souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Kupa maçında oynar heralde franco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Yoboylan Kadleci verelim, bizde boş boş yatıyiler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 aktiftablet said: Transfermarkt'ta piyasa değeri 7.5m euro yazıyo. Tabi ne kadar gerçekçi olduğu tartışılır. Yalnız satılırsa yeri dolmaz. Dediğin yönleri eksik ama adam hata yapmıyo, temiz oynuyo. Ersan'ın mesela nispeten iyi sol ayağı var, ileri topla çıkışları falan da iyi ama önce Ersan'ı mı yazarsın, Sivok'u mu? Mesele bu :) Abi Sivok'u gönderip 20-21 yaşında benzer defansif özellikleri olan ama hücuma da katkısı üst düzey olan bir adam alabileceksek önce Sivok'u yazarım. Yani tercih meselesi, ben Sivok'u çok seviyorum ve keşke futbolu bırakana kadar bizde oynasa da diyorum ama takımın menfaatleri için satılması gerekiyorsa yapacak bir şey yok :( Bu sene başı satmaya çalıştı Önder Özen zaten ama galiba istedikleri fiyatı bulamadılar. Bu sezon rahatlıkla satarlar istedikleri fiyata gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Birde Ersan'ın çok hatası vs. oluyor ama adamın fiziksel defosu yok denecek kadar az geçirdiği sakatlıklara rağmen. Tam bir modern defans oyuncusu fiziğine gücüne sahip. Tekniği de fazlasıyla iyi dünya standartlarına göre bile. Onun olay işte mental eksiklik, bayağı eksik hemde. Defansif olarak diyelim. Onu da geliştirebilir esasen yani o yüzden hele yabancı kotasının olduğu bir yerde ne olursa olsun onun tutulması taraftarıyım. Örnekte var. Yalçın şuan açık ara en iyi yerli stoperlerden biri. Milli takıma vs. alsan koysan kimse niye aldın demez özellikle bu seneki performans ile. Adam 2 senedir hiç olmadığı kadar geliştirdi kendini, 29 yaşına denk geliyor işte. 29 yaşından sonra parlayıp as oyuncu oldu. Bugün Fener dışında her takımın göbeğine rahatlıkla da koyarsın TR'de işte. Ersan'da öyle bir gelişim geçirebilme ihtimaline sahip, niye olmasın asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Ersan'ın bazen kafası gidiyor, böyle yavaş çekimde görüyorsun defanstan çıkıp ortasaha yakınlarındaki topa kafaya koşuyor böyle aha diyorum adam kafa göz dağıtacak, ya da top ortasaha yakınlarında yan çizgideki adama gidiyorsa aynı şekilde çapraz şekilde sanki direkt adama koşuyor aha diyorum kırmızı kart görecek. ++ edik: ben de seviyorum yani maçın %90ınında iyi oynuyorsa belki %5lik bir kısımda kafa gidiyor, ona da çare bulunursa 10 numara defans. sonuçta ferdinin de kafa gidiyordu 1 2 sene önce şimdi biraz daha sakinleşti gibi, demek ki çözüm varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Ersan'ı karşılaştırma amaçlı örnek verdim sadece. Yoksa gayet iyi oyuncu, mental gelişimide her yaşta yapabilir. Sivok'un cezalı/sakat olduğu maçlarda ne kadar önemli olduğunu ve yerini dolduramadığımızı gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 q7 porto'ya dönmüş. son kurşununu sıkıyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 o zaman paylaşma vakti geldi http://www.youtube.com/watch?v=idb7fC5LwUc&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Sezer'e Rize talip olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ersan'ın mental eksikliğini fener maçında bilic azarlayarak giderdi ahah nasıl kızdı adam. haklı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 souldarkorn said: Sezer'e Rize talip olmuş. sezer ve toraman ikisinide istemişler. sezeri gönderelim gitsinde toraman şurada 1-2 sene daha oynayacak zaten, akıllı olsun otursun kenarda defansa yedek lazım bulunmuyor. sezer'i gidip 1.5 a alan yönetimide kınıyorum tekrardan hem önder özeni getiriyorlar hemde gidip kafalarına göre iş yapıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 arcane said: ersan'ın mental eksikliğini fener maçında bilic azarlayarak giderdi ahah nasıl kızdı adam. haklı ama. ersana 40 gün 40 gece azar kaysa gene akıllanmaz.. sakatlıktan sonra kafa ayrı ayaklar ayrı hükmedior adama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 BEŞİKTAŞ Cenk Gönen Serdar Kurtuluş Escude Pedro İsmail Atiba Oğuzhan Muhammed Kerim Frei Holosko Eneramo 4 Tane 11 oyuncusu ile başlayacak BJK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 4. kim ? mami'yi oynatsın istiyordum güzel olmuş kadro ya ayrıca franco ve ismail'in de performansını görme şansımız olcak, 2. yarıya hazır olurlar artık umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Bu arada gökhan süzen kadro dışı kalmiş, ben onun kadroda olduğunu bile unutmuştum sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 maç a haber'de beyler haberiniz olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 yeniliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 genc bjkliler temkinli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 son 2 günden sonra gözler bu topic'de vanish basmış renkliler topic'i cevirmiş. ilk golde backstab'ı cakıcaklar sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 vanish yok, burdayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bjk yenilse ne olur yaa arabesk takim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Sezere bak istiklal marşında gülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Yalnız 1453 ve çarşı pankartları çok yakın, bu maç bitmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 buca böyle koşmaya devam ederse 35. dk'da biticek asıl nefesleri kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ilk yarı gol bulsak da çok yorulmasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar