Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 57. sayfa da röportajın tamamı da var, bahsedilen kısım şurası said: FERNANDES VE ALMEIDA “Almeida’nın bonservis ücreti yapılan anlaşmaya göre alırken değil sözleşmesi biterken ödenecek. Yani Almeida kalsa da gitse de bonservis ücreti fon şriketine ödenecek. Almeida kalmak istediğini söyledi. Sahada mücadele eden az sakatlanan bir Almeida ile sözleşme imzalamak istiyoruz dedik. Sözleşmesinde garanti paranın bir kısmını maç başı olarak değiştirmek istediğimizi söyledik. Bizim oyuncuyu istememiz gibi oyuncunun da bizi istemesi lazım. Biz prensiplerimizi ortaya koyuyoruz. Beşiktaş’ta kalmak oyuncu için avantajdır. Oyuncu bunu gidince anlıyor maalesef.” “Fernandes sözleşme yenilemek istediğini söyledi. Görüşmelere başladık ama şu ana kadar bir sonuç alamadık ve şu anda dondurduk görüşmeleri. Gidişatı görelim, görüşmelere yeniden başlarız. İkisi içinde umutluyum. Beşiktaş’ın menfaatleri önemlidir. İki oyuncunun da devre arası ve sezon sonu alternatifleri mevcut.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Şişmanoğlu sakat veya cezalı mıydı ki oynatılmadı, hala Mustafa'dan, Holosko'dan medet umuyoruz şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Ömer devreyi kapattı. Adele yırtığı, Sivok'ta haftaya yok. Çok sakat var çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Fikretin tutarsızlığı sene başıdnan beri attırıcaz ferdi atıcak bizim cocugumuz vs vs. demesiydi, ferdi bunu güzel gördü trolledi 4 milyon imza parası 3 milyonda tiko para istedi senelik. velhasıl serbest kalmaya yaklaştıkça adamın imza atmak istemdiği ortaya çıkmaya başladı ve sonunda fikret imza atmak istemezlerse alternatiflerimiz var dedi işte olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 futbolda pintilik yapmayacaksın alper de 2-5 kuruşun hesabını yaptı başgan aldık 6+0+4 ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Hatta menejerler çıkarmıştır o paso fernandes fenere gidicek haberlerini, maksat fiyatı artsın herifin. Arttı zaten ama bu sefer adam reklamla artan fiyatı icraatleri ile karşılayamadı askıda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bu mu yani sabahtan beri fikoya sovmenizin nedeni, komik olmayin abi. tamam tecrubeli bir baskan olsa trollenmezdi ama adama bu kadar sovulcek bir sey de yapmamis. En azindan gidip oyuncularina saydirmamis. Adam olan, formayi hakeden parasini alir demis kisacasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Fernandesin kötü oldugunda herkes hem fikir nerdeyse, yani bir şekilde takımda kalmasından yana değiliz, Bunun sorumlusu yönetim değil bence, 27 yaşında profesyonel futbolcu parayı otu boku geçtim herşeyden önce kendi için oynar abi, bu adam 35'înde para yemeye gelen turist futbolcu değil. Yok yani kendisi beceremiyor itikrarı sağlayamıyor yönetim teknik ekip ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 yani bu adamin hedefi araplar veya rusya olmamali. Genc herif, yetenegi de var. Transfer donemi gelirken, gotunu yaymak yerine kendini gosterip avrupaya gitmeye calismasi lazim. Ama kendi bilecegi is tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Bilic ve Özen bence başarılı şu ana kadar. Fener banko şampiyon olur bu sene diye düşünsek halen çok net şekilde seneye yeni sahada CL Hype ile başlama olasılıgımız çok yüksek. Ha saha yetişmez tabi o ayrı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 İnsan şeye üzülüyor birde geçen seneye falan bakıyorsun, elimiz de ne büyük değer var diyorsun. Bu nasıl futbolcu, oha falan diyorsun. Diğer yandan bakıyorsun bu adamı Valencia sana niye 2 milyon euroya sattı bu sene görüyorsun. Adamın ortasını hiç göremedik resmen, ya o kutupta ya bu kutupta... Keşke hep ortalama oynasa, garantisi olsa da şu takımda kalsa ama yok olmuyor işte... Üzülsekte gitmesi şart artık bu adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Biz bi futbolcuyu 18'e alıp 2'ye satsak neler olur acaba, pardon tüpçü daha bktanlarını yapmıştır illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 arcane said: yahu ben parayı versinler demedim ki. vermesinler hatta. beter olsun. mesele bu değil ki. fernandes'i geç, takıldın kaldın orada. almeida'yı da itin götüne soktu fikret orman. bu mu karakterli adam? geçiniz. taraftar profilini gördükçe isyan ediyorum arkadaş. bu başkan size müstahak. ben de çekiyorum mecburen. akıl fikir. almeida hakkinda kotu konusmadi. cok efendi karakterli birisi,emek harciyor eger istedigimiz seviyeye gelirsek para konusunda sakatlik olayi da olmazsa imzalariz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Fikret Ormanın 10 dediğinin 9 u yalan 1 i yanlış. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 gsliler de oyle hevesle konusmuslar sanarsin bize 10 puan fark atmislar lol adamlar 3. haftadan mancini istifa imparator fatih diye bagiriyor bizi de kendileri sandilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 applev0dka said: arcane said: yahu ben parayı versinler demedim ki. vermesinler hatta. beter olsun. mesele bu değil ki. fernandes'i geç, takıldın kaldın orada. almeida'yı da itin götüne soktu fikret orman. bu mu karakterli adam? geçiniz. taraftar profilini gördükçe isyan ediyorum arkadaş. bu başkan size müstahak. ben de çekiyorum mecburen. akıl fikir. almeida hakkinda kotu konusmadi. cok efendi karakterli birisi,emek harciyor eger istedigimiz seviyeye gelirsek para konusunda sakatlik olayi da olmazsa imzalariz dedi. bak abi, gayet açık şekilde yazıyorum. HİÇBİR futbolcuya derbiden önce alternatifin hazır denmez. bunu diyen de amatördür. sen yine kovarsın kimi kovacaksan, kimi tutacaksan da tutarsın. ama o dili de tutarsın. ancak ufak hesaplar yapan insanlar böyle konuşur. çünkü kendine prim çıkarma peşindedirler. fikret orman da fernandes'i yollamayı kafasına koymuş, önceden kuyusunu kazıyor işte gün gibi ortada. quaresma için çükünü çalışanlara salladı, tesislere işedi diyen çebi'yi sağ kolu yapmış bir adamdan fazlasını beklemek de mantıksız gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 quaresma dedigin adam katar da bile tutunamadi. ferdi boyle oynarsa aynisi ona da olur. baskan yanlis bisey demedi. ben ferdinin alternatifi oldugunu duymak isterim. boyle kotu oynarken bir B plani oldugunu bilmek taraftari rahatlatir oyunuyu motive eder bknz Almeida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 demek ki senin de fotomaç okuyan averaj taraftardan farkın yokmuş. hala quaresma, fernandes diyerek üçüncü sınıf yönetimi savunuyorlar ya şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Bu başkan değilmiydi seçimden önce ben avrupai başkan olacağım beni etrafta fazla görmeyeceksiniz sadece işimi yapacağım diye. Milletin dediği doğru , mobese kamerası görünce röpörtaj veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 olaya amma duygusal bakiyorsunuz ya. siz is yerinde verimsiz olsaniz patron gelip adam gibi calis yeni eleman bakarim yoksa mi der ya da aman uzulmesin simdi falan mi diye dusunur. sen bunu duyunca kovulmamak icin cok mu calisirsin yoksa yan gelip yatarmisin ? bu adamlar pro olarak yapiyor bu isi. bak aslanim almeida catir catir oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 eger patronunun sana ihtiyacı oldugunu biliyosan nası hos goruyosan oyle davranırsın ve besiktasın iyi bir fernandes e cok ihtiyacı var ha bi de kendiniz kandırmayın 4m e fernandes gibisini buluruz falan diye. kerim frei a 3m verdiniz(ya da 2.5) maclara etkisini goruyoruz. edit3: ha fernandes oynamadıgı da oluyo ama bu riskte olan adamı hic iyi idare etmiyo yonetiminiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 son 2 aydaki fernandesi degil 4m a 400k ya bile havada karada 10 tane buluruz. asil tam verimli fernandes ise kolay buluncak adam degil. ama git gide kotulesen adama da kimse goz yummak sessiz kalmak zorunda degil. oguzhan cok cok daha verimli. keske satsak ferdiyi guzel bir forvet alsak da 442ye donsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 fernandes hic bir derbiyi tasıyamıyodu falan ama besiktasta en eksik olan sey olan "kalite" ye sahip oyuncu fernandes oynadıgı zaman acayip fark yaratıyo. son 2 ay dedigin sey imza muhabettinin basladıgı donemden sonra acayip kotu oynamaya basladı cunku yonetiminiz olayı hic iyi idare edemedi. gs de mesela melo ornegi vardı oynamayıp oynamayıp imza zamanı yaklasınca iyi oynayınca imzaya mı oynuyo dedik. inat ettik imzaladık ve acayip is yaptı herif bu sezon en istikrarlı en iyi oyuncu nerdeyse sahada. fernandese ihtiyacınız var o bunun farkında tum takım teknik ekip ve yonetim farkında ama fakir soylemlerle herifi kusturmek dogru hareket degil. evet imza parası 4m bence de fazla ama bu olayı kontrol etmenin yolu "baskasını alırız" degil. ya da drogba ornegi daha iyi bi ornek 2 senelik imzalamak istiyo bizimkiler sadece 1 sene imzalamak istiyo. peh ozaman senin yerine baskalasını imzalarız yerine "tamam ozaman biraz daha zaman gecsin" diyip sagda solda "drogba sonsuza dek gs de olsun istiyoruz" lar bırakıyolar. bu sayede hem drogbayı keyifli tutup hem de hala imza isini masada tutuyolar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bu olayin cozumu baskasini aliriz abi. senin o adama ihtiyacin var diye bu adamin seni s...mesine izin vermez 4m imza parasi ne. 3 yilda 20m dan fazla para gidicek adama. ve evet o paraya daha verimli adam bulunur. iyi bir ferdiye ihtiyac var evet. ama boyle naz yapcak adama yok. dedigim gibi almeida ornegi ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 e ozaman da bu olur ferdi oynamaz oynamaz son 5 6 mac oynar kendine yeterli ortamı yaratır katar a gider besiktas da 7. olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar