Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 neyse gitmiyim biraz daha yazıyım bilmiyorum daha önce herhangi bir direnişte benzeri görülmüş müdür ama taksimde olanların çok iyi hatırlayacağı bir manzara var. ülkenin en önemli meydanında direnişçiler ve polisler yan yana, polisler kalkanlarını indirmiş kasklarını çıkarmış bir şekilde beraber piyano dinlediler. daha olaylar yatışmamıştı da o zaman. parkın ön kısmında birileri hala ellerini kaldırmış kan duaları ederken 150 metre ilerde manzara buydu. o piyano imagine çalıyordu karlı kayın ormanı çalıyordu çav bella çalıyordu. polis ve direnişçiler birlikte dinliyordu. gerçek devrim budur arkadaşım. gezi ruhu, içinde çokça sanat barındıran, müzik barındıran bir şey. şurdaki tavrımda tamda gezi ruhunun kesiştiği yerde duruyor. beeeeen o alacağım gitarla şarkılar öğrenip dünyaya biraz daha barış sevgi ve dostluk tınıları yayacağım. beeen en birinci geziciyim gezi ruhunun en hakiki parçası en müthiş birinci tavra sahip olan benim. var mı lan ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 noyzura nın farklı bi kişiliği olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 evet abi bu topiği noyzura stayla yaptım normalde işi makaraya çevirir bırakırım bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Göt kılı satıyorum fiyat 200tl. GtaV alıp direnişe sanal ortamda katılacam. Fazladan söylüyorum ki yanına katık falan alcam kuru kuru gitmiyor. resim koymuyorum hadi mideniz kalkmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ben kadayıf yapıp göndercem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Anca akdeniz akşamlarını çalarsın sen o gitarla. Ve bu kafayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 yok lan andım olsun ilk öğreneceğim şarkı pearl jam den sosayeti sen ne manyak şeysin olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 hayrına gitar vercek var mı desen bulurdun bi tane 300 liralık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 millet para verip taso topluyo. buna niye verilmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Gaboo said: hayrına gitar vercek var mı desen bulurdun bi tane 300 liralık sensin lan dilenci düdük haydi biraz damardan girelim http://www.youtube.com/watch?v=Cy6iwP9Ux3A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mal said: fakirseniz kalabalık etmeyin. şimdi dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 yok ya fistana takıldım orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bence sen bunu çerçevelet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Topic ciddi mi diye geldim ki ciddiymiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 adamlar tişört yastık faflan basıyo yine para kazanıyo aynı şey tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 tam düdüksün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 he ya tişörtten para kaldıran ibneler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 magnet satan bi lavuk vardı tanesini 20 tl den satıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 parkta 10 tl ye köfte satan vardı yarım ekmek zorla çıkardılar. hatta yaralama olayı olmuştu o seyyarlar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ooha adam bizi tehdit etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mal said: fakirseniz kalabalık etmeyin. Mal said: gerçek devrim budur arkadaşım. ayran kapağı satmaya çalışan, insanların parasına göre muamele eden adam devrimden bahsediyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Esnaf said: ooha adam bizi tehdit etti yok esnaf taksim birliğinden bi adamı bıçaklamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 neutrino said: Mal said: fakirseniz kalabalık etmeyin. Mal said: gerçek devrim budur arkadaşım. ayran kapağı satmaya çalışan, insanların parasına göre muamele eden adam devrimden bahsediyor ya.. ya abi git kendini rezil etme üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar