Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Llama

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

Transfermarkt'ta piyasa değeri 7.5m euro yazıyo. Tabi ne kadar gerçekçi olduğu tartışılır. Yalnız satılırsa yeri dolmaz. Dediğin yönleri eksik ama adam hata yapmıyo, temiz oynuyo. Ersan'ın mesela nispeten iyi sol ayağı var, ileri topla çıkışları falan da iyi ama önce Ersan'ı mı yazarsın, Sivok'u mu? Mesele bu :)

Abi Sivok'u gönderip 20-21 yaşında benzer defansif özellikleri olan ama hücuma da katkısı üst düzey olan bir adam alabileceksek önce Sivok'u yazarım.

Yani tercih meselesi, ben Sivok'u çok seviyorum ve keşke futbolu bırakana kadar bizde oynasa da diyorum ama takımın menfaatleri için satılması gerekiyorsa yapacak bir şey yok :(

Bu sene başı satmaya çalıştı Önder Özen zaten ama galiba istedikleri fiyatı bulamadılar. Bu sezon rahatlıkla satarlar istedikleri fiyata gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Birde Ersan'ın çok hatası vs. oluyor ama adamın fiziksel defosu yok denecek kadar az geçirdiği sakatlıklara rağmen. Tam bir modern defans oyuncusu fiziğine gücüne sahip. Tekniği de fazlasıyla iyi dünya standartlarına göre bile.

Onun olay işte mental eksiklik, bayağı eksik hemde. Defansif olarak diyelim. Onu da geliştirebilir esasen yani o yüzden hele yabancı kotasının olduğu bir yerde ne olursa olsun onun tutulması taraftarıyım.

Örnekte var. Yalçın şuan açık ara en iyi yerli stoperlerden biri. Milli takıma vs. alsan koysan kimse niye aldın demez özellikle bu seneki performans ile. Adam 2 senedir hiç olmadığı kadar geliştirdi kendini, 29 yaşına denk geliyor işte. 29 yaşından sonra parlayıp as oyuncu oldu. Bugün Fener dışında her takımın göbeğine rahatlıkla da koyarsın TR'de işte.

Ersan'da öyle bir gelişim geçirebilme ihtimaline sahip, niye olmasın asdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Ersan'ın bazen kafası gidiyor, böyle yavaş çekimde görüyorsun defanstan çıkıp ortasaha yakınlarındaki topa kafaya koşuyor böyle aha diyorum adam kafa göz dağıtacak,
ya da top ortasaha yakınlarında yan çizgideki adama gidiyorsa aynı şekilde çapraz şekilde sanki direkt adama koşuyor aha diyorum kırmızı kart görecek.

++
edik: ben de seviyorum yani maçın %90ınında iyi oynuyorsa belki %5lik bir kısımda kafa gidiyor, ona da çare bulunursa 10 numara defans.
sonuçta ferdinin de kafa gidiyordu 1 2 sene önce şimdi biraz daha sakinleşti gibi, demek ki çözüm varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Sezer'e Rize talip olmuş.

sezer ve toraman ikisinide istemişler. sezeri gönderelim gitsinde toraman şurada 1-2 sene daha oynayacak zaten, akıllı olsun otursun kenarda defansa yedek lazım bulunmuyor. sezer'i gidip 1.5 a alan yönetimide kınıyorum tekrardan hem önder özeni getiriyorlar hemde gidip kafalarına göre iş yapıyorlar..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...