Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Llama

Öne çıkan mesajlar

Aynı başkan Almeida'yı da itin götüne soktu ama adam çıkıp iki maçtır inanılmaz performans gösteriyor, fazlasıyla katkı veriyor. Kişilik, karakter meselesi...

Almeida kalsın, Ferdo'yu göndersinler yerine transfer yapılsın. Devre arası şu takıma net 3-4 takviye şart gibi gözüküyor.

Şu fotoğraf her şeyi özetliyor.

https://pbs.twimg.com/media/BbEVjnkCQAA_QQY.jpg

Bilic her şeyin farkında, şu kadro yapısında elinden bir şey gelmiyor.

Sezer'in affedilmesi lazım ama tahminen Toraman gitmeden olmaz. Kesin Toraman'ı Azerbaycan'a yollayıp Sezer'i takıma katarlar. O olsaydı çok farklı olurdu, en az 4 puan daha yukarı da olurduk...
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Aynı başkan Almeida'yı da itin götüne soktu ama adam çıkıp iki maçtır inanılmaz performans gösteriyor, fazlasıyla katkı veriyor. Kişilik, karakter meselesi...

doğru, karakter meselesi. almeida divalık yapmadı. üzerine aslanlar gibi oynadı. peki fernandes'in eşek olması fikret orman'ın yaptığı gerizekalılıkları meşru mu kılıyor? hayır.

para yetmedi işte fernandes'e. uzanamadığı ciğere hemen mundar demeye başladı ki sonra taraftar kızmasın. bu mu karakterli adam? lel.

sezer oynasa 3 puan gerideydik. onun maça değil kardiyoya ihtiyacı vardı. muhammed'in yedeğiydi be.
Sosyal ağlarda paylaş

Para neyine yetmeyecek abi? İmza parası 4 milyon nedir? sen kimsin 4 milyonluk imza parası istiyorsun. Dünya da kim 4 milyon imza parası alıyor oynadığı takımla sözleşme uzatırken?

olayın saçmalığını sorgulamıyorsunuz halen para yetmedi diyorsunuz. Hem 3 milyon garanti para alacak, hem maç başı prim alacak hemde 4 milyon euro imza parası alacak?

4 milyon bonservisle daha efektif adam alırsın. En azından Beşiktaş için oynar, sahaya sağlık koşuları yapmaya çıkmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben parayı versinler demedim ki. vermesinler hatta. beter olsun. mesele bu değil ki. fernandes'i geç, takıldın kaldın orada. almeida'yı da itin götüne soktu fikret orman. bu mu karakterli adam? geçiniz.

taraftar profilini gördükçe isyan ediyorum arkadaş. bu başkan size müstahak. ben de çekiyorum mecburen. akıl fikir.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

fernandes bu maçtan sonra rahatlıkla satılabilir. kimsenin sesi çıkmaz. başkanı tebrik etmek lazım. kendi futbolcusunun kuyusunu ne kadar güzel kazdı.

almeida (tu) en iyi töre'ydi. sakatlar kervanına bir oyuncu daha eklendi. hakem iyiydi ama o pozisyonda faul bile vermedi :/ bir de mehmet'i beğendim, veli'nin boşluğunu doldurmak kolay değil.

Adam 1 ay sonra klüpten bağımsız sözleşemlere oturabilir durumdayken yönetim bonservis ile sataiblirse bence helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

beşiktaş adam edemediği oyuncusuna karaktersiz yaftasını yapıştırmayı adet edindi.

kedi ve uzanamadığı ciğer benzetmesi çok doğru.

istediği parayı veremiyorum taraftarın camianın önüne atayım bana laf gelmesin başkanın yaptığı.

Taraftarın önüne atıcak ne var herif ayağında top tutamıyor kendi elinde değil mi yanıltmak başkanı, bu kadar mı sığ düşünüyorsunuz, herif oynamıyor arkadaş kasten mi oynatmıolar suyuna ilaç mı atıyorlar adamın.

Madem üzerine oynuolar çık delikanlı gibi oyna taraftarı arkana al.
Sosyal ağlarda paylaş

Raze said:

ben kacirmis olabilirim de baskan fernandese nerde/ne zaman salladi? benim hatirladigim "onemli oyuncumuz, anlasacaz/anlastik" seklinde soylemlerdi. o soylem de faul de sallama yoktu pek.

sahsi fikrim sakat oynuyor, bu kadar kotu oynamasinin baska aciklamasi yok.

geçirme de yok zaten

geçirme dediği "imzalamazsa önemli değil, onun yokluğunda hem devre arasında hem sezon sonunda opsiyonlarımız bulunuyor" tarzı bir şeydi.

denmesi de gayet normal. Almeida o laftan sonra kalmak istediğini gayet güzel örnekledi. Diğeri de o laftan sonra daha da dibi gördü.

Natural Election yaptı başgan sdafasd
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

arcane said:

fernandes bu maçtan sonra rahatlıkla satılabilir. kimsenin sesi çıkmaz. başkanı tebrik etmek lazım. kendi futbolcusunun kuyusunu ne kadar güzel kazdı.

almeida (tu) en iyi töre'ydi. sakatlar kervanına bir oyuncu daha eklendi. hakem iyiydi ama o pozisyonda faul bile vermedi :/ bir de mehmet'i beğendim, veli'nin boşluğunu doldurmak kolay değil.

Adam 1 ay sonra klüpten bağımsız sözleşemlere oturabilir durumdayken yönetim bonservis ile sataiblirse bence helal olsun.
biz almasak da olur onu diyorum. adam kafasında bitirmiş takımı zaten.

tekrarlıyorum sadece fernandes değil almeida için de aynısını söyledi fikret orman denen densiz. böyle başkanlık yapılmaz. gekas hala bizim futbolcumuz diyen anadolu klübü tier hareketler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya herif zaten kendini garantiye alıp ya tutarsa diye 4 milyon imza 3 milyon garanti bekliyor bizden.

O çoktan anlaşmıştır sezon sonu gider işte. Zaten masada tavırlarından anlaşılmıştır, astronomik tekliflerden vs.

İstekli hevesli olan adam sezon başından atardı imzasını uzattıkça uzattı.

Böyle istikrarsız herifin üzerine takım kurulmaz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

https://pbs.twimg.com/media/BbEqzh8IYAA-G3F.jpg

Fernandes bu işte, burada solu gören adam Almeida oradan geliyor diye...

Ama olmazsa beşiktaş olmaz. fernandes'e bu yüzden laf söylersek takıma da ihanet etmiş oluruz. Çünkü Fernandes 1 numara, onsuz bir düzen düşünemiyorum.

http://feminspire.com/wp-content/uploads/2013/05/My-Little-Pony-Friendship-is-Magic-my-little-pony-friendship-is-magic-32310685-1600-1000.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

bu mactan sonra istifa diye bagirilacaksa taraftar istifa diye bagirilmali.bi cezadan bu kadar hem para hem puan zarari cikmasi mumkun degil baska turlu.

neyse enseyi karartmaya gerek yok. su ilk yaridaki oyunu tum maca yaysinlar, ortalama takviye transferlerle bile bu lige yeter. taraftarinda kimseyi gondermeye gucu felan yetmez, en son istifa dedikleri aldi yurudu futbolun patronu oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

@red

siz de onu bekliyorsunuz da beklersiniz hacı.

Bilic'te de Önder Özen cephesinde de sorun yok. Adamlar gayet düzenli çalışıyorlar. Serdar hamlesi dışında patlayan hamleleri yok. Franco sorgulanır sadece ama sorgulayabilecek kadar izleyemedik, sadece ÖÖ'nün sözlerine güveniyoruz.

Başka ne sorun var? Bu takımın hedefi en başından beri ikincilik olmalı diyor zaten aklı başında adamlar. 4/4 başlayınca şampiyonluk hayalleri kuruldu yine ama işte bir ceza bitirdi. Şampiyonluk şansı halen var, istedi mi ülkedeki en iyi futbolu Beşiktaş oynuyor ama işte o oyundan düşmesi de bir an sürüyor. O seviyeye yükselmesi de işte her an olmuyor.

Zaman gerek, şu takımdan gönderilmesi gereken net 5-6 futbolcu daha var. Yerlerine yenilerinin gelmesi ve sistemin oturtulması gerek.

Bilic bir kere Hırvatistan da yaptığını Beşiktaş'a uygulamaya çalışıyor ama bu oyuncularla olacak gibi değil. Onu fazlasıyla anlamıştır. Devre arası transfer olmayacak deniyordu ama gerekliliği ortaya çıktı. 3 net takviye ile tekrar forma girer bu takım. Orada işte ilk büyük sınavını verecekler.

Yaz dönemindeki hamlelerden sonra Bilic'in gerçek sınavı gelecek sene başlayacak. O süreçte bir ikincilik bu takımı 10 basamak birden fırlatır.

Beşiktaş şu iyi oynadığı süreleri maça da yığabilse, ulan maçı geç 50-60 dakika falan tutabilse o oyunu zaten şuan Fener yerinde biz olurduk...

Sorun yok, sorunu taraftar ve rakip taraftar kendi kendine yapıyor. Yönetim umarım taraftardan çekinip beyinsizce bir hareket yapmaz. yapmayacak gibi gözüküyorlar ama hiç belli olmaz...

@arcane

sana laf yok orada, fernandessporculara laf var...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...