grubuda çok tehlikeli grupmuş asdgjasdkg ona rağmen 5 beraberlik almışız :P maçlar acayip zevkli geçmişti lan yanlız asfasjf çocuktum ama o zevki daha yaşamadım 2 gruptan da çıkıp çeyren finale kalmış gs galiba dimi.hangi sezondu o? http://en.wikipedia.org/wiki/2000%E2%80%9301_UEFA_Champions_League o senede bjk nin grup baya iyiymiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ohohahaha milan barcelona ne lan leeds var bilde ALAN SIMIT :D cm de bitiriciliği harika olup gol atamayan dngil adaf hee bide bayern münih beşiktaş maçı vardı,şifo mehmet mi mehmet şol mu geyiği döndürmeye kalktılar.adamalr gelip inönüde ağzımızı kırdı gitti.asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 danyy iyi aslında ya semihle eboue yi çok patlatıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 blackhavvk said: JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Tevez, Vucinic GALATASARAY: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Riera, Melo, Selçuk, Bruma, Aydın, Sneijder, Drogba berabere biterse şaşırmayalım Ee sneijder oynuyo? Sakat diolardi. Da mancini hangi ara aydin yilmazi hangi idmanda gordu de kadroya aldi lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 aydın simdi cıkar gol atar, hepimizi got eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Amrabati falan da koysaymis kadroya, 10 yabanci ne yapabiliyo gs gormus olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 amrabatı koysa 9 olcak, matematik pls toplama çıkarma kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Esnaf said: blackhavvk said: Esnaf said: eskiden ne güzeldi ya 2. turda gruplar çok çekişmeli oluyordu. bizim d grubuda çok tehlikeli grupmuş asdgjasdkg ona rağmen 5 beraberlik almışız :P maçlar acayip zevkli geçmişti lan yanlız asfasjf çocuktum ama o zevki daha yaşamadım 2 gruptan da çıkıp çeyren finale kalmış gs galiba dimi.hangi sezondu o? http://en.wikipedia.org/wiki/2000%E2%80%9301_UEFA_Champions_League o senede bjk nin grup baya iyiymiş ahah abi su grubaa baaaakk ahahaha sonra gs ballı bjk sanssız diyince kızıyorsunuz, bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 oha burak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Saymadim ki amk. Ne kadar capulcu var topladiniz. Bi yararini gorun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar