Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 razer ouroboros'un özellik seti çok iyi ve aradığım gibi, hatta daha bile fazla. lakin biraz daha hesaplı alternatif var mı diye bakınmak istedim. gene sol/sağ elle kullanılabilen, kablosuz ve tuşlu (yanlarda birer tane olsa kafi) bir fare var mı bildiğiniz? böyle ultra extreme gaming-tier olmasa bile alternatif varsa değerlendirmeyi istiyorum seçenekleri. en son ms wireless 5000 kullanıyorum, memnunum aslında ama biraz yıprandı ve üretimden kalkmış, belki daha iyi birşeyler vardır diye gezinirken ouroboros'u gördüm ama 160$ biraz fazla geldi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Roccat in Kova, Kone , Pyra serisine bak. Teknosa da satiyorlardi en son Roccat Kova 90 tl gormustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 pyra wireless varmış, diğerleri kablolu gördüğüm kadarıyla. pyra wireless yalnız mobil demiş, uzunluğu da 9,5cm. razer'ın da orochi diye bir modeli vardı gene mobil için, onun da boyu aynı. 11cm'lik kullanıyorum ben, biraz ufaklar sanki ikisi de ama biraz daha bakayım, sağol. varsa başka bildikleriniz yazarsanız sevinirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 oroboros demeye geldiydim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 işte o çok güzel de fiyatı biraz.. :/ tamamen elemiyorum da bilmediğim seçenekleri araştırıyorum, çok spesifik özellikler istediğim için kolay bulunmuyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Pyra'yı pek öneremeyeceğim. Kocaman elli biri olmamama rağmen elimde kaybolmuş gibi hissettim hep. Ha düzenli kullanıcısı değildim tabii. Arkadaşımın laptopunu kullanırken kullanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 evet o notebook farelerinde ben de aynı şekilde hissediyorum, ama sadece o boyda üretiyorlar bu özelliklere sahip olanları maalesef. çok nadiren geliyor normal boyda olan modeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 naga epic var bende ister kablolu ister kablosuz kullanılabiliyr gecen kolumu kırdım farenın sag aparatını cıkartıp solak yaptım aletı mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar