inprc Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 dünkü maç için fernandes dışında ki futbolcuları ve biliç'i eleştirmek yersiz. bana kalırsa dünkü sabotajdan sonra artık bu şahıs tesislere bile sokulmamalı.zaten sözleşmesi bitiyor.ben olsam bugün sözleşmesini feshederim tek taraflı olarak. çok eksik vardı oyuncular gerçek olmayan mevkilerinde oynadı.maç seyircisizdi üstüne 2.yarının sahanın en iyilerinden töre sakatlandı.bunlara rağmen oynanan oyun iyiydi.olmayan pozisyonda bir uzaktan şutla berabere kalındı. daha çok genel bir yorum yapmak lazım. Beşiktaş futbol takımı maalesef büyük takım takım kimliğini ve kazanma alışkanlığını kaybetmiştir. Demirören'in en kötü miraslarından biri de bu oldu. Bu kimlik kaybı taraftardan hocaya futbolcuya kadar sirayet eder.ediyor da zaten.demeçler,tavırlar herşey buna uygun. Liverpool ve Trabzon olma yolunda gidiyoruz.artık değil şampiyon olmayı yıllardır şampiyonluk mücadelesi bile veremeyen ve bunu normal karşılayan bir Beşiktaş var. 10 yıldır neredeyse ligde lider bile olamadık doğru düzgün.bu kimlik kaybı da artık normal karşılanıyor tüm kulüpte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Sezon başında da vardı bu durumlar. Fernandes ile devam edilmesinin sebeplerinden biri de yolları ayırdıktan sonra Fenerbahçe'nin kapması ve akabinde taraftarın zaten gözünde henüz sağlam bir yeri olmayan yönetimi topa tutması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 valla bu durumdan sonra fener de almaz zaten, herkes gördü ne olduğunu korkmadan bırakabiliriz sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bizim önce holmen yobo kadlec meireles'i kakalamamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Meireles-Ferdi takası yapın iki taraf da kazansın, Oğuzhan da Ferdi'nin gölgesinden kurtulup onun yerini alır. Fener de her ne kadar dinamik oynasa, forvetleri canavar olsa da yaratıcı oyuncusu yok, onu kazanır. Azizbahçe adam eder ya sıkar biraz böyle yapması Fernandes'in :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Onu Bilic adam edemediyse fikret yüzünden adam edememiştir. Fenerde iş yapar, gelin bak ne zamandır diyorum Ferdi-Baroni takası yapalım, hem saçları hipnotik etkiye de sahip sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 meireles istemez. holmen olur ama paslanmadıysa eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 kerim de sakatlanmis bugun a2 macida ahahah saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 aziz mireleşi adam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Frei da devreyi kapatmış. Yine adale, sorun var sorun bir yerde belli oldu asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bizim türk ırkı kofti abi, slav ırkı gibi dayanıklı değiliz. dicem de sivok da edele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 garip. futbol takımı kötü gidiyor diye teknik direktörden daha çok başkan eleştiriliyor. sportif direktörden ise hiç bahsedilmiyor. fikret orman muhteşem bir başkanlık yaptığından değil, laf olsun diye adamı eleştiren ve bir an önce tüketip harcamaya çalışan zihniyet garip. illa kulübü dibine kadar borca sokup q7 tarzı takıma bir katkısı olmayan sırf vitrin amaçlı transferler yapmak daha iyi geliyor galiba millete. mali sıkıntılar yüzünden, yani sırf bu zihniyet yüzünden önceki sene beşiktaş uefa'ya gidememişti. geçen sene de adalı & ekibinin kulüp üzerindeki şike gölgesi yüzünden. sonra da niye fikret orman çok kötü. bence kötüden çok acemi, boğazına kadar borca batmış ve işletmeyi mükemmel şekilde yapamıyor. zaten ne yapsa yapsın, yıllar önce "ahmet dursun seba gitsin" diye bağırıp bugün "seba'yı özlüyoruz" diyen zihniyete karşı bir şey beğendirmesi imkansız. neyse, adam stadı tamamlasın, borçları yapılandırsın, tüzük zaten değişti, bir dönemi tamamlasın olmadı. eğer başarısızsa gider zaten. levent erdoğan mıydı o iyi gelir bu zihniyete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 onların dönemi kapandı. fiko da gayet iyi. 20 lik kızı hoplattı diye xhamstera attınız adamı. 50+ a gelince hepinizin çükü 3x kaşınacak, peşinen söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 teknik direktör hakkında birşeyler yazmaya gerek yok, o yüzden. şu an samet ile aynı sayılır ve bunu epey daha iyi oyuncularla becerdi. samet menemenle becermişti sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Sosyalist bi takım yapıcam diye diye tkp gibi cacık bi takım yaptı biliç sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 https://www.bjk.com.tr/tr/haber/57477/ inşaat ruhsatı almışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 valla tebrik etmek lazım, sıfırdan stad yapıyorlar, demirörenin hiçbişi yapmadığını gördük tek belge tek izin bile yoktu diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Beşiktaş, Manchester City ile masaya oturacak... Kulüp kolaylık sağlarsa, Joleon Lescott devre arasında bile gelebilir... İş ciddi.. demiş Fırat Günayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 2 hafta önce de Lescott diyordu. Ya kendi taktı ya da cidden geçerliliği var. Kiralık vs. gelir ama tahminen diğer türlü altından zor kalkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Yalnız haber doğru galiba, bu servis edildikten sonra Ali Ece hemen atar yaptı. Sırayla şöyle Twitter'dan; said: Ali Ece @aliececom 16m Beşiktaş, çok ihtiyacı olacak iyi bir oyuncuyu sessiz sedasız transfer edecekken, bu ismi öğrenir öğrenmez herkese servis eden 2 yönetici! Ali Ece @aliececom 15m Bu 2 yönetici bu önemli oyuncunun adını neden herkese söyler? (kimse muhabirlere kızmasın, yöneticiler anlatırsa onlar da yazarlar) Ali Ece @aliececom 14m Bu 2 yöneticinin amacı bu kilit transferi suya düşürmek midir? Değilse amaçları ve bu amaçlarının kulübe faydası nedir? Ali Ece @aliececom 12m Geçen yıldan beri en az 4 tane Beşiktaş'a çok şey katacak oyuncunun transferi bu yüzden olmadı! Bu kişilerin amaçları nedir? Bu arada daha önce TRTSpor da anlattığı Rat transferi olayı vardı. O hatırlatıldı. said: Ali Ece @aliececom 10m Bu arada Rat ve bu son kast ettiğim oyuncu transferinde isimleri sızdıranlar farklı. Zaten gece gece sinirimi oynatan bu Ali Ece @aliececom 9m Ben çok önce öğrendim ama söz verdim, sözü yememek için yazmam adını oyuncunun. Peki yöneticiyken söz vermek, tutmak, dilini tutmak zor mu? Bundan sonra bir mesaj geliyor. said: Gala @galayakupcan 8m Cuma günü Galatasaray'ın rakibi kim olur abi? Tahminin nedir? @aliececom Reply Retweet Favorite More Expand Ali Ece @aliececom 7m @galayakupcan paşam çekilmemiş kurayı tahmin edebilsem başka bir boyutta olurdum:)) Sonra muhabbet olayına dönüyor da genel olarak son olsun diyor falan... said: Ali Ece @aliececom 5m Neyse, bu son olsun. Son olmazsa bir dahaki sefere önce (tekrar) yönetimde güvendiklerime sonra da herkese açıklıyorum isimleri. Yettiniz! Ali Ece @aliececom 3m 1.5 yıldır bir sürü genç insan, akil insan kafa kafaya verdi binlerce maç oyuncu izlendi. Gönüllü çalışıldı, birinden laf sızmadı. Ali Ece bir de kendine atılan soruları vs. hep cevaplıyor. Adam Twitter'a geldiğinden beri kalite katıyor ortama resmen asdfsda Ekli değilse ekleyin, arada İtalya ligi ile ilgili de bayağı güzel şeyler paylaşıyor. Soru vs. cevaplıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Yöneticilerden biri de tahminen her zaman ki gibi Çebi'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 BJK yorumcularını çok seviyorum. Ali Ece genç versiyonda bir numara. Kanaltürk gibi saçma bir kanalda çıkıyor TRT dışında. Maddi boyutunu bilmem ama hata etmiş sanki. Beyaz TV vari bir sunum var. Çok kalmaz kaçar oradan bence. O kadar Ali Ece'yi sevmeme rağmen o kanalda izlerken daral geldi. Rahmetli Vedat Okyar'ı da çok severdim. Haşmet Baba da on numara insan. NTVSPOR dan Metin de efendi adam. Bir tek Sinan Engin sinir bozucu. Adam Aziz ve FB sözcüsü gibi. Bir aralar sırf Aziz ile yakınlığı sayesinde program yaptı. Başlıklar atılıyordu Sinan Engin FB nin Azizin transfer bombasını açıklayacak vs. Şike olayından sonra eskisi gibi değil ama hala laf söyletmiyor aziz ve tayfasına. Ne çıkarı var merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ali Ece 1 aylığına orada ya, konuk gibi bir şey olarak çıkıyor. Hatır vardı vs. demişti galiba bir yerde, sanırım para da almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi saydıgın insanlar bjk yorumcusu olmaktan öte gercekten futbol yorumcusu ve futbolsever olan kişilikli efendi insanlar. önder özen mesela bize gelmeden NTVspor'dayken cok beğeniyordum adamı, nasıl olurda sadece işin yorum kısmında kalır diyordum ve fenerli sanıyordum adamı. Bize gelip kendini, fikirlerini futbol görüşünü ifade etmeye başlayınca saygın bin kat arttı. işe fanatiklik katmadan, tuttugu takımı degil futbolu severek yorum yapan herkes seviliyor saygı görüyor zaten. digerleri para peşinde rezil oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ben de Önder Özen'in fanatik Eskişehirspor'lu olduğunu öğrendiğim de şaşırmıştım. Aynen Fenerbahçeli sanıyordum herkes gibi asdfasd Adam iyi ya, söylemleri vs. o kadar iyi ki Beşiktaş'ta göreve başladığından beri sadece onlar bile güven veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar