Somon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 diaboliq said: Saeros said: "facebookunu neden kapattın" diye ilgi göstericek kimse yok galiba gelip burda ilgi arayışına girmişsin kişisel alanın yetkilisi olan birine yakışır bir post olmuş bu. hakkını veriyosun buraların. devam et koç billuru gmin player charıyla oynaması gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 diaboliq said: Saeros said: "facebookunu neden kapattın" diye ilgi göstericek kimse yok galiba gelip burda ilgi arayışına girmişsin kişisel alanın yetkilisi olan birine yakışır bir post olmuş bu. hakkını veriyosun buraların. devam et koç billuru facebooku filan kapamadan önce şu alınganlığı at bence üzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 farkeden olmaz ben kapatsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 koç billuru ne lan sdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Bende bi 5 ay telefon kullanmadım. Anam babam bayramda siktir göt oğlanı dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 bir kaç ay önceye kadar günde 10 saat bilgisayarla uğraşmama rağmen şu yazdıklarınızın hiçbirinden hesabım yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 aquila said: farkeden olmaz ben kapatsam. ben farkederim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Yaklaşık 1 yıl bilgisayar ve TV'ye yaklaşmamıştım. Cidden düğmesine basmadım, yaz dönemine denk geldiği zaman zaten maç yoktu onun dışında da skorları soruyordum, izlemiyordum, zaten GS o zaman dandikti fdsfsf. Ama ilginç bir deneyimdi. Tabii ki şu an ki ortamda zor bu iş, çalışıyorsanız gündemi takip etmeniz gerek, bilgisayarsız zaten olmaz, hani gereksiz bir sür şey yapsak ve onlara ihtiyacımız olmasa da temelde şu an yapamam heralde. O zaman acayip kitap okuduğum, farklı hobilere yöneldiğim bir dönemdi. Fırsat olursa yeniden denemek lazım:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Sotto said: Yaklaşık 1 yıl bilgisayar ve TV'ye yaklaşmamıştım. Cidden düğmesine basmadım, yaz dönemine denk geldiği zaman zaten maç yoktu onun dışında da skorları soruyordum, izlemiyordum, zaten GS o zaman dandikti fdsfsf. Ama ilginç bir deneyimdi. Tabii ki şu an ki ortamda zor bu iş, çalışıyorsanız gündemi takip etmeniz gerek, bilgisayarsız zaten olmaz, hani gereksiz bir sür şey yapsak ve onlara ihtiyacımız olmasa da temelde şu an yapamam heralde. O zaman acayip kitap okuduğum, farklı hobilere yöneldiğim bir dönemdi. Fırsat olursa yeniden denemek lazım:)... ne tür hobiler sotto ? müzik dans vs üstteki mesajı alıntıladık ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 google backup serverlarından üstüne yazılması 5-6 ay sürüyor, o zamana kadar gene misal ahmetxyz twitter diye aratınca hesap orda olmasa bile çıkacak aramalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Theridone said: Rasmon said: ben facebook kapatınca bütün eski kız arkadaşlarım telefona sarılıyo "mrb" diye. yakışıklı adamsın kâfir, kızların suçu günahı yok seni daha çok beğeniyo ama kızlarrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ben senin uyuduğun zamanlarda avlanıyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Aynen o tarz. Çok fazla dans yeteneğim ya da ilgim yoktur ama mesela sporla ciddi ciddi ilgileniyordum zaten, ama zamanım yok diye kaçtığım şeyleri yapmaya başladım. Daha sosyal oldum kesinlikle. Bir kere daha derli toplu olduğumu, birşeyleri yaparken daha yavaş hareket ettiğimi, bir acelenin olmadığını farkettim. Hani ne alakası var diyebilirsiniz ama böyle farklı bir hava gelmişti. Çünkü gerçekten bilgisayar ve TV çok fazla zamanımızı alıyor ve biz bunun çok farkında olmuyoruz maalesef, en ufak birşeyde alışkanlıktan dolayı başına geçiveriyoruz. Tabii bunda abartı birşey yok. Hani sırf bilgisayar veya TV yüzünden eksik olan durumlar değil bunlar belki, ama bir katalizör olmuştu diyelim. Spiritualiteye de o zamanlar ilgi duymuştum vs. Sonra bir zaman geldi elbette dönmek zorunda kaldık eski alışkanlıklarımıza.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ben de uzaklaşmıştım bi ara, müzikle ilgilendim sayılır, ne hikmetse çok ağır-üşengeç olduğumu farkettim. hatunların daha aktif, hızlı karar veren/hareket eden erkeklerden hoşlanacağını düşündüm ve aydınlandım. bu da böyle bir anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 asosyal medyaya hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Hepsini bırakıp paticiğe bakmak çok güzel bir duygu değil mi ama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Medyada güvenilir kaynak kalmadığı için sosyal medyayı kapatamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 sosyal medya mı güvenilir dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Evet medyadan daha güvenilir kaynaklar var sosyal medyada, direnişte yaralanan birini ilk önce sosyal medyadan öğreniyorum veya redhacki sosyal medyadan okuyorum...vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Gaboo said: sosyal medya mı güvenilir dfg diğer güvenilir kaynak da redhack İASDSDFSDFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 evet öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 kaka değiller en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 çok kötü yapmışsın. yapmasaydın keşke. geri dön bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Myshkin said: Gaboo said: sosyal medya mı güvenilir dfg diğer güvenilir kaynak da redhack İASDSDFSDFGredheki sevmem seni severimde şu alaycılığınla ya mariana çukuruna giren kişilerdensin yada koca kıçlı cahilin teki twitter puahaha ise tv nahahahas ise nereden haber alıyosun aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 gaipten alıyoruz biz haberi koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar