Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft #3


Catze

Öne çıkan mesajlar

Yeni konuya bilgi mesajı ile başlayalım.

-= Paticraft Server =-
Daha önceden minecraft'ınız yüklü ise, bir yere yedeğini alın, http://www.mediafire.com/download/rln2sklt975qm8g/Paticraft_1.5.2.rar adresinden sunucuya bağlanmak için gereken dosyayı indirin ve C:Paticraft klasörüne çıkarın. Daha sonra Orijinal sürüm veya Fakir edition'dan hangisi uygunsa onu açın "Create Profile" a basıp login olun (Fakir versiyonunda şifreyi rastgele bir şifre yazın).
Oyunu C:Paticraft dizinine kurmak istemiyorsanız, Launcher açıldıktan sonra Options kısmından istediğiniz klasörü seçip, .rar içeriğini olduğu gibi seçtiğiniz klasöre taşıyın (aksi halde tekrar download yapar).

Server'ın adresi : mc.paticraft.com

Bunun haricinde Mumble'ımız mevcut, Mumble ; Ventrilo, Teamspeak gibi voice chat programıdır, diğerlerine oranla daha kaliteli ses sunar ve yine diğerlerine nazaran oldukça lagsızdır, http://www.mumble.com adresinden indirebilirsiniz.

Mumble'a bağlanmak için gereken bilgiler ;

Server Adress : mc.paticraft.com
Port : 64738
Password : retret


Hala daha sorun yaşıyorsanız steam üzerinden "Grimnax" a ulaşabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son uyarıdır:
eski worldden evi tasınmayanlar var hala önümüzdeki perşembe eski worldu tamamen kaldırıyorum serverdan ve evinizi veya chestlerinizi yeni worlde tasıma sansınız kalmıyacak. eski modpack ile single player oynamak isteyen olursa worldun linkini vericem (2gb)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...