Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 görünmez falan olabiliosun ya. şey yapmaya çalışıyorum ben, bizim takımdan bi 10 20 metre uzak durmaya, arada kalayım, bi reaver falan atladığında çakayım. sentinele karşı scout baya işe yarıyor bu arada, kafasını alfalayınca OH CMOOOON diyo bide miss. classlar çok güzel lan aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 party bugu düzeldimi ? bzde hala devam yukarda anlattığım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ben 4 kişi beraber oynamak istiyorum şunu da ne zaman denk gelecez. haftanın 3 günü raid var zaten diğer günleri de sosyaleşiyok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ekleyin steamden http://steamcommunity.com/profiles/76561198029288933/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 oyunda en iyi classlar ilk açık olanlar bu arada reaver+xbowcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 reave cc olmadan baya sıçıyor, 4 kişi beraber takılırken üstüne atlayıp adam öldüremiyorsun. ancak charge girip, aoe stun atacak, sentinel knockback vuracak bir chaos ortama çıkacak o zaman. ben deceiver'ı her türlü tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 deceiver çok fenay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 deceiver en iyi mi op mi bilmem de en uyuz olduğu kesin. kafa kafaya vermişler, insanları nasıl uyuz edebiliriz diye bi brainstorming dönmüş, öyle çıkmış o class :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Karakterler belli 1 levelden sonra mı gelıyo geriye kalanlar yoksa satın mı alınıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 deceiver backstab'ı arkadan yedirdiğimde baya ıslanıyorum ya humanken illusionlar kafayı yediriyor ama zaten 3 vuruşta ölüyorsun 3 tane illusion etrafta dolaşmaya başladı mı her şeyi bırakıp kaçmak zorunda kalıyorsun, biri gerçeği olsa sıçtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Buraya profil linki vermişsinizde ekliyoruz kabul görmüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 oynadım biraz da inanılmaz iyi atmosfer, ses efektleri falna harika. helal adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 lan ben bu oyunun bilmen ne paketini silphatos'a vermistim bi kac ay once. simdi prim mi yapiyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 http://steamcommunity.com/id/Lymitshn/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Olmus bu oyun...owpvp gercek mmo olsaymıs daha da iyi olurmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Oski said: lan ben bu oyunun bilmen ne paketini silphatos'a vermistim bi kac ay once. simdi prim mi yapiyor =( trade ettik lan sanki hayrına verdin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 asdf daha dokunmadim bile lucius a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 oyuna denge lazım ya , vampirken taktik yapınca yenme sansı kalmıyor http://i.imgur.com/sLG1AvT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Silphatos said: trade ettik lan sanki hayrına verdin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 5-6 el oynadım da abartmışsınız bence öyle ahım şahım bir şey değil oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar