Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kolum Kırıldı

Wolas

Öne çıkan mesajlar

doktor şöyle dedi,

alçıda kalabilirmiş 2.5 ay gibi bir sürede iyileşirmiş ve 2-3 derece yamuk kaynarmış fakat o kemikte önemli değilmiş ve dışarıdan belli olmazmış. bunun yanında eğer elde uyuşma artarsa siniri rahatsız ettiği anlamına geliyormuş ve direk ameliyat gerekirmiş. ayrca alçı çıkınca fizik tedvi gerekirmiş kaslar eridiği için.

veya

uyutarak 2 saat sürecek bir ameliyat ile vida ve platin takılırsa 10 numara kaynarmış, ameliyat yarası iyişeşene kadar kol bandı ile asılı duracakmış 15 gün sonra hayatıma devam edebilirmişim.

acaba platinli vidalı yaşamaya değermi yarın bişi olurmu? magneto gelip yerden yere vurabilir mesela
Sosyal ağlarda paylaş

gecmis olsun cok talihsiz olmus seninki de.

benimde besinci parmak kirilmisti. Devlet hastanesine gittim dirsegime kadar alciya aldilar. Sonra daha duzgun bir hastaneye gittim doktor ameliyatla 2 tane metal takti parmaga sadece sargiyla dolastim acayip rahat ettim. Hani oyle degisik alternatif seyler yapiyorlar biraz arastirmak lazim alci eziyet direk.

benimki soyle birseydi

Birde iyilesince kolu calistirmaya cok onem ver. 2 ay kullanmadim bak ben parmagin oynadigini unutmusum kutuk gibi oldu. Yavas yavas esnetip germen falan gerekiyor biraz sancili bir donem
Sosyal ağlarda paylaş

Ortopedik rahatsızlıklardan sonra fizik tedavi şart. Ameliyattan bile önemli oluyor bir çok rahatsızlıkta, aman ihmal etmeyin.

Benim ön çapraz bağ koptu ya 2 sene önce, sonra tekrar topa başlamıştım bu sefer menisküs yırtıldı onun ameliyatını da yılbaşından sonra yaptırıcam ahah.

Tekrar söyliym, fizik tedavi ameliyattan bile önemlidir. Benimle aynı ameliyatı olup 6 ay boyunca topal topal yürüyen bir adam vardı benimle aynı doktora gelen. Ki benim doktorum öçb ameliyatını en sık yapan doktorlardan biri. Adam ameliyat sonrası verilen egzersizleri düzgün yapmamış, sonrasında fizik tedaviye gitmemiş bile, sonra gelmiş "dizim ağrıyor" "düzgün yürüyemiyorum". Fizik tedavini düzgün yapmazsan eski haline getirmek çok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...