BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Özüne sadık kalarak hazırlamışlar ingilizcesi 15 kasımda, japoncası ekimde başlıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 İtina ile reklam verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 abi.. izlesem mi izlemesem mi bilemedim.. pokemon da oynamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Brok ve Misty de varmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 BabacumMostors said: abi.. izlesem mi izlemesem mi bilemedim.. pokemon da oynamadım hiç OYNA emulator falan indir olmadi 3ds al oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dtbYCwy09PY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_Lyi2RSVxqg gideri var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 sonu ash pokeman ustası oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 ash kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Size mutlu haberler getirdim.Türkçe alt yazısıyla ilk bölüm türkanime.tv'de bulunuyor ama tek bölüm ne lan dişimin kavuğuna yetmez derseniz ingilizce alt yazıyla animefreak'da 4 bölüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 12 ekim diil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 eskiden pek fark etmiyordum da artık pokemon izleyemiyorum.hikayesi,evreni her şeyi çok kötü geliyor.izleyenler de çocukluklarının hatırına izliyordur herhalde.bir de pokemon savaşlarını köpek dövüşlerine benzetiyorum bu da rahatsız ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Oha Red'i Naruto seslendirmiş, izlerken her an rasengan diye bağıracakmış gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Pokemon x ve Pokemon y'nin cikisi için ilk oyunlara sadık kalarak yapmışlar. Bence bayağı güzeldi dört bolumcuk. Oyunla birebir aynı gidiyor. Eğlenceleli. Bi' de naruto seslendirmeyeymis iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 anime olarak zerre iyi değilde zamanında oyunu oynamış adamlara derin duygular yaşatıyor. En azından bana yaşattı, tey tey 2000 yılıydı anneme zorla gameboy aldırmıştım, babam çok karşıydı da habersiz almıştık vs. hatta 6-7 ay gizli gizli oynamıştım asfsda Pokemon Yellow vardı. Pikachu arkandan gelirdi, tey tey gerçi anime blue ve red üzerinden kurulu orjinal, yellow aynı oyunun animeye uyarlanmış hali gibi bir şeydi ama olsun asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Anime olarak da guzel hence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Ben daha hiç oynamadım bunu bide yeni animesi falan öıkmış gideri var mı? Birde oyun olarak ne oynuyayım (30-40çeşidi var) pek özeniyorum milletten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 FireRed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Yellow animenin benzeri. Çoğu insan firered seviyor ama, ben yellow'u tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Yellow'un öyle fazla farkı yoktu ki, yani çok uzun süre geçti ama bildiğim kadarıyla işte başlangıç Pokemon'u zorunlu olarak Pikachu, topa girmiyor peşinden geliyordu. 3. rozetteki yıldırımcı lavuk sadece Raichu kullanıyordu savaşta animede olduğu gibi Arada sırada animedeki Roket takımı geliyordu karşına standartların aksine pokemon türleri değişikti. Lapras, Magmar, Pikachu (doğal olarak Raichu) falan çıkmıyordu. Biz link cable almıştık ama takaslıyorduk aletler arası asdfasd Abra ve Ghastly'de evrimleşmiyordu hatta, cabledan takas edince level yetiyorsa evrim geçiriyordu takastan sonra ya da bug vs. olmuştu bilemiyoruz asdfs Güzel günlerdi ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Yellow, Blue/Red'in (ilk oyunlar yani) animedeki karakterlerin kullanılmış haliydi. FireRed ise Red'in geliştirilmiş ve daha iyi grafikli hali. Tam çözümü için: http://forum.donanimhaber.com/m_14699709/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 DH virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Adamlar FEDERASYON kurmuş ahahahaha jashfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Abra degil kadabradan ileri gitmiyor. Haunter da gengar olmuyordu mesela. Bir sürü Pokemon vardı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar