amarcord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Frane Selak 74 yasinda emekli muzik ogretmeniymis. Dunyanin En Sansli adami sayiliyormus. Adamin kurtuldugu olaylar. 1- 1962 de Saraybosna'da bindigi tren rayda cikmis nehre dusen trenden 17 kisi bogularak olmus. Frane'nin sadece kolu kirilmis. 2- 1963 de Zagrebte ucaga binmis. Ucak kalkmadan kapisi acilmis. Frane ile asagi dusen 20 kisi olmus. Frane yarali olarak kurtulmus. 3- 1966 da bindigi otobus nehre ucmus. 4 kisi olmus adam bir iki siyrikla kurtulmus. 4- 1970 de arabasiyla giderken motor alev almis. Adam kendini disari atmis. Benzin deposu infilak etmis. 5- 1973 de tekrar arabasinda meydana gelen patlamada adam sadece saclarini kaybetmis. 6- 1995 de Zagrebte otobus carpmis. Adam yarali kurtulmus. 7- 1996 da arabasiyla bir kamyonla carpismis arabasi ucuruma dusmus. kendisi agacin ustune firlamis. ve yine kurtulmus. Frane piyango bileti almis. Ve adama 1,3 trilyon para cikmis. Simdi amaci kazasiz belasiz yasamak :)[signature][hline]Everything that has a beginning has an end... Amarcord
daverc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Cok sanssiz bi adammis bence, 74 yasinda napiyim ben trilyonu, genclikte gelicekki ise yarasin :)[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 YUH !!!![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 boğazına bişi kaçarda ölürse ne gülerim ha :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ama eninde sonunda ölcek[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 adamın neresi şanslı paso kaza geçirmiş :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b]
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: daverc, 12 Aralık 2004 17:15 tarihinde demiş ki: Cok sanssiz bi adammis bence, 74 yasinda napiyim ben trilyonu, genclikte gelicekki ise yarasin :) Kesinlikle katılıyorum[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
narin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Adamin sansi kadar da sansizligi varmis ; hangimizin basina bu kadar cok kaza gelir ki ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
amarcord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 aslinda bu olayin sonu soyle bitmeliydi. O kadar kazadan kurtulan adam piyango heyecanindan oldu :) ehehe...[signature][hline]Everything that has a beginning has an end... Amarcord
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 öldürmeyen allah öldürümüo.[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline)
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 e heralde tuvalette zıçarken ölür..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Arada (70-90) 20 yıl kaza geçirmemiş, onun için mi şanslı adam?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
amarcord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 adam 7 tane olumcul kazadan yirtiyor bu yuzden sansli.[signature][hline]Everything that has a beginning has an end... Amarcord
screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Adam belliki cenabet para çıkması da anca adamda cenabet şansı olduğunu gösteriyor :D[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 heh sadece dalga geçiyordum amarcord :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: narin, 12 Aralık 2004 17:17 tarihinde demiş ki: Adamin sansi kadar da sansizligi varmis ; hangimizin basina bu kadar cok kaza gelir ki ? -birinci sınıfta tam müsamereden önce kabakulak oldum ve bir çok rol almama rağmen gidemedim... -sol kolumu 4. sınıfta 10 cm den düşerek kırdım.. -sol kolumun ikinci kırılışı 5. sınıfta kaleye ender geçişlerimin birisinde gelen top yüzünden oldu (bilek çatladı) -şu güne kadar 3 kere tırnaklarım çekildi...hepside futbol maçlarımdan sonra oldu... -bi kaç kere sert çarpmalar sonucunda ayaklarım kırılmaktan beter oldu... -minibüs çarptı 7 metre takla atarak uçtum omuz eklemlerim ezildi.. -hazırlıkta sağ kolum kırıldı (o gün yağmur yağmıştı...halı saha maçına çağırdılar...düşeriz bi yerimiz kırılır dedim..kolum kırıldı)1 ay hastanede 1 ay evde yattım ingilizcem yarım yamalak... daha ne diyim artık kim şanssız acaba?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
amarcord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: SilphatosIce_, 12 Aralık 2004 17:29 tarihinde demiş ki: heh sadece dalga geçiyordum amarcord :). ;)[signature][hline]Everything that has a beginning has an end... Amarcord
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 @Mandooo Seni bide fenerliydin dimi? Allah başka dert vermesin :-)[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Arkadaşımın dedesi Kıbrıs ve Kore harekatlarına katılmış.Kıbrısda gazi olmuş.Çok ağır yaralanmış defalarca ölümden dönmüş. ve ölümü... birgün arabadan inerken ayağı takılıyor düşüyor kafasını yere çarpıp ölüyor..[signature][hline]tuana...
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 adam ısrarla da hala otobüs e arabaya biniyo.. o trilyonu havuza boşaltır yüzerim içinde.. motorlu araca da binmem..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: insight, 12 Aralık 2004 17:33 tarihinde demiş ki: @Mandooo Seni bide fenerliydin dimi? Allah başka dert vermesin :-) insight çok sataşıyon bana ama neyse cevap vermicem :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
amarcord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Fener maci bugundu demi??[signature][hline]Everything that has a beginning has an end... Amarcord
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Yuh ya adama bak ama farkındaysanız olaylar 3 yıl aralıklı olmus. bazıları 1 yıl araLıklı. :] ne $anslı adam ya ölmemi$ :) Evet fb maçı bugün :][signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074
Slat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 yok böyle bişey dünyanın en şanslı adamı Hugh Hefner bence..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 o nelerden kurtulmu$ :)[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074
Öne çıkan mesajlar