diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 bazı şeylerin değişeceğini umarak sildim kendimi. facebook , twitter , sözlükler , instagram bütün hesapları kapattım. hatta rahat stalklamak için aldığım feyk hesapları da kapattım. ne değişicek bilmiyorum ama en azından ergen gibi salak salak foto paylaşıp aptal aptal yorumlar yapmaktan biraz olsun alıkoyacak belki beni. 30 yaşındayım ya. çok önce yapmam gereken bişeyi şimdi yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 haydaa ninna ni nani na ninana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 gereksiz insanlarla iletişimin bi' nebze de olsa kesilecek. yakınındakileri daha kolay göreceksin. ayrıca kendini daha iyi hissediyor insan. denendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 öss ye hazırlanırken de bilgisayarları kaldırıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 aferin lan hiç beklemezdim senden, iyi yoldasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 kaç senedir böyle şeyleri kullanmıyorum. cep telefonu ve watsap yetiyor. facebuk'un stalk harici bir işlevi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 iyi; bir kişi daha kurtulmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 silmeye ne gerenk var ki onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 evlenemeyen kız tribi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 45 yaşındaki kadın " hasta oluyorum galiba" yazıyor lan , bi salak yine 40-45 yaş arasındaki bugün bi ileti paylaşmış "dün şarap keyfindeydi" diye. dün lan dün ameke. bugün niye paylaşıyon. dün yazmış ya. allahım delircem. bende o salaklar gibi olucam mı lan acaba diye karamsarlığa düştüğüm anda pata küte sildim. zaten 1 haftadır vardı kafamda. iyi kıvılcım oldu bu mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 abi senin listen yukarı dudullu emekli sandığı kuyruğu gibiyse facebook napsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ya abi yani genel yapısı bu zaten facebookun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 facebooku kapatirsam dunyayla olan butun iletisimim kesilir galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 2 hafta sonra "ama bana kimse ulasamiyo, bunu sevdiklerime yapamam" diyerek sildigi kapattigi herseyi geri acicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Esh said: abi senin listen yukarı dudullu emekli sandığı kuyruğu gibiyse facebook napsin yukarıdakine ek olarak şu, http://www.futuristika.org/dijital-dualizm-ve-gercek-hayat-fetisi/ özet Dijital dualizm, bir ikilik yaratma ve birini diğerinden daha yukarıya koymayı kendisine temel alıyor. Dijital dünyayı ‘sahte’, fiziksel dünyayı ‘gerçek’ olarak kabul eden ve dijitalin ‘aşağı’ görünmesini temel alan bu düşünce 2000′li yıllarda internetin ve teknolojinin gelişmesiyle her geçen gün daha da sık karşımıza çıkıyor. “Facebook insanları aptallaştırıyor”, “Gençler asosyalleşiyor”, “Telefonunuzu çöpe atın”, “Tüm hesaplarınızı silin”, “İnternetten arkadaş mı olunur?” temelindeki söylemlerin hepsi dijital dualizmin eserleri. Dijital dualizm aynı zamanda bir elitizmi de beraberinde getiriyor. Dijital dünyanın ‘aşağı’ görülmesi ve ona bu şekilde muamele edilmesi, kırmızı hapı yutanların kendilerini elit ve diğerlerinden daha üst seviyede insanlar olarak görmesine neden oluyor. Bu dualizmi kabullenen, ancak buna rağmen dijital dünyadan ‘kurtulamayanlar’ ise kendilerini zavallı olarak görmeye başlıyor ve bu durum sahte bir hiyerarşinin doğmasına neden oluyor. Dijital dualizmin yarattığı bu algı ve beraberinde getirdiği sahte hiyerarşi, “Gerçek Hayat Fetişi” denilen bir durumun daha doğmasına neden oldu. Gerçek hayat fetişi; bu dualizmin bir eseri olarak, ‘gerçek’ hayatın yüceltilmesini ve bir elitizm aracı hâline getirilmesini sağlıyor. Sosyal ağ hesaplarını kapatmakla övünmek, telefonunu ne kadar az kontrol ettiğiyle gurur duymak, ‘gerçek’ dünyadaki şeylerle daha çok vakit geçirdiğini söylemek, ‘vintage’ olan şeyleri tutkuyla savunmak; tüm bunları çevresindekilerle yarışmak ve kendisini onlardan daha yukarıda göstermek için kullanmak bu fetişin bir sonucu olarak görülebilir. Bu sorunlu dualizm, ilginç bir fetişin ve beraberinde sahte bir elitizmin doğmasına neden oldu. Yaratılan bu hiyerarşinin ne kadar güçlü olduğunu çevrenizdekilere bakarak görmeniz mümkün.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 yok abi açmıcam kesinlikle. o iradesizliği yapmıcam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 facebook bi işime yaramıyor öyle 2 tane grup var projeden kim ne yapmış ne etmiş oraya yazıyor bakıyorum bide daily stalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Somon said: haydaa ninna ni nani na ninana ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 "facebookunu neden kapattın" diye ilgi göstericek kimse yok galiba gelip burda ilgi arayışına girmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 aquila said: facebooku kapatirsam dunyayla olan butun iletisimim kesilir galiba. kıyamams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ben facebook kapatınca bütün eski kız arkadaşlarım telefona sarılıyo "mrb" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Saeros said: "facebookunu neden kapattın" diye ilgi göstericek kimse yok galiba gelip burda ilgi arayışına girmişsin kişisel alanın yetkilisi olan birine yakışır bir post olmuş bu. hakkını veriyosun buraların. devam et koç billuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Rasmon said: ben facebook kapatınca bütün eski kız arkadaşlarım telefona sarılıyo "mrb" diye. yakışıklı adamsın kâfir, kızların suçu günahı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 azınızla için şunu yada elinizle kullanın ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 burnunuzla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar