Gungor Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 nötriş naber görüşemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 2 saat önce, neutrino dedi ki: Kutu değildir o bricktir. B12 vitaminini almayı unutma amca. Canım bak burada çok değerli bir mod var @Paramecium Ona sorabilirsin. Elimde son kalan Legoları o aldı arabasına sığmadı bile neredeyse kendisi dışarda kaldı. son kalan kutuları ona toptan verdim hatta buraya bir yere ilanını resimlerini açmıştım sanırım toplamda açıklarda vardı. 100 kutu üzeri vardı ona verdiklerim. Ona öyle bir technic setler ve parçalar verdim ki Tr de göremezsin bile. The result of too much chlorine in the gene pool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 2500den 100lere nasil geldik sdf iyidir güngörcüm karantinada akirafes keyfi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 (düzenlendi) 35 dakika önce, neutrino dedi ki: 2500den 100lere nasil geldik sdf iyidir güngörcüm karantinada akirafes keyfi sdf Gel iddaa ya girelim madem bu kadar eminsin kendinden. Sana bedavadan zengin olma fırsatı. Senin koyacağına karşı ben x2. Umarım kendine güvenirsin. Noterde sözleşme yaparız. Sen dışardaysan burada bir arkın vardır. Mart 14, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Hemde Sana öyle bir kanıt sunacağım ki devlet diyecek elimde 2500 kutu olduğunu Rakam belki 100-120 eksik olabilir onun icin 2350 kutusuna girelim. Yaşıma ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 hadi dukkanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 dünyanın en büyük koleksiyonunda 3837 set varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Set demiyor kutu diyor anahtar sözcük o bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 (düzenlendi) 16 dakika önce, neutrino dedi ki: Set demiyor kutu diyor anahtar sözcük o bence sdf Kapı catı pencere sırf 400 kutu vardı 150 kutu tekerlek vardı bir suru yol yeşil alan vardı tren rayları vardı bir suru 10 tane seti vardı trenin 3-4 tanesini pra aldı galiba. LEGO Roof Tiles Set 6119 LEGO Doors and Windows Set 6117 Lego wheels 6118 Bunlar sırf 500-650 kutu idi yalnımıyorsam toplamda işte yollar cimen de yaklaşık bir 100 kutu vardı bunları sırf adoreden aldım belgin hanımdan. bunlar tr de satmıyordu ben özel siparişle getirttim adoreden. Peşin verdim paralarını. hatta bazılarına dükkanlara dağıtmak istediler ve kendilerine ayırmak istediler kavga ettim adore ile. sonra bunları bir arkadaşıma verdim ondan karşılığında tv elektornik eslayar aldım hala satar o nette ararsanız gorursunuz benim mallarımdı onlar. MErak eden adoreyi arayıp sorabilir. Veya adore de tanıdığınız varsa. Mart 14, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 (düzenlendi) LEGO Space Shuttle Set 8480 şundan 14 tane vardı gittigidiyorda sattım hepsini hala bin pişmanım ama evde koyacak yer yoktu pot mu yoksa potpoker mi neydi nickim belki sanslı olarak birini siz almısınızdır. Çok eski tabii bu satışlar 2004-2005 gibi En çok bu sete acırım. Mart 14, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 (düzenlendi) Pirate Theme Sets - LEGO 6289 Şu vardı 2 modeli vardı bunun ufağı ve buyu bunlardan 10 ar tane vardı lego technic 8880 vardı 3 tane birini burada sattım parmecium'a 8412,8422,8440,8460,8485 Şunlar vardı penumatic setlerim vardı Birde robot setlerim vardı bunları dışardan sipariş vermiştim hümrükde cok sorun cıktı sonra hallettim ama bir daha gelme dedi ptt gümrüğü burada adoreden cok almıştım. baya cok robot cok severim ben. 3 tane aibom vardı 2 sini sattım biri duruyor. Mart 14, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 (düzenlendi) Paramecium size technic parçalarımı anlatır mükemmel bir koleksiyon Hata parayada bir tane oyuncak köpek hediye etmiştim adını unuttum o zamanlar yeni çıkmıştı çok tatlı bir robot köpekdi 8-10 tane uçaktan kumandalı lego arabam vardı onlarıda erenköydeki arkıma verdim hala satar onları letgo da sanırım. catı lastik pencere verdiğim arkım. Bir sürü ama tonla figürüm vardı her cesit ama en cok sevdiklerim kızılderi ve askerlerdi cok güzel kalelerim vardı enfes. tonla itemim vardı böyle. Stormtrooper vardı bir 40 kadar ve yan karakterler iste klasik starwarsdan gemiler falan ama hic büyük gemi alamadım belki para onlar hep cok pahalı idi Son zamanlarda bu 2002 civarı o kadar pahalamıştı ki Legolar bıraktım bende. zaten vakitte yoktu. NEyse yazmakla bitmez setlerimi. Mart 14, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Burada forumda eski ilanlara bakabilirsen resimleri vardı Legoların benim satış ilanım. Hatta bulabilirsen aibo larım vardı 2 tane bir zahmet bana aibolarımın fotolarını da linkle çok pişmanım onları sattığıma hala üzülüyorum çok özledim. Ama işte bunları satarak aldım hep o dükkanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 adore'da calisan tanidik buldum aradim boyel bir olay yok diyor kac senesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, sardalya dedi ki: adore'da calisan tanidik buldum aradim boyel bir olay yok diyor kac senesinde yalan söylemiş veya bilgisi yok. yukarı yazdım senesini 2003-2004-2005 sor bakalım lastik catı pencere setleri kime özel gelmiş numaralarını yazdım. Veya sen yalan konuşuyorsun direk maslak ofisi arayacaksın dükkanlarda ki elemanlar ne bilsin en az 900 kutu almışımdır maslaktan. Yok ya çok aldım 1200 kutu falam aldım sırf maslaktan şimdi hatırlamıyorum tam rakamı ama. Mesela LEGO 5578 Şundan 200 tane almıştım. Ev setlerinden 5er tane almıştım o yıl. LEGO SET 4400 CREATOR bundan almıştım bir 100 tane 6-7 tane robot aldım adoreden tam hatılamıyorum senesini. Bir sürü puzzle ve oyuncak aldım kızlar icin hep dağıttım kreşlere nasıl hatırlamasınlar beni. Hatta benlen ortak iş yapmak istediler teklif verdiler bana. pempe çantalar almıştım içini acınca böyle hastane mi ne gibi birsey çıkıyordu. Bİr marka idi unuttum hep hediye ettim yurtlara posta ile gönderdim. Mart 14, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 (düzenlendi) Ben bu forumun en eskilerinden biriyim buradaki kayıt tarihine bakma. Bu kadar kişiye rahat rahat yalan söyleyeceğimi mi düşündün 51 yaşında? https://tr.linkedin.com/in/belgin-yucel-77a00a43 Tanıdığın varsa al sor direk belgin hanım benimle ilgili idi sanırım hala orada çalışıyor. Başkalarına sorarsan sana müşterileri ile bilgi vermezler tanıdığına rica et belgin hanıma sorsun. Veya sahibi bir bayandı adını hatırlıyamadım şimdi googleladım esin hanım diyor aynı bayan mı bilemedim ama sahibi de beni tanıyor. Mart 14, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 benim teyzem adore de çalışıyor aslında ama şimdi uğraşamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 forumda son zamanlarin en garip flexine canli sahitlik ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 (düzenlendi) 4 dakika önce, aquila dedi ki: forumda son zamanlarin en garip flexine canli sahitlik ediyoruz. Valla yalancılıkla suçlayan belli karalayan belli bende gel iddiaya girelim dedim. Sonra da ez azından 1000 kusur kutu aldığım adore de ki ismi de verdim ki hala orada çalışıyor. O kadar çok alış veriş yaptım ki adoreden lego dışında bile çocuk yurtlarına bağışladım anadoluda. Bunu sen nasıl görmek istersen gör. (bunlar gelirken hasar görmüş kutular ve satamadıkları ürünlerdi (%70-80 indirimle aldım diğer ürünleri) onlar teklif etti bende değerlendirdim. karabüke çok gönderdim mesela madenci çucuklarına. Hİc unutmam. Mart 14, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 aynen abi, boyle devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 4 saat önce, akirafes dedi ki: Gel iddaa ya girelim madem bu kadar eminsin kendinden. Sana bedavadan zengin olma fırsatı. Senin koyacağına karşı ben x2. Umarım kendine güvenirsin. Noterde sözleşme yaparız. Sen dışardaysan burada bir arkın vardır. Noterde iddiaya girdik sozlesmesi mi yapacaksiniz? Nasil oluyor o aydinlatsaniza beni bi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 4 dakika önce, akirafes dedi ki: Valla yalancılıkla suçlayan belli karalayan belli bende gel iddiaya girelim dedim. Sonra da ez azından 1000 kusur kutu aldığım adore de ki ismi de verdim ki hala orada çalışıyor. O kadar çok alış veriş yaptım ki adoreden lego çocuk yurtlarına bağışladım anadoluda. Bunu sen nasıl görmek istersen gör. Bagislarin kaniti vardir kanka tuttuysan scanle koy got olsun notrino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 (düzenlendi) 1 dakika önce, cicibeybe dedi ki: Bagislarin kaniti vardir kanka tuttuysan scanle koy got olsun notrino Öyle bir şey yok. Para bağışı değil bu. Mart 14, 2020 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Ve değerli de değil di Ufak tefek oyuncaklardı bunlar Zaten çok idirimde alıyordum. MEsela bir kolisi şuanın parası ile etse etse 1000-2000tl eder bunlardan 4-5 koıli böyle hediye ettim yani abartılacak bir sey değil. Ama o ufaklar hic goremiyeceği hediyeler oyuncaklara bayılmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 8 dakika önce, akirafes dedi ki: Öyle bir şey yok. Para bağışı değil bu. E herhangi bir kanit yoksa oradaki calisan nasil inventorye kaydedicek. Ya alip cocugu oynasin diye evine goturmusse? Yada daha kotusu ya alip satmissa o kutulari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar