Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
quixef said:

Yav he he tarikat ya diren ya.

Olm işten açıyoruz diyoruz anlamakta güçlük çekiyorsunuz galiba? Spoiler içine alanlar bir derece de, forum gezdiğimi nasıl anlatayım ben birisi odaya girip ekranda ilk gördüğü direkte akrobasi yapan stripper olunca?

dfgfd salonda şu communitydeki kızın noel baba kılığında zıplayışı vardı göğüsler bi aşağı bi yukarı. sayfa sonuydu orda kalmış o sırada telefona bakıyorum. görevli var sağı solu toplayan bi kadın geldi bu ne diyo asdf
Mesaj tarihi:
Ya su BASUR ve bingildak adlı konu basligi da değiştirilsin. Os yerinde güncele tıklayınca pek hoş durmuyor. Bingildak parçacığı filan yapın. Anlarız gene.
Mesaj tarihi:
ya kari kiz resmine bakmak isteyen istedigi yere girer bakar
foruma onu gelip tasiyip bir suru erkek yok cirkindi guzeldi oyhs falan filan konusmanin ne alemi var
tam bi aptallik
gorursem basicam sikayeti eskiden oldugu gibi
Mesaj tarihi:
BBC: Paticik de yeşil devrim!
CNN: Paticik de eksen kayması!
FOX: Paticik de baskılar artıyor!
Rai: Paticik de muhafazakarlaşma!
Reuters: Paticik değişiyormu?
Financial Times: Pati yatırımcıları tedirgin!
Aljazeera : سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْم
Mesaj tarihi:
isteyen gidip internetde bakabilir diye akıl vermeniz çok güzel oldu gerçekten, niye düşünemedik ki biz bunu...?

işin gücün arasında girip bakıyorsun işte, biraz şirin kedi gör, biraz ziplayan maymun gör, biraz da güzel kadın gör,

ama, hiç bir manası olmayan, kalça, göğüs olmasın, abartıyorsunuz bazen
Mesaj tarihi:
Ben bu konuda henüz takdir edilmemiş bir şey izninizle takdir etmek istiyorum burada:

Aquila nın konuyu açarken, İngilizce klavye kullanıyor olmasına rağmen "Sıkı" yönetimi şeklinde yazmaya uğraşmış olması.

Aksi takdirde konu konuluktan çıkacağı için, tebrikler Aquila.
  • Yeni Oluştur...