Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Llama

Öne çıkan mesajlar

57. sayfa da röportajın tamamı da var, bahsedilen kısım şurası

said:
FERNANDES VE ALMEIDA

“Almeida’nın bonservis ücreti yapılan anlaşmaya göre alırken değil sözleşmesi biterken ödenecek. Yani Almeida kalsa da gitse de bonservis ücreti fon şriketine ödenecek. Almeida kalmak istediğini söyledi. Sahada mücadele eden az sakatlanan bir Almeida ile sözleşme imzalamak istiyoruz dedik. Sözleşmesinde garanti paranın bir kısmını maç başı olarak değiştirmek istediğimizi söyledik. Bizim oyuncuyu istememiz gibi oyuncunun da bizi istemesi lazım. Biz prensiplerimizi ortaya koyuyoruz. Beşiktaş’ta kalmak oyuncu için avantajdır. Oyuncu bunu gidince anlıyor maalesef.”

“Fernandes sözleşme yenilemek istediğini söyledi. Görüşmelere başladık ama şu ana kadar bir sonuç alamadık ve şu anda dondurduk görüşmeleri. Gidişatı görelim, görüşmelere yeniden başlarız. İkisi içinde umutluyum. Beşiktaş’ın menfaatleri önemlidir. İki oyuncunun da devre arası ve sezon sonu alternatifleri mevcut.”
Sosyal ağlarda paylaş

Fikretin tutarsızlığı sene başıdnan beri attırıcaz ferdi atıcak bizim cocugumuz vs vs. demesiydi, ferdi bunu güzel gördü trolledi 4 milyon imza parası 3 milyonda tiko para istedi senelik.

velhasıl serbest kalmaya yaklaştıkça adamın imza atmak istemdiği ortaya çıkmaya başladı ve sonunda fikret imza atmak istemezlerse alternatiflerimiz var dedi işte olay bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Fernandesin kötü oldugunda herkes hem fikir nerdeyse, yani bir şekilde takımda kalmasından yana değiliz, Bunun sorumlusu yönetim değil bence, 27 yaşında profesyonel futbolcu parayı otu boku geçtim herşeyden önce kendi için oynar abi, bu adam 35'înde para yemeye gelen turist futbolcu değil.

Yok yani kendisi beceremiyor itikrarı sağlayamıyor yönetim teknik ekip ne yapsın.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsan şeye üzülüyor birde

geçen seneye falan bakıyorsun, elimiz de ne büyük değer var diyorsun. Bu nasıl futbolcu, oha falan diyorsun.

Diğer yandan bakıyorsun bu adamı Valencia sana niye 2 milyon euroya sattı bu sene görüyorsun.

Adamın ortasını hiç göremedik resmen, ya o kutupta ya bu kutupta...

Keşke hep ortalama oynasa, garantisi olsa da şu takımda kalsa ama yok olmuyor işte... Üzülsekte gitmesi şart artık bu adamın
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

yahu ben parayı versinler demedim ki. vermesinler hatta. beter olsun. mesele bu değil ki. fernandes'i geç, takıldın kaldın orada. almeida'yı da itin götüne soktu fikret orman. bu mu karakterli adam? geçiniz.

taraftar profilini gördükçe isyan ediyorum arkadaş. bu başkan size müstahak. ben de çekiyorum mecburen. akıl fikir.

almeida hakkinda kotu konusmadi.
cok efendi karakterli birisi,emek harciyor eger istedigimiz seviyeye gelirsek para konusunda sakatlik olayi da olmazsa imzalariz dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

arcane said:

yahu ben parayı versinler demedim ki. vermesinler hatta. beter olsun. mesele bu değil ki. fernandes'i geç, takıldın kaldın orada. almeida'yı da itin götüne soktu fikret orman. bu mu karakterli adam? geçiniz.

taraftar profilini gördükçe isyan ediyorum arkadaş. bu başkan size müstahak. ben de çekiyorum mecburen. akıl fikir.

almeida hakkinda kotu konusmadi.
cok efendi karakterli birisi,emek harciyor eger istedigimiz seviyeye gelirsek para konusunda sakatlik olayi da olmazsa imzalariz dedi.

bak abi, gayet açık şekilde yazıyorum. HİÇBİR futbolcuya derbiden önce alternatifin hazır denmez. bunu diyen de amatördür. sen yine kovarsın kimi kovacaksan, kimi tutacaksan da tutarsın. ama o dili de tutarsın. ancak ufak hesaplar yapan insanlar böyle konuşur. çünkü kendine prim çıkarma peşindedirler. fikret orman da fernandes'i yollamayı kafasına koymuş, önceden kuyusunu kazıyor işte gün gibi ortada. quaresma için çükünü çalışanlara salladı, tesislere işedi diyen çebi'yi sağ kolu yapmış bir adamdan fazlasını beklemek de mantıksız gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

olaya amma duygusal bakiyorsunuz ya.
siz is yerinde verimsiz olsaniz patron gelip adam gibi calis yeni eleman bakarim yoksa mi der ya da aman uzulmesin simdi falan mi diye dusunur. sen bunu duyunca kovulmamak icin cok mu calisirsin yoksa yan gelip yatarmisin ?

bu adamlar pro olarak yapiyor bu isi. bak aslanim almeida catir catir oynuyor
Sosyal ağlarda paylaş

eger patronunun sana ihtiyacı oldugunu biliyosan nası hos goruyosan oyle davranırsın

ve besiktasın iyi bir fernandes e cok ihtiyacı var

ha bi de kendiniz kandırmayın 4m e fernandes gibisini buluruz falan diye. kerim frei a 3m verdiniz(ya da 2.5) maclara etkisini goruyoruz.

edit3: ha fernandes oynamadıgı da oluyo ama bu riskte olan adamı hic iyi idare etmiyo yonetiminiz.
Sosyal ağlarda paylaş

fernandes hic bir derbiyi tasıyamıyodu falan ama besiktasta en eksik olan sey olan "kalite" ye sahip oyuncu fernandes oynadıgı zaman acayip fark yaratıyo. son 2 ay dedigin sey imza muhabettinin basladıgı donemden sonra acayip kotu oynamaya basladı cunku yonetiminiz olayı hic iyi idare edemedi.

gs de mesela melo ornegi vardı oynamayıp oynamayıp imza zamanı yaklasınca iyi oynayınca imzaya mı oynuyo dedik. inat ettik imzaladık ve acayip is yaptı herif bu sezon en istikrarlı en iyi oyuncu nerdeyse sahada.

fernandese ihtiyacınız var o bunun farkında tum takım teknik ekip ve yonetim farkında ama fakir soylemlerle herifi kusturmek dogru hareket degil. evet imza parası 4m bence de fazla ama bu olayı kontrol etmenin yolu "baskasını alırız" degil.

ya da drogba ornegi daha iyi bi ornek 2 senelik imzalamak istiyo bizimkiler sadece 1 sene imzalamak istiyo. peh ozaman senin yerine baskalasını imzalarız yerine "tamam ozaman biraz daha zaman gecsin" diyip sagda solda "drogba sonsuza dek gs de olsun istiyoruz" lar bırakıyolar. bu sayede hem drogbayı keyifli tutup hem de hala imza isini masada tutuyolar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...