Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Llama

Öne çıkan mesajlar

bjk nin hersene sakatlardan çektiği nedir anlamıyorum. bu fenerde gs de hiç mi sakat olmaz, adamlar çatır çatır gidioda bizimkilerç ıt kırıldım. orta saha düşüyo, 2 maç sonra defans yok. şu toramanı git affet artık başkan kes cezasını otursun yedek yok takımda. mustafa pektemek cenk uğruna harcanmasın trkiyede nadir forvet oyuncularından oynat bir 3-5 maç ard arda görelim. muhammed e gelirsek tee sezon başı kiraya gönderilmesi gerekiyordu aldılar gene turşusunu kurmaya, yeter artık gönder kirayada biraz öğrensin birşeyler..
Sosyal ağlarda paylaş

OmeN said:

bjk nin hersene sakatlardan çektiği nedir anlamıyorum. bu fenerde gs de hiç mi sakat olmaz, adamlar çatır çatır gidioda bizimkilerç ıt kırıldım.

geçen sene ujfalusi sezon başı sakatlandı futbolu bıraktı, bu sene hamit ilk maçta sezonu kapadı, sneijder 1.5 ay falan sakatlandı, semih öyle, balta yeni iyileşti, musleranın barnağı kırıldı o da 1-1.5 ay yoktu
gerçi bunların çoğu maçta oldu antremanda bişey olmuyo en fazla semihin gözüne kömür kaçıyo dflkbmfdkl
Sosyal ağlarda paylaş

3 maç nedir ya? Savunabilir arkadaşını tamam da ona göre ceza ver 3 maç nedir aga? Almeida'nın bir maç cezası yine adil değil ama kimsenin sesi çıkmaz. 3 maç nedir?

Güvenliği sağlayamayan adamlara ödül olsun diye 2 maç veriyorsun. BJK 4 maç aldı lan, ver bunlar 4 götün mü yemiyor. Yemiyor... Zeka özürlünün biri gelir şimdi "ömö 500 kösö gördönöz" diye, aynı zihniyetin döl ısrafı adamlar hep...

Sokarlar böyle lige, yazmışlar senaryoyu ona göre oynatıyorlar. Yıllardır ilk defa sadece kağıt üstünde değil, her şekilde üç beş bir şeyler vaat ettiğimiz sene kendi takımları şampiyon olsun, avrupa potasına girsin diye ebemize ediyorlar. Yeter artık yeter...

Fiko'ya olan nefretimin, saygımın önüne geçme sebebi de bu. Bu olay FB'ye olacaktı Aziz ortalığı dağıtmıştı, başka şey konuşulmuyordu. Hakem şimdiden düdüğü asmıştı. GS'ye olsa keza göz yaşlarıyla istanbul sular altında kalırdı ama yok... Takım savunulmuyor ki, borcu bitirsen ne olacak, birileri sana sürekli sokup çıkarttıktan sonra

2 maç nedir lan? Ağzınıza sıçayım sizin de uygulamalarınızın da ...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...