Burax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Rhom said: Rhom said: bizden bi halt olmaz dediydim, anadolu klübünden farkımız yok gerek sahadaki oyun gerek yönetim tarzı olsun son 30dk izledim, aynen anadolu takımından farkımız yok. drogba gibi adam olacak maçı alacak şınayder olacak tek şutla maçı alacak neblem emenike gibi adam olacak böyle maçlarda kalitemizi ortaya koyuyoruz .
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Kaç sakat, eksik var. Buna rağmen maçın tek hakimi BJK, Gençler'in Gökhan'ın top kayıplarıyla sebep olduğu kontraları kenara koyarsan adam gibi pozisyonları yok. (Stancu ZAAAA gerçi.) Yaratıcılık yok sahada sadece o da takımın en büyük sorunuydu zaten. Tüm takımda iki adamın pozisyon yaratma konusunda gerçekten iyiydi onlar da yok. Maç düz oynandı, buna rağmen çok mücadele ettiler. Diğer türlü de olmayınca olmuyor yani, kasmaya gerek yok. Çok kastık, çok pozisyona girdik ama bir türlü atamadık. Pektemek bitmiş bu arada net bir şekilde iyice gördük. Bugün Ömer onun yerine daha erken alınsaydı belki bir gol bulurduk. Ömer girdikten sonra zaten inanılmaz efektifti, BJK daha rahat yıktı oyunu. Birkaç pozisyon buldu ama iyi konumlanamamıştı. Pektemek için vitrin yapıyorlar sanırım, devre arası kesinlikle bir yerlere kitlemek istiyorlar. Ama işte kötü vitrin oldu bana kalırsa, gerçi geçen hafta Elazığ maçında iyiydi. Holosko sağ beke geçince orası da rahatladı biraz, Jimmy falan hızıyla aşırı zorluyordu Serdar'ı. Bizim oraya net en azından sıradan insan koşuşu hızına sahip bir bek almamız gerekiyor. Çok zorluk çekiyoruz. Zaten Gençler'in Gökhan kontralarını kenara koyarsan bulduğu bütün ataklar hemen hemen sağdan geldi. Serdar çıkınca onlarda kesildi asdfasd Bu maç tam nasip değilmiş maçı oldu. BJK kazanmayı hak edercesine oynadı ama işte duvarı geçemedi. Gençlerbirliği'nin bu sezon yaptığı en iyi şey kapanmak zaten, özellikle Ankara da inanılmaz güç o savunmayı açmak. Gözler formda Ferdi ve Oğuzhan aradı :(
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Gökhan çok top kaybı ve hata yaptı. Çok daha önce çıkarması lazımdı. Bir de çıkardı yerine Mustafa koydu, of of of... Jimmy sağda oynuyordu solda değil. Gençlerin daha çok şutu var. Bizden daha fazla net pozisyonları var. Beşiktaş doldur boşalt dışında hiçbir şey yapmadı.
reampage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Gökhan yinede takımı orta sahadan çıkaran tek adamdı , o çıkınca iyice tıkandı uzun toplara başladılar.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 İnanılmaz kötüydü, kim olsa çıkarırdı. Hiçbir katkısı olmadığı gibi kaybettiği her topta Gençler kontra yakaladı. Bu da işte yanlış hatırlamıyorsam 6-7 kontraya denk geliyor. Gol de aşırı şans golüydü. Güzel vurdu ama pozisyonun oluşumu, vuruşa rağmen gol vs. direkt şans oldu. Ha o şans bizi bir kere de korudu :D As kadro çıkmayınca maça çok zorlanıyoruz. Bugün özellikle Sezer olsa çok iş yapardı. Orta sahada felaketti. Veli ve Necip nasıl desem, hem çok iyilerdi hem çok kötülerdi. İkisi de görevlerini fazlasıyla yerlerine getirdiler ama ekstra hiçbir şey koyamadıklarından ötürü maça bir katkıları da olmadı. Zaten Beşiktaş'ta herkes görevini yerine fazlasıyla iyi getirdi ama işte devamında ekstra bir şeyler olmayınca gol bile bulamadı. Ha bir de maçın net en iyisi Almeida'ydı. Kim ne derse desin. İndirdiği topların %1'ini değerlendirebilecek adamlar olsaydı sahada 3-4 gol atardı BJK. Hele Pektemek'e indirdiği topu insan evladına indirmez...
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Gökhan orta sahadan çıkarıyordu da çıkardığı kadar da hatalarıyla savunmayı zor durumda bırakıyordu. Ha Gökhan yerine Pektemek niye yapıldı bilmiyorum. Dediğim gibi vitrine çıkarıyor olabilirler. Pektemek'i takasta vs. kullanmak istiyorlar diye söylentiler çok arttı son zamanlarda ki olabilir. Şanssızlık ya şu maç, olacak o kadar.
reampage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Oğuzhan ve Ferdi olmadığı zaman çok sıkıntı, zaten ferdinin keyfi kaçıp artıislik yapmaya başladığından beri takım kötü, kötü olmasada kazandırıcak kritik müdahaleleri yapıcak adam olmayınca sonuç gelmiyor işte. Tek beyendiğim yönü takım halinde oynamya çalışıyor oluşumuz. Uğur Boral bir kaç güzel hareket yaptı birde her ne kadar mecburen oynasada. Holoskoda zaten o bile ne yaptığının farkında değil orda.
PZero Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 off koptum olcay pozistonu anlattı 100 de 100 golümüzü vermedi diyor :S hakem olcaya bekle demiş baraj kurcam , olcayda gerek yok hocam demiş o bekle demiş o gerek yok demiş en sonunda hakemde kullan demiş kullandım gol oldu vermedi diyor dflşsdşfdsfds
reampage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 en direk poziyon değilmiydi o ya o yüzden tekrarlatmadı mı hakem
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 değil. düdüğü beklemediği için tekrarlattı. olcay hakem oyna dedi diyor.
reampage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Abi hakem topun arkasından izledi gol olunca tekrarlattı ne biçim iş o zaman
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ben en azından iki kez düdüğü bekle işareti yaptığını gördüm. ama olcay hakem oyna dedi diyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 hayır, daha muhteşem sağ ayağıyla
inprc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 koca Beşiktaş çiftliğe döndü. fernandes kafasına göre sabotaj yapar falan. bir de şu Oğuzhan denen alemciye takıldım.güya yıldız olacak 2 maç var o maçlarda da 30 dk sonra pili biter.sonra 4 maç adaleden sakat. artık 2.yarı benim gözümde son şansı.ya adam olsun ya da güle güle.
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 söylesene darkrider, bu takım niye oynamıyor? :(
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Esh said: Yine mi yenildik amk GÜCÜNE GÜÜÜÜÇ KATMAYA GELDİKKKKKKK BEŞİKTAŞ SENİNLE ZAAAALAMAYA GELDİK BEŞİTAŞŞŞŞŞ
Öne çıkan mesajlar