Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 onetimebaby said: amrabat sana bisi demiyorum banim yeni acildi diye ama seni ve senin gibileri su takima aldiran adamdan en azindan kurtuldugumuz icin mutluyum. aynen dany,amrabat gibi kafasız adamların hiç bir değeri yok
onetimebaby Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 mac zaten hep adamlarin hakkiydi da. bu kadar hediye edilmisken, bi sekilde bu hale gelmisken mac... ayagin kopsun amrabat.
Arma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 JestersTear said: çok net dagıldı gs hertürlü 2. gol geliyo juveden futbol bölümünde insanların neden banlandığı belli oluyor. 40 yılın başı bi bakayım dedim. anladım.
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Arma said: JestersTear said: çok net dagıldı gs hertürlü 2. gol geliyo juveden futbol bölümünde insanların neden banlandığı belli oluyor. 40 yılın başı bi bakayım dedim. anladım. ben anlamadım ne demek istedin
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 penaltı doğru karar da orada olay zaten Amrabat'ın hatası değil, Quaglierella'nın penaltıyı aldırmış olması, aşırı profesyonel bir hareket ki adam zaten top ayağına ilk geldiğinde onu hedefliyor. İtalya'da da böyle böyle çok maç kazandılar. 85'den sonra Vucinic ile bunun yaptırdığı penaltılarla net 15-16 puan toplamışlardır geçen yıl asdfasdfasd
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Gaboo said: KuddusiMavra said: Gaboo said: kuddusi çok üzüldü galiba gs gol atınca kayboldu birden yazık olacak galatasaraya bak böyle yaparsan....totemimi yaptım olm galatasaray yensin diye ama bak şimdi açıklamak zorunda kaldım.totem bozuldu. bırah şimdi sinsi sinsi takip ediyon juve gol atsa da yazsam diye :D demiştim gözüm...totemi bozdurmayacaktın...bu işlerde yanılmışlığım yok henüz...
GEd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Arma said: JestersTear said: çok net dagıldı gs hertürlü 2. gol geliyo juveden futbol bölümünde insanların neden banlandığı belli oluyor. 40 yılın başı bi bakayım dedim. anladım. derken gol oldu
Arma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 JestersTear said: Arma said: JestersTear said: çok net dagıldı gs hertürlü 2. gol geliyo juveden futbol bölümünde insanların neden banlandığı belli oluyor. 40 yılın başı bi bakayım dedim. anladım. ben anlamadım ne demek istedin JestersTear said: Hah işte b ukadar hadi güle güle GS gg anladın mı?
Öne çıkan mesajlar