Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 GS'lilerin göz yaşları sel, köröl hötösö dögöl diyen adamlar kendi maçlarında orta sahadan serbest vuruş verilmeyince "FENERASYON" diye ağlayan adamlar, yürüyün gidin bi allahınızı seviyorsanız... Net kural hatası, hakem hatası kural hatasını doğuruyor. Ekstra topun oyuna girdiğini, oyuncunun onu eline alıp gezdiğini görüyor durdurmuyor ama gollük pozisyonu engelleyince durduruyor. Top oyunun bir parçası olup, atak durdurunca neymiş sahada iki top varmış diye durdurmuş. yav he he, 1000 gs'li 10.000 fenerliyi yok eder devam edin böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 köröl hötösö dögöl bu ne abi duzgun yazin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 mizik mizik zirladigi belli olmasin diye oyle iste sakali komikli yapmaya calismis da olmuyor tabii. gslilerle alip veremedigi ne anlamiyorum bu bjklilerin. rakip bile degiliz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Golden sonra Tolga'ya koşmaları gözlerimi doldurdu http://www.ligtv.com.tr/haber/renklerin-kayboldugu-an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Maçı izlemedim olaydan habersizdim , arkadaşla dalga geçtim yine mi beşiktaşın hakkı yendi diye ama yok yani bu sefer beşiktaşında kasımpaşanında bayaa bi hakkını yemiş hakem . Ayıptır şu harekete kırmızı kart vermek adam saldırganı etkisiz hale getirmiş paket etmiş ne güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 kasimpasanin hakkini yemek hazimsizlik yapar, oyle bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 artık fiko'yu bekliyoruz. bardak taştı demişti zaten. bunun üstüne elinden geleni ardına koymaması lazım. fenerasyona, mhkya yeni bi göt deliği açmanın vakti geldi de geçiyor. konuşmasında süreç lehimize sonuçlanmazsa öyle yapacağını ima etmişti. bakalım ne diyebilecek, ne yapabilecek tüpçüye. hala milyonlarca lira borcumuzun olduğu adama ne kadar borusu ötecek. hani hesap sorulacaktı kendisinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S2xmlrcZnYc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 forgiver said: unity said: adam hakli ama ilk kural hatası değil hakem hatası, oyunu vaktinde durdurmuyor 2.sinde de yerde yatana adama tekme atıyorlar, ödül mü verselerdi hakem hatası olan kısmı topu adamın elinde görüp durdurmaması. ama kural hatası olan kısmı elindeki cismi oyundaki topa atması. git bi kuralları öğren gel arkadaşım taraftarlık yapma boşa. tribünden inip oyuncuya vuran adamı kimse tutup engellemiyorsa, oyuncularda buna karşılık verir dünyanın heryerinde. dokunmasalardı herkesi sıradan bıçaklasamıydı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 asdsafasd yerde etkisiz haldeki adama tekme atmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Cons said: OmeN said: bjk nin hersene sakatlardan çektiği nedir anlamıyorum. bu fenerde gs de hiç mi sakat olmaz, adamlar çatır çatır gidioda bizimkilerç ıt kırıldım. geçen sene ujfalusi sezon başı sakatlandı futbolu bıraktı, bu sene hamit ilk maçta sezonu kapadı, sneijder 1.5 ay falan sakatlandı, semih öyle, balta yeni iyileşti, musleranın barnağı kırıldı o da 1-1.5 ay yoktu gerçi bunların çoğu maçta oldu antremanda bişey olmuyo en fazla semihin gözüne kömür kaçıyo dflkbmfdkl 40 lık ulfaluji bi sene sonra manager oldu size, futbolu bırakmayıp da ne yapacaktı. 35 lik hamitin ahı gitmiş vahı kalmış, sneijder kaçacak yer arıo sakatlık bahane. balta iyi olsada zaten oynamıo, semih 1 maç ya oynadı ya oynamadı. verdiğin örneklerin hiçbiri alakalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Lan memleket çalkalanıyor siz hala fitbol mü konuşuyonuz ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Daılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 OmeN said: Cons said: OmeN said: bjk nin hersene sakatlardan çektiği nedir anlamıyorum. bu fenerde gs de hiç mi sakat olmaz, adamlar çatır çatır gidioda bizimkilerç ıt kırıldım. geçen sene ujfalusi sezon başı sakatlandı futbolu bıraktı, bu sene hamit ilk maçta sezonu kapadı, sneijder 1.5 ay falan sakatlandı, semih öyle, balta yeni iyileşti, musleranın barnağı kırıldı o da 1-1.5 ay yoktu gerçi bunların çoğu maçta oldu antremanda bişey olmuyo en fazla semihin gözüne kömür kaçıyo dflkbmfdkl 40 lık ulfaluji bi sene sonra manager oldu size, futbolu bırakmayıp da ne yapacaktı. 35 lik hamitin ahı gitmiş vahı kalmış, sneijder kaçacak yer arıo sakatlık bahane. balta iyi olsada zaten oynamıo, semih 1 maç ya oynadı ya oynamadı. verdiğin örneklerin hiçbiri alakalı değil. ahahahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 arcane said: mustafa mı? al sana mustafa: mustafa 192 dk 0 gol eneramo 113 dk 1 gol ömer 50 dakika 1 gol mustafa ve ömer kaç maçta ilk onbir başlamışta verim sağlamış verdiğin dakikalar farazi sonradan oyuna girilen 20-30 dkların toplamı. eneramo ya verilen şans tanınsa bu çocuklara çoktan ihya olurlardı. şu takım çift forvet oynamayı öğrenemedi bir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Sahaya girene başka türlü ceza verildiği yok bare bıraksınlar futbolcular versin işte cezasını. Ağzına ağzına kramponlasınlar işte mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 OmeN said: arcane said: mustafa mı? al sana mustafa: mustafa 192 dk 0 gol eneramo 113 dk 1 gol ömer 50 dakika 1 gol mustafa ve ömer kaç maçta ilk onbir başlamışta verim sağlamış verdiğin dakikalar farazi sonradan oyuna girilen 20-30 dkların toplamı. eneramo ya verilen şans tanınsa bu çocuklara çoktan ihya olurlardı. şu takım çift forvet oynamayı öğrenemedi bir!! ömer daha iyi oynardı, gol da atardı, ona katılıyorum ama onun 90 dakika oynayacak fiziği yok. o yüzden ilk 11'de çıkmaz. ancak mustafa konusunda epik yanılıyorsun. kupa maçında oynamış olması lazım mesela. mustafa bitmiş. artık bunu kabullenip, hala iki kuruş para ederken elden çıkarmak lazım. onu suçlamıyorum hatta takdir ediyorum, özveriyle çalışan, istekli bir adam, çok ağır sakatlıklar geçirdi. yetenekli de. ancak bu saatten sonra beşiktaş'a faydalı olabilmesinin imkanı yok. 33'lük niang daha verimli oynuyordu. bir de sistem konusunda, beşiktaşlılar sanıyor ki çift forvet çıkarsak gol olup yağacağız. öyle birşey yok. ikinci net bir forvetimiz yok en başta. ayrıca mevcut oyuncularla 4-4-2 olmaz. ortasaha yol geçen hanına döner. (ki zaten öyle, daha beter olur yani sdfsdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 4-4-2 olmuyor yani, belki kolay rakiplere karşı yapabilirsin ama cidden yol geçen hanı olur. Oğuzhan'un savunması sadece alan üzerine, fiziki mücadelelerde başarılı değil. Fernandes keyfi olunca fiziki mücadeleye giriyor, alıyor ama işte keyfini beklemek risk. Veli desen tamam it gibi savunmacı ama hücuma katkısı çift orta sahada onu tamamen verimsizleştirir. Atiba desen adam zaten takımın her defosunu onarmaya çalışıyor, bir de orta sahada mı çift taraflı kullanacağız asfasd İşte Necip adam olsaydı tam 4-4-2 orta sahasıydı ama o da beyinsiz... Pektemek'ten fayda gelmez. Burada adamı en çok seven benimdir açık ara ama artık ayrılma vakti geldi. Fener'in elinden kaçırdığımız o büyük potansiyelli çocuk değil artık :( Holosko ile de ayrılma vakti geliyor, ondan da olmayacak vs. belli. Fırsat varken devre aralarında en kötü takaslamalıyız bu adamları, Pektemek karşılığında TS'den gayet işimize yarar futbolcu alırız mesela. Antalya da Holosko'yu istiyordu. Yaparlar bir şeyler belki bakalım oradan da asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ha bir de ; https://pbs.twimg.com/media/Bb7-YluIgAAbhLl.jpg asdfasdfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 AHAHAHAHAHA ABİ BU NE. NERDEN BU FOTO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Samet şerefsizi fırsat bilip saldırmış, aklınca kendini iyi gösterecek: http://skorer.milliyet.com.tr/samet-aybaba-fernandes-i/besiktas/detay/1808701/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Abi bu açıklama geçen hafta değil mi bunun üstüne dava açtı fernandes zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 olabilir abi, evet dava açmış. ben yeni gördüm de, acayip sinirlendim. bu adama bir de beşiktaşın çocuğu diyorlardı. başka birşeyin çocuğu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 rant peşinde e, beşiktaştan çıkma o kadar TD var piyasada hepsi efendi adamlar bunun kanı bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Birde Webo alt katında oturuyormuş, Hüseyin Çapkından yardım istemiş transfer için, bu ne demek çözemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar