Wolas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 doktor şöyle dedi, alçıda kalabilirmiş 2.5 ay gibi bir sürede iyileşirmiş ve 2-3 derece yamuk kaynarmış fakat o kemikte önemli değilmiş ve dışarıdan belli olmazmış. bunun yanında eğer elde uyuşma artarsa siniri rahatsız ettiği anlamına geliyormuş ve direk ameliyat gerekirmiş. ayrca alçı çıkınca fizik tedvi gerekirmiş kaslar eridiği için. veya uyutarak 2 saat sürecek bir ameliyat ile vida ve platin takılırsa 10 numara kaynarmış, ameliyat yarası iyişeşene kadar kol bandı ile asılı duracakmış 15 gün sonra hayatıma devam edebilirmişim. acaba platinli vidalı yaşamaya değermi yarın bişi olurmu? magneto gelip yerden yere vurabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Fistan said: kol kirilir yen icinde kalir dendi mi sülalemden diyen 2 hatun var nasıl laf koysam die düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 sülalendense koyamazsın abi sdf yani güzel gelişine orta açmışlar da, aile sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 dizimde platin ve vidalı yaşıyorum 2 senedir, bir zararını görmedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ben vida platin diyorum. daha cool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Ha ileride sorun yaşarsan da basit bir operasyonla aldırabiliyorsun vida ve platini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 oha abi ne oldu dizine. platin ve vida falan. bir de benim dizlerden biri çok garip, bozuk hissi veriyor böyle çin malı gibi eheh acaba vidayla falan nasıldır böyle robocop gibi mi oluyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ön çapraz bağ ameliyatında direkt vida ile tutturuyorlar yeni bağı, sonra yıllar geçince ağrı olursa aldırma gibi bir durum var ama %3 falanmış ağrı şikayeti ile gelen. Bende ağrı falan olmadı, düzgün duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Holy said: dizimde platin ve vidalı yaşıyorum 2 senedir, bir zararını görmedim henüz. havaalanında falan sıkıntı olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 yok titanyum demişlerdi vidalar ve platin için, ötmüyorum bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 gecmis olsun cok talihsiz olmus seninki de. benimde besinci parmak kirilmisti. Devlet hastanesine gittim dirsegime kadar alciya aldilar. Sonra daha duzgun bir hastaneye gittim doktor ameliyatla 2 tane metal takti parmaga sadece sargiyla dolastim acayip rahat ettim. Hani oyle degisik alternatif seyler yapiyorlar biraz arastirmak lazim alci eziyet direk. benimki soyle birseydi Birde iyilesince kolu calistirmaya cok onem ver. 2 ay kullanmadim bak ben parmagin oynadigini unutmusum kutuk gibi oldu. Yavas yavas esnetip germen falan gerekiyor biraz sancili bir donem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Holy said: yok titanyum demişlerdi vidalar ve platin için, ötmüyorum bir yerde. sen top oynuyodun olm, ne ara neden taktılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Ortopedik rahatsızlıklardan sonra fizik tedavi şart. Ameliyattan bile önemli oluyor bir çok rahatsızlıkta, aman ihmal etmeyin. Benim ön çapraz bağ koptu ya 2 sene önce, sonra tekrar topa başlamıştım bu sefer menisküs yırtıldı onun ameliyatını da yılbaşından sonra yaptırıcam ahah. Tekrar söyliym, fizik tedavi ameliyattan bile önemlidir. Benimle aynı ameliyatı olup 6 ay boyunca topal topal yürüyen bir adam vardı benimle aynı doktora gelen. Ki benim doktorum öçb ameliyatını en sık yapan doktorlardan biri. Adam ameliyat sonrası verilen egzersizleri düzgün yapmamış, sonrasında fizik tedaviye gitmemiş bile, sonra gelmiş "dizim ağrıyor" "düzgün yürüyemiyorum". Fizik tedavini düzgün yapmazsan eski haline getirmek çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 evde yürüken kol bandının cırt cırtı açıldı kol düştü nasıl bir acı anlatılmaz yaşanır inşallah kötü bişi olmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar