Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Llama

Öne çıkan mesajlar

Frei, Franco falan hep gelecek yıllardan itibaren kadroya girecek adamlar, uzun süreli kontratlarının anlamı o ki zaten direkt söyledi de Bilic'te Önder Özen'de.

Ha ben az az sürekli oynatılmalarını düşünüyorum her şeye rağmen, yatırarak sadece atletik departmanda eğiterek maç tecrübesi kazanamayacaklar. Fiziksel olarak ve mental olarak harika eğitimli olsalar da maç tecrübesi çok farklı bir şey. Orada ne planlıyorlar zerre fikrim yok ama işte adamların işini iyi bildiğini görüyorsun, inanıyorsun ki güvenmekten başka bir şey gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

SON DAKIKA | BJK'da Pektemek’in sağ karın kasında yırtık, sağ üst adalesinde darbeye bağlı kanama ve ödem bulunduğu tespit edildi. (AMK)

ya hay ak, Güreş İhtisas Kulübü müyüz lan biz

bir insan nasıl bir anda böyle sakatlanabilir abi

idmanları izlemeye mi gitsek, ne bok yiyor bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

acıbadem ssm'de pektemek ile birlikte tedavi gören arkadaşım vardı. Adam ömrüm boyunca kendine bu kadar iyi bakan, bu kadar bilinçli adamı çok az görmüşümdür diyordu.

Pektemek'in sorunu bakım değil artık, zaten üstteki şeyi geç bir adam 3 kere üst üste 6'şar aydan sakatlansa eninde sonunda kendine bakmayı öğrenir ama olay vücut yapısında vs. olsa gerek. Kaldırmıyor, injury prone'un allahı malesef :(

yazık oldu. Çok büyük yıldız olabilirdi yerel liglerde ama olmadı :( Bundan sonra da olamaz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

İşte tanrı parçacığı 5 yabancı sınırının peşini bırakmayız diyor ya ondan 7.5 ediyor 2-3 edecek adam.

yabancı sınırını da tanrı parçacığı koydu zaten... neyin kafası bu arkadaş lel

kerim frei fizik olarak hazır değil. bu sezon pek göreceğimizi sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Frei, Franco falan hep gelecek yıllardan itibaren kadroya girecek adamlar, uzun süreli kontratlarının anlamı o ki zaten direkt söyledi de Bilic'te Önder Özen'de.

Ha ben az az sürekli oynatılmalarını düşünüyorum her şeye rağmen, yatırarak sadece atletik departmanda eğiterek maç tecrübesi kazanamayacaklar. Fiziksel olarak ve mental olarak harika eğitimli olsalar da maç tecrübesi çok farklı bir şey. Orada ne planlıyorlar zerre fikrim yok ama işte adamların işini iyi bildiğini görüyorsun, inanıyorsun ki güvenmekten başka bir şey gelmiyor.

sacma, eğer böyle düşünüyorlarsa bunun mantığı nedir? frei ve franco da buraya top oynarken geldiler, aldıysan oynatırsın! bu kafada düşünüyor ve ihtiyaç olduğu halde bu yüzden oynatmıyorlarsa çok mantıksız bir iş yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Olcay'ın haftalardır aksadığı belli 31 kişilik kadrosu var Beşiktaş'ın, resmen adam doldurdular tek kulvarda mücadele etmelerine rağmen. Yani bol alternatif istiyor hoca ve teknik ekip. Olcay 3 maçtır berbat oynuyor, yerine oynayabilecek en az 3 adam var.

Bilic taktikten ödün vermiyor, oyun planına sadık kalması kötü bir durum değil fakat Almeida'ya çok uzak kalıyor kanatlar ve Fernandes. Almeida da kusura bakmasın bir Drogba değil, her yere yetişip top indirip geriye top çıkarıp çapraz koşsun vs. Kanatlardan iyi orta gelmesine güvenerek hücum organizasyonu olmaz. 4-2-3-1 değil de 4-1-2-3 çık gerekirse, Mancini en zor zamanda bile riske girerek Umut-Drogba-Burak çıktı, hücumda kalabalık yarattı. Hani Atiba'yı sağ beke çekmekle olmuyor taktik, Beşiktaş rakip ceza sahasında çoğalamıyor, çok bariz. Fener'e bi bakıyorsan bekler bindirmeye başlayınca Sow-Emenike-Kuyt hepsi ceza sahasında. Olcay ve Töre çizgide gidip geliyor boş beleş
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş'ta gol atmaya çalışırken gol atmayı becerebilen adam sayısı 1, o da sezonun büyük kısmını sakat geçiriyor. almeida'dan bahsediyorum.

fenerbahçe'de emenike, sow gibi adamlar var ne güzel. beşiktaş'ın bu güzel ortasahasının önünde forvet olmaması çok üzüyor beni.
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

beşiktaş'ta gol atmaya çalışırken gol atmayı becerebilen adam sayısı 1, o da sezonun büyük kısmını sakat geçiriyor. almeida'dan bahsediyorum.

fenerbahçe'de emenike, sow gibi adamlar var ne güzel. beşiktaş'ın bu güzel ortasahasının önünde forvet olmaması çok üzüyor beni.

gol atmayı becerilen adam ..... almeida!?! :)
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

bliksem said:

gol atmayı becerilen adam ..... almeida!?! :)

kıçına başına çarpıp gol oluyor abi
var mı başka takımda?
Sosyal ağlarda paylaş

Pirlo'nun menejeri BJK kulüp yöneticileriyle görüşmek için buraya gelmiş. Medya hemen Pirlo > BJK yapmaya, millet gaza gelmeye başladı da imkansız ötesi, hayal ötesi bir olay Pirlo'nun buralara gelmesi asdfds

Bende menejerliğini yaptığı adamlara baktım, iki net adam gözüme kestirdim.

Pazzini ve Pozzi asdfds

Pazzini'nin sakatlığı Kasım sonu geçiyor, daha hiç oynamadı ve bitik gözüyle bakıyorlar aslında ama halen İtalya'da çok değerli olabilecek bir adam.

Pozzi'de tam aradığımız tipte bir santrafor aslında, santrafora destek yapmayı düşünüyorlar hatta Almeida'i gönderip ki Pozzi çok iyi oturabilir.

Keşke gelse asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...