Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bliksem said:

tinu said:

bliksem said:

beşiktaş'ta gol atmaya çalışırken gol atmayı becerebilen adam sayısı 1, o da sezonun büyük kısmını sakat geçiriyor. almeida'dan bahsediyorum.

fenerbahçe'de emenike, sow gibi adamlar var ne güzel. beşiktaş'ın bu güzel ortasahasının önünde forvet olmaması çok üzüyor beni.

gol atmayı becerilen adam ..... almeida!?! :)

kıçına başına çarpıp gol oluyor abi
var mı başka takımda?

adam gol atmayı becermiyor işte çarpıyor bi tarafına giriyor. golcü yok takımda, şu ömer'i neden denemiyorlar anlamıyorum en azından mustafaya verilen şans kadar onada verilmeliydi.
Mesaj tarihi:
e orda da 1 tane atmadi mi drogba :D

lan drogba gol atamiyor falan dedigim yok, biri kesin çıkar söyler direk açıklayayım. adam 35 yaşına geldi almeida ile mi kıyaslıyoruz degil olay bu arada.

olay beşiktaş taraftarının almeida'nin üzerine gereksiz gitmesi
Mesaj tarihi:
kaçıran adamın üstüne gidilir.

Burak hep kaçırıyordu ama her maç 1 tane atıyordu. Kusursuz golcü, kusursuz ayak diyordu GS'liler ve laf söyletmiyordu.

Bu sene atamıyor, ikinci lig topçusundan farksız hale getirdiler. Yerden yere vuruyorlar.

25 milyon euroluk adam diyorlardı, şimdi 10 verseler yeter diyorlar.

Forvetlerin klasik sorunu tüm dünyada, gol attıkları sürece krallar ama diğer türlü hiçbir değerleri yok.

Uluslar arası en önemli örnek Giroud'dur mesela, herifin Arsenal'in attığı her golde parmağı var ama golü bizzat kendi ayağından çok fazla atamıyor diye bir işe yaramıyor diye yerden yere vuruluyor. Arsenal'in forvete ihtiyacı vs. var diyorlar İngiltere'de bile...

Olacak o kadar, Almeida oyundayken Beşiktaş her şekilde gole yakın oynuyor. Elimizdeki en iyi forvet, hatta ülkedeki en iyi forvetlerden biri de işte gol atsa güzel olacak harbi, atamayınca asdfasd
Mesaj tarihi:
said:
Beşiktaş'ın Pedro Franco transferinde amiyane tabirle ‘kazıklandığı’ uzun süredir konuşuluyor ama ispatlanamıyordu... İddia şuydu: Franco’nun eski kulübü Millonarios ile olan sözleşmesinde ‘1.5 milyon dolara serbest kalır’ maddesi bulunmasına karşın Beşiktaş bu oyuncuya 2.4 milyon euro ödedi, yani siyah-beyazlılar bu transfer için bugünkü kurlar üzerinden yaklaşık 1.3 milyon Euro fazla para verdi...
Mesaj tarihi:
yalanladı kulüp bu olayı,

said:
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den BİST'e gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Şirketimiz sözleşmeli oyuncularından Pedro Franco'nun futbol takımımıza transferi ile ilgili olarak bugün yazılı basında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Pedro Franco'nun transferine ilişkin olarak eski kulübü Millonarios ile 01.07.2013 tarihinde imzalanan sözleşme uyarınca futbolcunun sözleşme fesih tazminat bedeli olarak 2.400.000 avro ödeme yapılması konusunda anlaşmaya varılmış olup, bu tutarın 1.200.000 avrosu 15.07.2013'te, 600.000 avrosu 16.07.2013'te, 600.000 avrosu 18.07.2013'de ödenmiştir."
Mesaj tarihi:
Birde kulüp nereye kazık yiyor arkadaş onu anlamıyorum. Bu medya cidden şerefsiz, sanki sakat adam aldık, sanki Amrabat aldık.

Şu haberler bile yeter değerinin ne olduğuna;

http://www.theguardian.com/football/2012/sep/17/football-transfer-rumours-psg-balotelli

http://talksport.com/magazine/features/121222/will-manchester-city-succeed-luring-millonarios-defender-real-millions-j-187790

http://www.tribalfootball.com/articles/man-city-watching-millionarios-defender-pedro-franco-3675381#.UnqswvmneSh

He adam hiç oynatılmazsa, az da olsa gösterilmezse cidden huzursuzluk çıkar. Bu kadar beklenti ile alınan ve bu kadar pohpohlanan bir adamın, Google'layınca hakkında bu kadar önemli şeyler bulunan bir adamı ne olursa olsun izlemek ister taraftar.

Türk taraftarı gerçi risklidir, onu mu hesap ediyorlar. Mesela Bruma diyeceksiniz oynatıyorlar da 17 yaşında zerre üst sınıf tecrübesi olmayan bir çocuğu oynatmak zorunda GS çünkü onun yarısı kadar iyi bir adam yok ellerinde.

BJK'de Sivok, Escude ve Ersan'ın önünde çıkıp oynatsan bizim sığırlar çıkıp NİYE KESİLDİ, GOL YEDİK MAÇ GİTTİ diye ağlayacaklar. Gerçi Bilic vs. böyle tepkilere boyun eğecek adamlar değiller ama pff

Oynatsınlar artık yeter.

TR kupası maçları gelsin de belki formayı hep kapar. Çok merka ediyoruz çok...
Mesaj tarihi:
2 fark açarsın o zaman denersin Escude / Ersan yerine. Öyle bir maç olmadı ki. Olacak gibi de değil.

Ayrıca Kerim Frei, Eneramo falan bunlar kenardan gelip inanılmaz kötü oynuyorlar. Mustafa'yı yazmaya bile gerek yok, kötülükte çığır açtı. Yani adam deneyip risk almıyor da değiliz. Kimsenin niye Pedro'yu oynattın diyeceğini sanmıyorum. Sivok yoksa golü her türlü yiyoruz. Ersan kime güven veriyor?

Benim asıl anlamadığım Pedro hazırlık maçlarında banko oynuyordu. Ne oldu da gözden düştü? Ayrıca oynatmadan nasıl değerlenmesini bekliyorlar? Demek ki Eneramo gibi bir transfermiş.

Neyse zaten başta forvet hattı olmak üzere bizim bundan büyük sıkıntılarımız var.

Ben bu sezon transfer adına yapılan işlerden memnunum. Tolga, Atiba ve Gökhan çok iyi transferler. Motta süper bir herif olmasa da işimizi görüyor. Gökhan Süzen / Uğur Boral travması yaşamıyoruz. Şu kadrodaki fazlalıklardan kurtulup, devre arası bir forvet alırsak şahane olur. Kaç oyuncu var 31 mi?
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Uluslar arası en önemli örnek Giroud'dur mesela, herifin Arsenal'in attığı her golde parmağı var ama golü bizzat kendi ayağından çok fazla atamıyor diye bir işe yaramıyor diye yerden yere vuruluyor. Arsenal'in forvete ihtiyacı vs. var diyorlar İngiltere'de bile...

Giroud'a bunu kim demiş, Tengriler çarpar.
Mesaj tarihi:
yahu daha temeli atılmadı, nasıl böyle 9 ayda biter diyor.. hayır sonra kendi rezil olacak milleti konuşturacak boşu boşuna , daha temeli atılmamış bir stadı 9 ayda nasıl bitereceksin.
Mesaj tarihi:
arcane said:

2 fark açarsın o zaman denersin Escude / Ersan yerine. Öyle bir maç olmadı ki. Olacak gibi de değil.

Ayrıca Kerim Frei, Eneramo falan bunlar kenardan gelip inanılmaz kötü oynuyorlar. Mustafa'yı yazmaya bile gerek yok, kötülükte çığır açtı. Yani adam deneyip risk almıyor da değiliz. Kimsenin niye Pedro'yu oynattın diyeceğini sanmıyorum. Sivok yoksa golü her türlü yiyoruz. Ersan kime güven veriyor?

Benim asıl anlamadığım Pedro hazırlık maçlarında banko oynuyordu. Ne oldu da gözden düştü? Ayrıca oynatmadan nasıl değerlenmesini bekliyorlar? Demek ki Eneramo gibi bir transfermiş.

Neyse zaten başta forvet hattı olmak üzere bizim bundan büyük sıkıntılarımız var.

Ben bu sezon transfer adına yapılan işlerden memnunum. Tolga, Atiba ve Gökhan çok iyi transferler. Motta süper bir herif olmasa da işimizi görüyor. Gökhan Süzen / Uğur Boral travması yaşamıyoruz. Şu kadrodaki fazlalıklardan kurtulup, devre arası bir forvet alırsak şahane olur. Kaç oyuncu var 31 mi?

Frei iyi ya, yani halen eksik tabii ama pişecek. Zaman aldıkça iyi olacak, hata yaptıkça öğrenecek. O yüzden oynatılması önemli, zamanı da artmaya ve en kötüsünden sabitlenmeye başladı. Şu haliyle bile Olcay'dan daha verimli her şekilde ki topu daha az ayağında tutsa gayet yeterli bile aslında bu sene için, bu tecrübesizliğine rağmen

Eneramo bambaşka tipte bir oyuncu, Almeida'ın yaptıklarını yapamayacağını gördük. Sivas'taki gibi oynatmak gerek onu da ama onun içinde kanat forvetlerin üst düzey performans göstermesi gerekiyor. Olcay ve Töre ona destek olamıyor, arkadan gelen adamlar da ona yetmez. Holosko vs. geldiğinde işler farklı olabilir.

Pedro'da bana kalırsa her şekilde oynar. Hazırlık maçlarında gayet yeterliydi, niye yetersiz görüyorlar halen anlamıyorum. Hani kötü oynasa, hata yapsa çıkıp değeri sıfırlanmayacak ki...

Güney Amerikalı futbolcuların Avrupa'da değer kaybettiği ve kolay yitirildiği bir gerçek aslında. Bilic ve ÖÖ'nün görüpte korktukları bir şey mi var bilmiyoruz ama adamı bu kadar sakınmaları çok saçma geliyor.
Mesaj tarihi:
Holosko'da döndü aslında, kaybedecek bir şey yok.

Frei - Eneramo - Holosko koy ileriye, mesajını ver.

Arkada Fernandes - Oğuzhan - Veli olacak.

Serdar sakat, Atiba sağ bek çıkacakmış yine. O kötü işte Mouche olmadı terse geçip Sefa darmaduman eder.

Motta-Ersan-Sivok-Atiba olacak işte 6 yabancı GG

Yenersek iyi ya, umut yok bu haftada Serdar'ın yokluğunda asdf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...