souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 İşte tanrı parçacığı 5 yabancı sınırının peşini bırakmayız diyor ya ondan 7.5 ediyor 2-3 edecek adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 "Tatar Ramazan" said: Enaramo sahada kalır demişler yine http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2013/11/02/besiktasin-yildizinda-kalp-krizi-riski Sansimiza tukureyim ya. Gul gibi adamdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 souldarkorn said: İşte tanrı parçacığı 5 yabancı sınırının peşini bırakmayız diyor ya ondan 7.5 ediyor 2-3 edecek adam. önder özen'in hiç bir röportajını falan okumadın dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 bu arada adamların belirlediği bonservis tr ligine özel mi sanıyorsun, avrupa'ya 3m a falan bırakcaklar mi gökhanı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Abi ya bu kadroda kerim frei'yı görmek istiyorum artık. Olcay yerine 3-4 maç denenebilir bence... Adam premier lig'den geldi, oranın reserve ligi bile bize denk sayılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Kerim Frei çok top eziyor daha ama Biliç onu kullanacağını da gösteriyor. Az biraz Töre'den örnek alması lazım, yeteneğini pas yönünde de kullanmayı öğrenmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Frei, Franco falan hep gelecek yıllardan itibaren kadroya girecek adamlar, uzun süreli kontratlarının anlamı o ki zaten direkt söyledi de Bilic'te Önder Özen'de. Ha ben az az sürekli oynatılmalarını düşünüyorum her şeye rağmen, yatırarak sadece atletik departmanda eğiterek maç tecrübesi kazanamayacaklar. Fiziksel olarak ve mental olarak harika eğitimli olsalar da maç tecrübesi çok farklı bir şey. Orada ne planlıyorlar zerre fikrim yok ama işte adamların işini iyi bildiğini görüyorsun, inanıyorsun ki güvenmekten başka bir şey gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=0KghthhEj94&feature=c4-overview&list=UULJVUlpsxZcIMECVDcZaM2g zaman varsa şu da izlenmeli stad ile ilgili bayağı bilgi vermiş başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 SON DAKIKA | BJK'da Pektemek’in sağ karın kasında yırtık, sağ üst adalesinde darbeye bağlı kanama ve ödem bulunduğu tespit edildi. (AMK) ya hay ak, Güreş İhtisas Kulübü müyüz lan biz bir insan nasıl bir anda böyle sakatlanabilir abi idmanları izlemeye mi gitsek, ne bok yiyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 AMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Pektemek suriyeye savasa gitse daha az yaralanirdi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 aga bu pektemek ne ayak ya hiç mi bakmıyor kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 acıbadem ssm'de pektemek ile birlikte tedavi gören arkadaşım vardı. Adam ömrüm boyunca kendine bu kadar iyi bakan, bu kadar bilinçli adamı çok az görmüşümdür diyordu. Pektemek'in sorunu bakım değil artık, zaten üstteki şeyi geç bir adam 3 kere üst üste 6'şar aydan sakatlansa eninde sonunda kendine bakmayı öğrenir ama olay vücut yapısında vs. olsa gerek. Kaldırmıyor, injury prone'un allahı malesef :( yazık oldu. Çok büyük yıldız olabilirdi yerel liglerde ama olmadı :( Bundan sonra da olamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 souldarkorn said: İşte tanrı parçacığı 5 yabancı sınırının peşini bırakmayız diyor ya ondan 7.5 ediyor 2-3 edecek adam. yabancı sınırını da tanrı parçacığı koydu zaten... neyin kafası bu arkadaş lel kerim frei fizik olarak hazır değil. bu sezon pek göreceğimizi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 o cümleyi arka sayfadan buraya taşıman bile saçma sapan bir hareketti hacı asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 pektemenkle linderoth akrabalığı araştırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 DarKRideR said: o cümleyi arka sayfadan buraya taşıman bile saçma sapan bir hareketti hacı asdfasd bilmeden yorum yapan insanları bilinçlendirmek önemli. yoksa sacmalıklarına kendilerini inanıp haklı olduklarını zannediyorlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 DarKRideR said: Frei, Franco falan hep gelecek yıllardan itibaren kadroya girecek adamlar, uzun süreli kontratlarının anlamı o ki zaten direkt söyledi de Bilic'te Önder Özen'de. Ha ben az az sürekli oynatılmalarını düşünüyorum her şeye rağmen, yatırarak sadece atletik departmanda eğiterek maç tecrübesi kazanamayacaklar. Fiziksel olarak ve mental olarak harika eğitimli olsalar da maç tecrübesi çok farklı bir şey. Orada ne planlıyorlar zerre fikrim yok ama işte adamların işini iyi bildiğini görüyorsun, inanıyorsun ki güvenmekten başka bir şey gelmiyor. sacma, eğer böyle düşünüyorlarsa bunun mantığı nedir? frei ve franco da buraya top oynarken geldiler, aldıysan oynatırsın! bu kafada düşünüyor ve ihtiyaç olduğu halde bu yüzden oynatmıyorlarsa çok mantıksız bir iş yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Olcay'ın haftalardır aksadığı belli 31 kişilik kadrosu var Beşiktaş'ın, resmen adam doldurdular tek kulvarda mücadele etmelerine rağmen. Yani bol alternatif istiyor hoca ve teknik ekip. Olcay 3 maçtır berbat oynuyor, yerine oynayabilecek en az 3 adam var. Bilic taktikten ödün vermiyor, oyun planına sadık kalması kötü bir durum değil fakat Almeida'ya çok uzak kalıyor kanatlar ve Fernandes. Almeida da kusura bakmasın bir Drogba değil, her yere yetişip top indirip geriye top çıkarıp çapraz koşsun vs. Kanatlardan iyi orta gelmesine güvenerek hücum organizasyonu olmaz. 4-2-3-1 değil de 4-1-2-3 çık gerekirse, Mancini en zor zamanda bile riske girerek Umut-Drogba-Burak çıktı, hücumda kalabalık yarattı. Hani Atiba'yı sağ beke çekmekle olmuyor taktik, Beşiktaş rakip ceza sahasında çoğalamıyor, çok bariz. Fener'e bi bakıyorsan bekler bindirmeye başlayınca Sow-Emenike-Kuyt hepsi ceza sahasında. Olcay ve Töre çizgide gidip geliyor boş beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 beşiktaş'ta gol atmaya çalışırken gol atmayı becerebilen adam sayısı 1, o da sezonun büyük kısmını sakat geçiriyor. almeida'dan bahsediyorum. fenerbahçe'de emenike, sow gibi adamlar var ne güzel. beşiktaş'ın bu güzel ortasahasının önünde forvet olmaması çok üzüyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bliksem said: beşiktaş'ta gol atmaya çalışırken gol atmayı becerebilen adam sayısı 1, o da sezonun büyük kısmını sakat geçiriyor. almeida'dan bahsediyorum. fenerbahçe'de emenike, sow gibi adamlar var ne güzel. beşiktaş'ın bu güzel ortasahasının önünde forvet olmaması çok üzüyor beni. gol atmayı becerilen adam ..... almeida!?! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kayseriyi yenelim de iyice dibe batsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 tinu said: bliksem said: beşiktaş'ta gol atmaya çalışırken gol atmayı becerebilen adam sayısı 1, o da sezonun büyük kısmını sakat geçiriyor. almeida'dan bahsediyorum. fenerbahçe'de emenike, sow gibi adamlar var ne güzel. beşiktaş'ın bu güzel ortasahasının önünde forvet olmaması çok üzüyor beni. gol atmayı becerilen adam ..... almeida!?! :) kıçına başına çarpıp gol oluyor abi var mı başka takımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sıvoc bile daha golcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Pirlo'nun menejeri BJK kulüp yöneticileriyle görüşmek için buraya gelmiş. Medya hemen Pirlo > BJK yapmaya, millet gaza gelmeye başladı da imkansız ötesi, hayal ötesi bir olay Pirlo'nun buralara gelmesi asdfds Bende menejerliğini yaptığı adamlara baktım, iki net adam gözüme kestirdim. Pazzini ve Pozzi asdfds Pazzini'nin sakatlığı Kasım sonu geçiyor, daha hiç oynamadı ve bitik gözüyle bakıyorlar aslında ama halen İtalya'da çok değerli olabilecek bir adam. Pozzi'de tam aradığımız tipte bir santrafor aslında, santrafora destek yapmayı düşünüyorlar hatta Almeida'i gönderip ki Pozzi çok iyi oturabilir. Keşke gelse asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar