Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2 #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

yalnız iç savaş çıktı da, iyi ki kara ordularının çoğunu kendi aileme geçirmişim. bütün filolar onlardaydı yalnız, kıyı şehirlerine demirlemişken saldırmak dışında şans yok, neyse dur bakalım.

ama kendi ordularımı dövmek şu oyunda yaşadığım en zor şey oldu. ambush'ladım adamı ve phyric victory yapabildim iki kere yenildikten sonra heh. anlamadım neden öyle oldu saldırdığım lejyon yepyeni ve deneyimsizdi halbuki.

kara ordularının çoğu onlara geçse kaybedilir ama kesin yeni adam yetiştirene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Norak said:

bu ballistaların falan mermisi azalmış sanırım baya çabuk bitiyor artık

evet azalttılar, illa bitiyor her savaşta artık. öbürlerini de denedim ama pek tatmin etmedi ballista kadar buna rağmen.

baistalar yalan olmuş zaten ve eskisi kodar kaolay yapılamıyor, celt ve barbarlarla oyunun başında bile tek binadan yapabiliyordun...

ama büyü onager yıkım getiriyor resmen
Sosyal ağlarda paylaş

heavy onager custom'da tekrar deneyeyim ama prensip olarak fixed sevmiyorum, düşmanın ayağına gitmem gerektiği durumlarda ölü birim olarak kalıyorlar.

steam overlay'deki süreyi saymıyor oyun yalnız, esc menüsünde filan beklemeyi de saymıyor sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

fixed değilmiş onager ya yanlış hatırlamışım.

valla bende 100 saat achi'si onu geçtikten bayağı sonra gelmişti. safi campaign ve battle gameplay sayıyor sanırım online iken.

yok ya heavy onager çok isabetsiz kalıyor birimler tek ilerlerken, böyle kalabalık üstüste toplu şehirden çıkarken iş yapar da düz hat ilerlerken alakasız yerlere düşüyor. ballista daha ucuza daha iyi gene.
Sosyal ağlarda paylaş

valla 19 tanesini, 3 sıra olarak, rakibin ordu genişliği kadar dizdim, adamlar yanıma gelene kara 3de2 ölmüş, kalanları bayrak açıyordu...

normal oyun içinde hiç kullanmadım balista varken ama balistanın işe yarama oranı baya düştü son sürüm ile...

ayrıca oyunun para akışı baya düşmüş, ve ilk başlarda hele oyunun başında eko. binaları gitmezsen, turnde 200 altına kadar düşüyor gelir... very hard makedonlar ile hızlı açılış yapayım dedim, 10-15 turn içinde makedonya ve girit hariç yunanistanı almıştım ama para resmen damlıyordu, üstelik askler olarak 30 birim ve 6 gemi var ama bütün parayı orduya yatırmıştım...

işte böyle durumlarda görevlerden gelen para çok işe yarıyor, ilk seriden 10k civarı para geldi, bütün hepsini binalara yatırdım, galatlar bütün anadoluyu almıştı karadeniz hariç, bende rodosu aldım, bergama galatlardan efesi aldı, ben bergamaya saldırdım ve efes ve bergamayı aldım, bu arada görev icabı selucia nin savaştığı vasalların hepsine savaş ilan edip ticaret anlaşması yapmış ve arayı düzeltimiştim, neden sonra mısıra saldır önerisi geldi seluciadan, bende 3000 altın gönder neden olmasın dedim kabul etti, sonra ordum konumlandıktan sonra, galatlara savaş ilan ederim ama 4000 altını alırım dedim, yine kabul etti, görev için gereken son bölgeyi de galatlardan almştım, 2 görev seriside 30k kadar para getirdi, bu arada bonus olarak yeni aldığı bitniyayıda feth etik, sonra zaten ankara ve onun altında ki bölgeyi de aldıktan sonra, selicuia kanlıları 3x20 lik ordu toplamış antakyanın kapılarına dayanmıştı, bende gel dedim bağlı devletim ol, o da kabul etti... bütün bunlar olurken biri bir ordu olmak üzere 20 ve dağınık garizon askeri ile 45 birim asker ve 10 birimde gemi vardı ve orta ayar vergi ile 4000 altın gelir vardı ki, bundan 10 turn önce yüksek vergi ile 500 altın alıyordum ve hiç bir bina yapılı değildi

oyunun son hali gerçekten olmuş, gerek zorluk, gerek taktik ve str savaş hissi tam yerinde, easy de dahil hesapsız işler yaparsanız ai str olarak afetmiyor, diplomasi tam olmuş, olan bitene hakim oluyorsun ve gerekli anlaşmaları yapmak daha gerçekçi ve geri dönüşü daha iyi...
Sosyal ağlarda paylaş

hotfix gelmiş:

-Fix for Civil War triggering at under 50% influence for 2 party factions.

-Fix for wrong minimum Political Influence causing a Civil War in a 4 Party Faction.

-The Mac Steam version of the game will no longer crash, when the Macs system language is set to Turkish, Polish, Russian or Czech.

-In-game movies will now play correctly at 1380x768 resolution.

-Added traditions to Egypt faction in the Imperator Augustus Campaign.

-Reduced Campaign AI priority for recruiting dog units.

-Added description to Armenias political party in Grand Campaign mode.

-A few incorrect effect icons have been corrected.

-Fix for shadows not being cast properly by barbarian fort walls on the battle map.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim civil var da anlamadığım bir şey var. Bir şekilde evet muhalefet party kalmadı düzgün. Bütün generallerde benim evladım :)

Yine de sivil savaş çıkınca 10 ordu varsa 4-5 adedini kaybediyorum birde çok düşük ihtimal varken çıkıyor savaş bende başka yerlerde oluyorum beni çok zorda bırakıyor.

Kendi ailen bile olsa sana karşı nasıl çıkıyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

yine de bir ihtimal karşıya geçebiliyorlar babasına isyan eder gibi sanırım. :p ama şimdi o kadar sık çıkmaması lazım şu yamadan sonra.

evet ben de bu yamayı bekliyordum çünkü yeni iç savaş bitmişti, gene de yeniden çıkacak gibi duruyordu her turn başımın üstünde demokles'in kılıcı gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi cidden fetih yapamaz oldum iç savaş çıkıyor birde etrafımdakiler saldırıyor kaç saatlik emek savaş hiç oluyor. Birde ordu birimleride güçlü oluyor adam bölgeleri ala ala gidiyor dönüp kurtaramıyorsun da ters e geliyor :)

Oynayasım kalmadı bu yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...