applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 gs drogba yerine adam bulamaz. ferdinin yerine bulunur. drogbaya 2 senelik istedigi paradan kontrat onercek takimlar kuyruk olur kapisinda. ferdiye bonservis haric 20m ustu para gomcek takim zor bulunur. gs senin yerine adam bakiyoruz dicek bir konumda degil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 sadece drogbaya verdigimiz yıllık ucretle oyuncu satın alıp yıllık parasını verebiliriz. bi de 3m yıllık + 4m imzalamak ile nası 3 senede 20m e geliyo bu adam mac basıları falan da mı sayarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kzEDGvy8-6M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 4 senelik tum bonuslar ile falan filan ona yakin bi hesap cikmisti yanlis hatirliyor olabilirim 3 assa 5 yukari fark etmez. adam suan 2.4 falan aliyor sanirim 3.5 e yakin bisey talep etmis. oha drogba ne kadar aliyor ya sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 1.5 senelik 10 verdik. gecen sene yarım doneme 4 vermistik bu sene 6 alıyo sanırım hic bonussuz falan. galatasarayın yeni öss tipi bonus modelini herkes kullanmalı bence. topladıgı puan 25 ise sukadar falan diye olan bonus modelimiz cok komik ve iyi bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Onu bunu bırakın da Pedro Franco sezonu kapatmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 plan =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 zaten bu sezon oynamayacakti da sakatlanmasi kotu olmus belki 1 2 mac oynardi. sivok ersan escude varken ancak seneye ilk 11 zorlardi. yine girdik sakatlik tuneline ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Hakikaten bu 4m imza parası gerçek mi yoksa bizim spor gazetelerinin haberi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Gerçek. Hatta yönetim 3 milyon garanti veririz, maç başını da veririz ama o imza parasını prensip olarak vermeyiz diye kabul etmiyor. İmza parasından vazgeçerse hemen imza atılacak. Bonservis veriyoruz sanki kendi oyuncumuza, 4 milyon nedir? Birde Franco ilk yarıyı kapatmış sanırım, gerçi ne zaman açtı ki asdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Cons said: http://www.youtube.com/watch?v=kzEDGvy8-6M sdfsdfsdfsd. ama harika çocuktu yani yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Bu adamın kiralanması lazım. Böyle arada 10-15 dakika oynayarak olmayacak yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ciddi bir imza parası isteği vardır ama miktarı spekülasyon. 500k istese verilmeyecek. bu durumda 4m isteyecek kadar aptal olduğunu sanmıyorum. muhtemelen o da taraftarı adamdan soğutma kampanyasının ürünüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Bana da 4m dememiştir gibi geliyor. Hakikaten istemiş ise ya salaktır yada Katar ile söz kesmiştir geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Cons said: http://www.youtube.com/watch?v=kzEDGvy8-6M peynir yeseydi olurdu, olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bu çocuk buraya çıkmıcaktı işte çıktıktan sonra hayretmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Gökhan Töre de kapatmış devreyi, geçmiş olsun. Bu kadar sakatlık normal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 hep yaşıyoruz bu sakatlıkları ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Darksun said: Fikret Ormanın 10 dediğinin 9 u yalan 1 i yanlış. =) Abi sen serdal adalıya oy vermedin mi ? Daha sonra bu adam vodafonela sözleşme imzalayamaz, stadı bile yapamaz dedin. Kötülücem diye kendinizi yalancı cıkarmayın. Herifin yaptıgı pozitif işleri görmek istemiyorsunuz adamı sevmiyorsunuz diye. Yiğidi öldür hakkını ver kim çivi çaktı bu klübe bunca zamandır bu adamdan başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Fiko'ya bir çekememezlik var. Burası için değilde genel olarak Quaresma'lar falan alınmıyor, Fernandes'e zevk pompalığı yapmıyor diye sevilmiyor. O adamlara işte Demirören müstehak, her sene şampiyon olacağız diye gaza getirilip ondan sonra lig 5.'si bitirince hocanın kovulduğu, takımın dağıtılıp 50 milyon euroluk borcun altına girildiği dönemler müstehak... Fiko çok konuşuyor ama konuştuğu kadar da icraati oldu adamın. Stad bitsin, 3-4 senelik vaatlerinin yarısı gerçekleşsin adam efsane başkan olarak bile adlandırılır... 8-9 yıldır yaşadığını unutuyor bu taraftar, gidip yine nelere sarılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Bir de aynen bu kadar sakatlık normal değil. Hepsi adele sakatlıkları, yarısı antreman yarısı maçta patlama. Antreman teknikleriyle ilgili mi yoksa kondisyon sorunları mı bilemem ama bir yerde sorun olduğu kesin artık. Devre arası yaklaşıyor iyi tamam diyoruz da daha çok zor iki maçımız var. Adam çıkartamayacağız yine kayıplar olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 arcane said: ciddi bir imza parası isteği vardır ama miktarı spekülasyon. 500k istese verilmeyecek. bu durumda 4m isteyecek kadar aptal olduğunu sanmıyorum. muhtemelen o da taraftarı adamdan soğutma kampanyasının ürünüdür. Fotomaç tier yorum bu direk. Sana basit bir soru şu futbol ile adam kulüpte kalmalı mı gitmeli mi ? Adam kendisi oynamıyor arkadaş taraftarın soğumasının nedeni bu, bence bu herifin istikrar problemi olduğu için teknik heyet belli bir eder aralığı dışında opsiyonu kapadı. Şu kadar paraya kadar alıyorsanız alın yoksa alternatifi şu bunlara bakalım dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Evet Voda ile imzaladı hayret valla, stadı yıktı bakalım yapabilecek mi. Kaç tane olumlu hareketi var tartışılır, en çok şu ezik düşünce tarzı beni uyuz ediyor. Vizyonu çok dar, milyonlarca paramız bile olsa doğru düzgün bir kadro çıkartamaz. Birşey söylüyor sonra bu söylediğini yiyor, bu kadar çok demeç verirse normal tabi. Adalıya verecektim oyu sonunda 2 sine birden vermedim :) Orman'dan tek beklentim stadı bitirmesi, başarı maşarı bu adamla gelmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Başarıyı getirecek adam bu değil abi zaten, teknik ekip, bilic bence yetersiz ama adamı seviyoruz sesimiz çıkmıyor, birde henüz yetersizliği ispatlamadı tamamen ama er yada geç bu adamla olmayacağı anlaşılır. İnşallah yanılırım çünkü süper sempatik ve medeni bir herif ülkeye faydası var adamın, taraftarı bilinçlendiriyor. Herif rakip takımın derbilerine gidiyor, rakip takım taraftarı ile fotoğraflar çektiriyor, ülkede böyle şeyler görmek çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 reampage said: arcane said: ciddi bir imza parası isteği vardır ama miktarı spekülasyon. 500k istese verilmeyecek. bu durumda 4m isteyecek kadar aptal olduğunu sanmıyorum. muhtemelen o da taraftarı adamdan soğutma kampanyasının ürünüdür. Fotomaç tier yorum bu direk. Sana basit bir soru şu futbol ile adam kulüpte kalmalı mı gitmeli mi ? Adam kendisi oynamıyor arkadaş taraftarın soğumasının nedeni bu, bence bu herifin istikrar problemi olduğu için teknik heyet belli bir eder aralığı dışında opsiyonu kapadı. Şu kadar paraya kadar alıyorsanız alın yoksa alternatifi şu bunlara bakalım dediler.dünden beri gitsin yazıyorum. hala fernandes diyorsunuz. fernandes'i savunmuyorum. fikret orman'ı, amatörlüğünü eleştiriyorum. anlamak bu kadar da zor olmamalı. dediğim gibi, 4m istedi demek de, istemedi demek de spekülasyon. tabii burada "benim içerden tanıdığım var, kesin bilgi" diye yazan da olur, lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar