Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dunyanin En Sansli Adami...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Frane Selak 74 yasinda emekli muzik ogretmeniymis. Dunyanin En Sansli adami sayiliyormus. Adamin kurtuldugu olaylar.

1- 1962 de Saraybosna'da bindigi tren rayda cikmis nehre dusen trenden 17 kisi bogularak olmus. Frane'nin sadece kolu kirilmis.

2- 1963 de Zagrebte ucaga binmis. Ucak kalkmadan kapisi acilmis. Frane ile asagi dusen 20 kisi olmus. Frane yarali olarak kurtulmus.

3- 1966 da bindigi otobus nehre ucmus. 4 kisi olmus adam bir iki siyrikla kurtulmus.

4- 1970 de arabasiyla giderken motor alev almis. Adam kendini disari atmis. Benzin deposu infilak etmis.

5- 1973 de tekrar arabasinda meydana gelen patlamada adam sadece saclarini kaybetmis.

6- 1995 de Zagrebte otobus carpmis. Adam yarali kurtulmus.

7- 1996 da arabasiyla bir kamyonla carpismis arabasi ucuruma dusmus. kendisi agacin ustune firlamis. ve yine kurtulmus.

Frane piyango bileti almis. Ve adama 1,3 trilyon para cikmis. Simdi amaci kazasiz belasiz yasamak :)[signature][hline]Everything that has a beginning has an end...
Amarcord
Mesaj tarihi:
YUH !!!![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
boğazına bişi kaçarda ölürse ne gülerim ha :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
ama eninde sonunda ölcek[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 12 Aralık 2004 17:15 tarihinde demiş ki:
Cok sanssiz bi adammis bence, 74 yasinda napiyim ben trilyonu, genclikte gelicekki ise yarasin :)

Kesinlikle katılıyorum[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

For The Horde!!!
Mesaj tarihi:
e heralde tuvalette zıçarken ölür..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
Adam belliki cenabet para çıkması da anca adamda cenabet şansı olduğunu gösteriyor :D[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mesaj tarihi:
said:
narin, 12 Aralık 2004 17:17 tarihinde demiş ki:
Adamin sansi kadar da sansizligi varmis ; hangimizin basina bu kadar cok kaza gelir ki ?

-birinci sınıfta tam müsamereden önce kabakulak oldum ve bir çok rol almama rağmen gidemedim...
-sol kolumu 4. sınıfta 10 cm den düşerek kırdım..
-sol kolumun ikinci kırılışı 5. sınıfta kaleye ender geçişlerimin birisinde gelen top yüzünden oldu (bilek çatladı)
-şu güne kadar 3 kere tırnaklarım çekildi...hepside futbol maçlarımdan sonra oldu...
-bi kaç kere sert çarpmalar sonucunda ayaklarım kırılmaktan beter oldu...
-minibüs çarptı 7 metre takla atarak uçtum omuz eklemlerim ezildi..
-hazırlıkta sağ kolum kırıldı (o gün yağmur yağmıştı...halı saha maçına çağırdılar...düşeriz bi yerimiz kırılır dedim..kolum kırıldı)1 ay hastanede 1 ay evde yattım ingilizcem yarım yamalak...

daha ne diyim artık kim şanssız acaba?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
@Mandooo Seni bide fenerliydin dimi?
Allah başka dert vermesin :-)[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
Arkadaşımın dedesi Kıbrıs ve Kore harekatlarına katılmış.Kıbrısda gazi olmuş.Çok ağır yaralanmış defalarca ölümden dönmüş.

ve ölümü...
birgün arabadan inerken ayağı takılıyor düşüyor kafasını yere çarpıp ölüyor..[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
said:
insight, 12 Aralık 2004 17:33 tarihinde demiş ki:
@Mandooo Seni bide fenerliydin dimi?
Allah başka dert vermesin :-)

insight çok sataşıyon bana ama neyse cevap vermicem :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Mesaj tarihi:
Yuh ya adama bak ama farkındaysanız olaylar 3 yıl aralıklı olmus. bazıları 1 yıl araLıklı. :] ne $anslı adam ya ölmemi$ :)

Evet fb maçı bugün :][signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN,
SEN FENERLİLERİ SEVDİN,
LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA,
SAMİYENEDE BOMBA ATSANA
------------------------------------------

Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
  • Yeni Oluştur...