Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

an itibariyle bütün sosyal medyadan sildim kendimi.

diaboliq

Öne çıkan mesajlar

diaboliq said:

Saeros said:

"facebookunu neden kapattın" diye ilgi göstericek kimse yok galiba gelip burda ilgi arayışına girmişsin

kişisel alanın yetkilisi olan birine yakışır bir post olmuş bu. hakkını veriyosun buraların. devam et koç billuru

gmin player charıyla oynaması gibi
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

Saeros said:

"facebookunu neden kapattın" diye ilgi göstericek kimse yok galiba gelip burda ilgi arayışına girmişsin

kişisel alanın yetkilisi olan birine yakışır bir post olmuş bu. hakkını veriyosun buraların. devam et koç billuru

facebooku filan kapamadan önce şu alınganlığı at bence üzerinden
Sosyal ağlarda paylaş

Yaklaşık 1 yıl bilgisayar ve TV'ye yaklaşmamıştım. Cidden düğmesine basmadım, yaz dönemine denk geldiği zaman zaten maç yoktu onun dışında da skorları soruyordum, izlemiyordum, zaten GS o zaman dandikti fdsfsf.

Ama ilginç bir deneyimdi. Tabii ki şu an ki ortamda zor bu iş, çalışıyorsanız gündemi takip etmeniz gerek, bilgisayarsız zaten olmaz, hani gereksiz bir sür şey yapsak ve onlara ihtiyacımız olmasa da temelde şu an yapamam heralde. O zaman acayip kitap okuduğum, farklı hobilere yöneldiğim bir dönemdi. Fırsat olursa yeniden denemek lazım:)...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Yaklaşık 1 yıl bilgisayar ve TV'ye yaklaşmamıştım. Cidden düğmesine basmadım, yaz dönemine denk geldiği zaman zaten maç yoktu onun dışında da skorları soruyordum, izlemiyordum, zaten GS o zaman dandikti fdsfsf.

Ama ilginç bir deneyimdi. Tabii ki şu an ki ortamda zor bu iş, çalışıyorsanız gündemi takip etmeniz gerek, bilgisayarsız zaten olmaz, hani gereksiz bir sür şey yapsak ve onlara ihtiyacımız olmasa da temelde şu an yapamam heralde. O zaman acayip kitap okuduğum, farklı hobilere yöneldiğim bir dönemdi. Fırsat olursa yeniden denemek lazım:)...

ne tür hobiler sotto ? müzik dans vs
üstteki mesajı alıntıladık ama
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen o tarz. Çok fazla dans yeteneğim ya da ilgim yoktur ama mesela sporla ciddi ciddi ilgileniyordum zaten, ama zamanım yok diye kaçtığım şeyleri yapmaya başladım. Daha sosyal oldum kesinlikle. Bir kere daha derli toplu olduğumu, birşeyleri yaparken daha yavaş hareket ettiğimi, bir acelenin olmadığını farkettim. Hani ne alakası var diyebilirsiniz ama böyle farklı bir hava gelmişti. Çünkü gerçekten bilgisayar ve TV çok fazla zamanımızı alıyor ve biz bunun çok farkında olmuyoruz maalesef, en ufak birşeyde alışkanlıktan dolayı başına geçiveriyoruz.
Tabii bunda abartı birşey yok. Hani sırf bilgisayar veya TV yüzünden eksik olan durumlar değil bunlar belki, ama bir katalizör olmuştu diyelim. Spiritualiteye de o zamanlar ilgi duymuştum vs.

Sonra bir zaman geldi elbette dönmek zorunda kaldık eski alışkanlıklarımıza....
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Gaboo said:

sosyal medya mı güvenilir dfg

diğer güvenilir kaynak da redhack

İASDSDFSDFG
redheki sevmem seni severimde şu alaycılığınla ya mariana çukuruna giren kişilerdensin yada koca kıçlı cahilin teki

twitter puahaha ise
tv nahahahas ise

nereden haber alıyosun aga
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...