Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ben ne zaman rüşvetle kendi tarafıma ajan geçirdiysem pişman oldum, puanları kötü dağıtılmış oluyor ve başlangıç skill'i de dandik oluyor illa. kendi ajanım ölünce yenileyemiyorum, dandik, yaşlı, atsan atılmaz, satsan satılmaz tipler kalıyor elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ben onu hiç denemedim. bu arada this is total war achiv. çok saçma değil mi, yoksa ben mi yanlış anlıyorum? birine savaş açacaksın ve savaş açtığın turn adam yıkılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 yok o şöyle, haritada "xyz faction ile ilk kez karşılaştınız" dediği turn savaş açıcan o factiona, yenilmesi gerekmiyor sadece savaş açmak yeterli, barışda hiç yapılmayacak bide. sanırım tüm factionları da kapsamıyor, ama emin değilim bundan, sadece bizim karşılaştıklarımız gibi duruyor. belli bi rakam bişi olmadığı için bu achiyi ancak oyunu bitirince alabilir sanırım oynayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 o zaman bir oyunda, roma alayım hiç savaş kaybetmeden, oto yapmadan ve buna kasayım ama manuel savaş denizide kapsıyorsa roma sıkıntılı olabilir, briton alırım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bu arada suevlerle oyun bitmek üzere, en son dlc ile birlikte güzel birlikler gelmiş, Cimbri Bow-Women baya güçlü bir ablamız olmuş, iyi atan ve melee ve 150 menzil iyi işler yapıyor, iki meydan savaşında orduyu tutan elemanlar oldular resmen, bir savaş ta 3 tanesi toplmada 400 yakın adam öldürdüler... hexleri yapamıyoruz galiba ama 10000 vs 5000 kişilik bir şehir savunması yapmıştım garnizonda 80x4 tane vardı, sıra ile curse yaptım swordmasterlar dahil bir çok askeri kaçırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 gerçi onlarında tanrılar bir garip frig var misal 3. seviyede +8 düzen veriyor, hiç yiyecek istemeden ve spearwomen yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Sam said: kendi ajanım ölünce yenileyemiyorum grand campaign de daha zor evet, ama dlc de 50 yıl 1200 turn ediyor karakterlerin hiçbiri ölmeden bitirilebilir büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ben 4 turn 1 year olarak oynuyorum grand champing, 2 nesil veya 3 nesilde oyunu bitirebiliyorsun, digni bilmeme var bir tane daha oyunun başındaki duruyor. hem ayrıca disbant edebilyiyor olman lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Championları exp. versin diye orduları monte etmek dışında efektif olarak kullanabilen var mı? Dignity'leri de provincelere koyuyorum tax+culture arttırıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Raid, tek ability ile adamın tüm şehrini offline yapıyorsun, üst üste yaparsan sürekli olarak o şehrin bir faydası olmuyor adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bi deniyim madem, hiç denemedim hep exp için orduya katıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bende aynı şeyi yapıyorum hiç denemedim ama 10 seviye zehirci bir spy, iki turnde 20 kişilik bir orduyu resmen eriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Total War: Rome 2 Emperor Edition on 16 September http://www.youtube.com/watch?v=hxM1bpGGH8A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 iyi ki devam etmemişim, tam sonlara yaklaşırken bu gelmiş olacaktı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 iyide tam olarak ne ekleyecek şimdi belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 steamdan betasını indirin ben beğendim oyunda düzelme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Feamer said: iyide tam olarak ne ekleyecek şimdi belli değil şöle : http://wiki.totalwar.com/index.php?title=Total_War_ROME_II:_Patch_15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 iyimiş, tam olması gerek bir çoğu, bende bekleyeyim bari, totalwar tarihimde ilk kez mekadonlarla oynamaya karar vermiştim... eski yarım kalanları bitireyim, ach. için bu arada espirimi yapmışlar said: Coffee machine now works. ayrıca partlardan başka Eastern yok dimi, güzel binalar gelmiş onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 oyunun ilk zamanlarından kalma bir arveni oyunum vardı onu bitiriyim dedim, roma ne hikmetse sağ kalmış ve son seviye adamlar üretmiş gerçekten roma ile savaşmak baya zorlayıcı bir işmiş ve ne yazık ki buna imkanımız olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 abow: Imperator Augustus will be our biggest Campaign Pack to date, spanning across the entire Map of the Grand Campaign. The start positions and territories for the 10(!) playable and 65 minor factions reflect the geopolitical situation of Europe in 41 BC, the height of the second Triumvirate. http://wiki.totalwar.com/images/f/fe/TWRII_EE_Imp_Aug_startpos.jpg gameplay 500 saat oldu zaten, bunla 1000'i geçeriz heralde lol http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/044/032/heart-attack.jpg 1 yıl gene 4 turn olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 şahane! http://www.decor-medley.com/image-files/toga-party-decorations-octavian-augustus-statue.jpg varus'a emanet bırakmam lejyonlarımı bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Total War: Rome 2 Emperor Edition Bu ek paket mi olacak ? Dolares mi vereceğiz yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 beleş diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Savaşlar halen karman çorman ve kısa mı sürüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 biraz daha güzel, bu çıktıktan sonra daha güzel olacak deniyor ama yine 1-2 yama gerekir. geçen ay 2 kampanya bitirdim beni hiç rahatsız etmediği gibi, baya zevkte aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar