Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Llama

Öne çıkan mesajlar

holosko 2 gol 1 asist. kasımpaşa maçında kenardaydı, sonlarda kenardan girdi. gökhan'ın yerine artık oğuzhan koymasın bilic. herkesin verimli olduğu bir pozisyon var.

holosko böyle tabela yapmışken garip gelecek belki ama en iyi olcay'dı. en kötü de açık ara farkla serdar, o nasıl bir ters kademe arkadaş... gol onun hatasıdır diyemiyorum, ersan kadrajda bile yoktu mesela. uğur da uzun süre ilk 11 oynamamış biri için iyi performans sergiledi.

necip ile gökhan neden kavga etti onu merak ediyorum. necip bildiğin küfür ediyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Elazığ toparlanıyordu 3-4 haftadır da iyi tokat koyduk. Biz (Elazığ) düşeriz bu sezon artık kesinleşti. Bir hafta önce Okan, takımın 4 attığı maçta "lig bizim için yeni başladı, daha iyi olacağız" vs. tarzı konuşmuştu ama bayağı kendinden emin. Takıma da aşılamış onu belli asdfsd

Elazığ maçı ölçüt değildi ama takımın üstün oyununu görmek bayağı önemliydi. Konya da ölçüt değildi ama Fener maçındakinden daha büyük düşüş yaşamıştı takım maçın ikinci yarısında.

Holosko ümit verdi ama büyük maç performasını halen merak ediyorum. Son 3-4 yılda böyle oynadığı birkaç maç daha sayarsın ama genele vurduğunda hep verimsizdi. Hiçbir zaman geldiği zaman ki o üst sınıf adam olamadı, hep geriledi. Yine ümit beslemeyin derim.

Geçen yıl Uğur Boral, lig kaşarı ve tecrübesiyle bile ezer diye alınmıştı. Yarım sezon kendisinin olmayan mevkii de harcandı, sakatlandı. Bunca zaman sonra gösterdiği performans iyiydi. Tam sağlığına kavuşursa halen çok işimize yarar lig rotasyonunda.

Onun dışında bu kadar eksiğe rağmen bayağı iyi oynadık. Elazığ'ı o kadar küçümsememek gerek, tamam büyükler için ölçüt değil ama Elazığ, Konya-Antalya-Erciyes üçlüsünden çok daha iyi takım. Oynadıkları oyun genel olarak daha iyi, sadece sonuca gidemiyorlar. Özellikle son noktada iki senedir sorun yaşıyoruz ki tek tük bitirici adam Sinan'dı onu da kaybettiler.

Yılmaz Vural daha sezon bitip kaçmadan önce takıma net forvet alın demişti. Gittiler yine Luke Moore'u aldılar, adam iyi servisçi ama son noktada bitirme adına hiçbir etkinliği yok. Keza Deniz boş transfer çıktı o konuda vs.

Atıyorum Baros olsa Elazığ'ın net 7-8 puanı daha fazladan olurdu. Ama iş işten geçti, daha da kurtaramaz. Psikolojik olarakta çöktü takım, babam başgan yardımcısı ile konuşmuştu Elazığ'a gittiğinde o bile düşeriz diyordu asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

holosko'dan istikrarla gol atsın diye bir beklenti yok. hatta ilk 11 oynamasını da bekleyen yok. ama gökhan olmadı mı net oynaması gereken adamdır. mesele bilic'in gökhan'ın yokluğunda yanlış tercih yapması.

elazığ çok kötü bir takım. ligin açık ara farkla en çok gol yiyen takımı. kötünün iyisi de değil. önümüzdeki gençlerbirliği maçına bakmak lazım. o maçta da kritik eksikler olacak.

maç öncesi takımda arkadaşlık yok diye asparagas haber patlatıp durdular. maç sırasında tam tersi bir görüntü vardı. ancak maç sonundaki necip gökhan kavgası düşündürücü. fernandes olay dizisinin gölgesinde kaldığı için konu ile ilgili haber yok.
Sosyal ağlarda paylaş

"Olcay" said:

Siyah-beyazlı oyuncu, maç sonrası Necip Uysal ile Gökhan Töre arasında yaşanan tartışma konusunda ise "Futbolun içinde olan şeyler. Pas konusunda yaşanan bir olay. Olay hemen tatlıya bağlandı" şeklinde konuştu.

aynı haberde soyunma odasında barıştılar yazılmış. iyi bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Gelemedi.

said:
Ronaldinho defterini kapattıklarını vurgulayan Çebi, "Son dönemde bu konu ile ilgili farklı haberler çıktığının farkındayım. Ancak biz bu transferden vazgeçtik. Ronaldinho'yu transferi ile ilgili yeni bir görüşme yapmayacağız. Bir süre önce temaslarımız olmuştu ama Ronaldinho konusu artık bizim için kapanmıştır" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

"Gökhan Töre'den sağlık ekibine övgü. İlk yarıyı kapattığı söylenmesine karşın bu hafta Elazığspor maçında forma giyen Beşiktaş'ın genç yıldızı, "Hamburg ve Chelsea'de oynadım ama böyle bir tedavi yöntemi görmedim" dedi." said:

Zorla açıklama yaptırmışlar adama ahaha

Övgü normal ama ya, sağlık ekibi bayağı iyi çalışıyor. Biz de sorun sağlık ekibinde değil zaten kondisyonerinde mi artık Bilic'in çalıştırma tarzında mı ne bilmiyoruz ama normal değil bu kadar sakatlık. Araştırılması şart
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...