Catze Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Yeni konuya bilgi mesajı ile başlayalım. -= Paticraft Server =- Daha önceden minecraft'ınız yüklü ise, bir yere yedeğini alın, http://www.mediafire.com/download/rln2sklt975qm8g/Paticraft_1.5.2.rar adresinden sunucuya bağlanmak için gereken dosyayı indirin ve C:Paticraft klasörüne çıkarın. Daha sonra Orijinal sürüm veya Fakir edition'dan hangisi uygunsa onu açın "Create Profile" a basıp login olun (Fakir versiyonunda şifreyi rastgele bir şifre yazın). Oyunu C:Paticraft dizinine kurmak istemiyorsanız, Launcher açıldıktan sonra Options kısmından istediğiniz klasörü seçip, .rar içeriğini olduğu gibi seçtiğiniz klasöre taşıyın (aksi halde tekrar download yapar). Server'ın adresi : mc.paticraft.com Bunun haricinde Mumble'ımız mevcut, Mumble ; Ventrilo, Teamspeak gibi voice chat programıdır, diğerlerine oranla daha kaliteli ses sunar ve yine diğerlerine nazaran oldukça lagsızdır, http://www.mumble.com adresinden indirebilirsiniz. Mumble'a bağlanmak için gereken bilgiler ; Server Adress : mc.paticraft.com Port : 64738 Password : retret Hala daha sorun yaşıyorsanız steam üzerinden "Grimnax" a ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Oh be bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Bu yeni map çok cix olucak gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben çok kırgınım piramidi alıp gidicem bana eski haritamı verin ayrıca grim kırdın oyunu giremiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 liste yapın hallederiz aksama bugün tatildeyim yaydım bişileri yatıorum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 advanced optionstan Java parameterse eklicen -Duser.language=en -Duser.country=US Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Çeşitli projelerim var belediyeye bağımlılığı kaldıracam! http://www.youtube.com/watch?v=e_DqV1xdf-Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Nükleer reaktörlerden olusan bir deniz yapalım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 son uyarıdır: eski worldden evi tasınmayanlar var hala önümüzdeki perşembe eski worldu tamamen kaldırıyorum serverdan ve evinizi veya chestlerinizi yeni worlde tasıma sansınız kalmıyacak. eski modpack ile single player oynamak isteyen olursa worldun linkini vericem (2gb) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ya dur ilk uyarı 2. uyarı ne ara geldi direk son uyarıya girmişin. noluyor ne taşıması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 oyun duruyormu ya patladı dıodm eskı world cantugunmu kı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 benim sağlık sorunlarım var adayı üstüne yapabilirsin grim. serdal adalının yeğeniyim ben dersin. grimnax adalı. lel. bir dişim var para atıyorum ağzıma yine de düzelmiyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ahahah bune ya herkes dişten çekio bu aralar bendede aynı sorun var. imam senin evi tasidim ya you are safe. suark cantugla alakamız yok bizim modlu kastırıoruz 12-13 kisi denemek istersen mumblea fln ugra yardımcı oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 simdi cantugun serverdaki yerler komple gitti dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 cantug oraları satıp karıyla kızla yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ahaha valla duruodur belki biyerlerde de verirmi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 :D o kadar useniyorum ki bastan yapmaya. 2-3 haftasonu harcamistik arkadaslarla. kendim actim serveri, arkadaslar oynuyo sadece ben arada bakiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 hacilar herkes sıkıldı sanırım tech packten biraz. isterseniz onu bi kenara alıp biraz daha adventure&rpg bazlı bi paket oynayalım ? Hexxit'i düşünüyorum ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 öyle çok aman aman bir mod değilmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ya trailerinde pek bisi yok ama baya detayli gibi geldi bana. bide FTB de Divine RPG die bi modpack var ona da bak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 valla tek bir istegim var bu sefer kasmasın valla oynuyamıyorum hele burda aksiyon yapmak gerekir katiyen oynuyamam abi fps 2ye düşüyor olamaz böyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Biz arkadaşlar FTB oynuyoruz Fakirlere yer yok Cantugnun açtığı server haritası duruyor isteyene veririm sorun değil. Server Adress/IP : mc.paticik.org ta FTB unleased Oynuyoruz biz haberiniz olsun. İsteyen gelebilir. http://feed-the-beast.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paticraft olarak birkaç gün içinde büyük ihtimal 1.6 ya geciyoruz hala oynamak isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 eee noldu server valla hiç haber vermiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 valla su anda acık custom pack 1.6.4 amma velakin ben ftb nin 1.6 sini beklemekten yanayim siz karar verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar