Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Origins

BalisticGel

Öne çıkan mesajlar

eskiden pek fark etmiyordum da artık pokemon izleyemiyorum.hikayesi,evreni her şeyi çok kötü geliyor.izleyenler de çocukluklarının hatırına izliyordur herhalde.bir de pokemon savaşlarını köpek dövüşlerine benzetiyorum bu da rahatsız ediyor
Sosyal ağlarda paylaş

anime olarak zerre iyi değilde zamanında oyunu oynamış adamlara derin duygular yaşatıyor. En azından bana yaşattı, tey tey

2000 yılıydı anneme zorla gameboy aldırmıştım, babam çok karşıydı da habersiz almıştık vs. hatta 6-7 ay gizli gizli oynamıştım asfsda

Pokemon Yellow vardı. Pikachu arkandan gelirdi, tey tey

gerçi anime blue ve red üzerinden kurulu orjinal, yellow aynı oyunun animeye uyarlanmış hali gibi bir şeydi ama olsun asdfdas
Sosyal ağlarda paylaş

Yellow'un öyle fazla farkı yoktu ki, yani çok uzun süre geçti ama bildiğim kadarıyla işte başlangıç Pokemon'u zorunlu olarak Pikachu, topa girmiyor peşinden geliyordu.

3. rozetteki yıldırımcı lavuk sadece Raichu kullanıyordu savaşta animede olduğu gibi

Arada sırada animedeki Roket takımı geliyordu karşına standartların aksine

pokemon türleri değişikti. Lapras, Magmar, Pikachu (doğal olarak Raichu) falan çıkmıyordu. Biz link cable almıştık ama takaslıyorduk aletler arası asdfasd

Abra ve Ghastly'de evrimleşmiyordu hatta, cabledan takas edince level yetiyorsa evrim geçiriyordu takastan sonra ya da bug vs. olmuştu bilemiyoruz asdfs

Güzel günlerdi ya,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...