Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 hayırlara vesile olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 karar yarın açıklanıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Sübyanları toplamaya devam, bu hafta özkaynak düzenine kattığımız çocuklar için yeni sözleşmeler imzalandı. İsimleri ve geldikleri takımlar; (resmi twitter hesabından) said: Damlaspor'un 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Bahadır Reis Dinçsoy Beşiktaş'ta. Damlaspor'un 17 yaşındaki defans oyuncusu Murat Bülent Şen Beşiktaş'ta. İstanbul Artvinspor'un 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Ergin Beşiktaş'ta. İstanbul Güngörenspor'un 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Turan Beşiktaş'ta. Karabekirspor'un 16 yaşındaki defans oyuncusu Fatih Aksoy Beşiktaş'ta. Paşabahçe'nin 16 yaşındaki defans oyuncusu Fatih Erdoğan Beşiktaş'ta. Sivas 4 Eylül Belediyespor'un 16 yaşındaki forvet oyuncusu Fatih Kama Beşiktaş'ta. Aydınspor 1923'ün 14 yaşındaki orta saha oyuncusu Erhan Emblem Beşiktaş'ta. Dudullu'un 15 yaşındaki defans oyuncusu Furkan Yılgın Beşiktaş'ta. Manisa Belediyespor'un 16 yaşındaki forvet oyuncusu Kâmil Cebeci Beşiktaş'ta. Dudullu'nun 15 yaşındaki defans oyuncusu Mücahit Kalabalık Beşiktaş'ta. İskenderun Demirçelikspor'un 15 yaşındaki defans oyuncusu Onur Çolak Beşiktaş'ta. Eyüpspor'un 16 yaşındaki defans oyuncusu Osman Güler Beşiktaş'ta. Gaziosmanpaşa'nın 15 yaşındaki orta saha oyuncusu Ömer Furkan Çağlar Beşiktaş'ta. Damlaspor'un 14 yaşındaki defans oyuncusu Ömer Ramazan Çeri Beşiktaş'ta. Yıldız'ın 14 yaşındaki orta saha oyuncusu Sadık Eren Yıldırım Beşiktaş'ta. İstanbul Artvinspor'un 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Samet Servet Tekin Beşiktaş'ta. Damlaspor'un 15 yaşındaki defans oyuncusu Selman Tasman Beşiktaş'ta. Damlaspor'un 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Şamil Başaran Beşiktaş'ta. Karabekirspor'un 16 yaşındaki forvet oyuncusu Şerif Turan Beşiktaş'ta. Eyüpspor'un 15 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Can Abay Beşiktaş'ta. Libade'nin 14 yaşındaki defans oyuncusu Ömer Zahir Şahin Beşiktaş'ta. Bu çocuklarla birlikte yanılmıyorsam yaklaşık 80'e yakın çocuk katıldı bu sene altyapılara bu yaş gruplarında, 12-13 yaşında Doğu'dan getirtilen çocuklarda vardı geçtiğimiz haftalarda umarım içlerinden en az 2-3 tanesi gerçekten as takımda oynayacak düzeye gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Ayrıca Efendi'miz konuşmuş. said: Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen, BJK TV’ye açıklamalarda bulundu. Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen’in BJK TV’ye verdiği röportajdan satırbaşları şöyle: SORU: Her fırsatta altyapının öneminden bahsediyorsunuz. Altyapıda son durum nedir? ÖZEN: Çalışmalar gayet iyi bir şekilde ilerliyor. Yaş gruplarında maçlar başladı. Ben de birkaç tanesini izleme fırsatı buldum. Altyapıda değişiklikler yapıyoruz. Altyapı kalecilerimizi Futbol Takımımız’ın kaleci antrenörü Jose Sambade Carreira ile bir araya getirdik. Fiziki koşullar konusunda sıkıntılar var ama insan kaynakları konusunda her geçen gün iyiye gittiğimizi söyleyebilirim. SORU: Altyapıda yeni bir imza daha oldu. Bunu nasıl değerlendirirsiniz? ÖZEN: Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlumuz Emrah Bayraktar çok başarılı bir teknik adam. Kulübümüze önemli katkılar yaptı. Sözleşmesi 3 yıl uzatıldı. Kendisine yeni dönemde başarılar diliyorum. SORU: Futbol Takımımız’ın ilk 5 haftalık performansını nasıl değerlendirirsiniz? ÖZEN: Başarılı bir 5 hafta yaşadığımızı söyleyebilirim. En çok puan toplayan ekiplerden biriyiz. Bunun devamını getirme arzusundayız. Oyun kalitemiz her maç artıyor. Oyuncularımızın maç disiplini yakalamalarıyla eforlu maçlar çıkarabildiklerini gördük. 5 maçta 4 gol yedik. Yediğimiz gollerin hiçbiri üzerimizde bir baskı oluşturarak atılan goller değil, maalesef bireysel hatalardan gelen goller. Takım savunması konusunda mesafe kaydettiğimizi düşünüyorum. Rahat pozisyona girip güzel goller atıyoruz. İyi ve formda oyuncular sahibiz. Milli takımlara çok sayıda oyuncu gönderdik, göndermeye devam edeceğiz. Muhammed Demirci’ye bir parantez açmak istiyorum. Genç milli takımda görev yapan Mehmet Hacıoğlu ile karşılaşmıştım. Kendisi bana U-19 milli takımında bulunan Muhammed’in hali, terbiyesi, disiplini ve takıma katkısı için teşekkür etti. Muhammed bizi gururlandırdı. SORU: MP Antalyaspor maçı hakkında neler söylersiniz? ÖZEN: MP Antalyaspor maçı zorlu olacak. Körfez Belediye ile oynadıkları Türkiye Kupası maçını izledik. As oyuncularını oynattılar. 120 dakika süren bir mücadele oldu. MP Antalyaspor ilk 5 hafta itibariyle gerilerde kalmış olabilir ama Beşiktaş’a karşı oynamanın ekstra motivasyonuyla sahada olacaklar. Takımımızın bu tür maçlardan galip ayrılabilecek gücü var. Diliyorum kazanacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6eZSX6g28Ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 lol Sergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Biliclen sayın Özen 4-5 sene daha takımda kalırlarsa bu çocuklardan 2-3 değil belki 10 tane işe yarar genç çıkabilir, daha bi de Avrupa çapında gönüllülerden oluşan hafiye teşkilatı kurulacakmış, scoutu da beleşe getiriyonuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 "Tatar Ramazan" said: Biliclen sayın Özen 4-5 sene daha takımda kalırlarsa bu çocuklardan 2-3 değil belki 10 tane işe yarar genç çıkabilir, daha bi de Avrupa çapında gönüllülerden oluşan hafiye teşkilatı kurulacakmış, scoutu da beleşe getiriyonuz sdf Yanılmıyorsam Hollanda'da kuruldu ilk ayağı, yani denemesi yapılacak. Ağa bizim mahalle takımında şöyle bir çocuk var diyorsun. Kendi imkanlarınla takip edip, video falan çekip rapor yazıyorsun. Gönderiyorsun kulübe, kulüp eğer gerçekten takip etmeye değer bulursa profesyonelleri de peşine takıyor. Gerçekten almaya değer ise gidip aıp getiriyor buraya Yani plan bu, gayet mantıklı. Böyle bir ağ kursan Avrupa'da gurbetçi Türk sektirmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Burada da paylaşayım,haberi olmayan Beşiktaşlı dost kalmasın. http://www.youtube.com/watch?v=nVra8BVqfQc&feature=player_embedded Şarkı çok hoş yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 önder özen tanrı parçacıgı. başımızdan eksik olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 cok sevmeyin, masallah dedigimiz adamin ayagi kayiyo 3 vakte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 çok beklersin sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 YD yanina alinca gorurum sizi sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 bugün ceza açıklanıyor,heyecan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 olmaması lazım...en az 10 maç seyircisiz oynama bekliyorum.bu kadarını vermişken sezon sonuna kadar verirlerse de şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ne oldu yahu adam mı öldü 2 tane polis arabası mı yandı.. hakemlerin kafası mı yarıldı ? 10 maç ney la tribünde adam öldüüğünde bu kadar ceza gelmedi beşiktaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Bjk ceza yemeyip, Melo'ya tahrikten 3 mac dayasalar ne gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 beşiktaş çarpanı ile 10 edebilir benim beklentim min 8 maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 5 maç olucak ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 4 maç + para diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 knoxville said: beşiktaş çarpanı ile 10 edebilir benim beklentim min 8 maç tatil olayları yüzünden 5 maç seyirci girdi diye 3 maç stad kapama topla 8 allahtan stadımız yok kiralık : ) hop 5 maç küfür etti diye taraftar ordan 2 gelse 7de anlaşırım ben federasyonla gerçi ilk küfür oldugundan saha kapama gelmez güzel bir para gelir sonuç olarak fernandese 3 maç garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 fernandes'i yazmaya gerek duymadım. cezasını bulur her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ne yaptı fernandes soyunma odasında meloya mı dalmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 stada ayakkabıyla girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 1453'e biletleri o vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar