RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Abi tamam da burada olay tarihi olarak o havayı, o olayı yaşamak.Al romayı sonra istediğin yeri fethedersin zaten. İspanya'da zorlayıcı oluyor, full stack sağlam barbar orduları geliyordu diye hatırlıyorum.Novo kartacayı yaşatamazsan onun topraklarına çökenler rahat bırakmıyo seni zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 o zaman verdiği görevlere göre gideceksin, o daha eğlenceli ve zorlayıcı oluyor. ben ilk başlarda öyle oynadım oyunlar hatta bir roma oyununda bu yüzden 4 mütefik küzey italyalı ile savaşmak zorunda kaldım her biri 2 şer ordu getiriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Yalnız chariot neymiş arkadaş, 3 chariotu bir salıyorum katliam oluyor.Biçiyorlar resmen....Buglu galiba. Görevlere göre oynamadım hiç ama güzel olur diye düşünüyorum bi dahakine öyle yapayım.Roma'yla da oynamak güzel olur aslında,Scipio gibi afrika campaign'ine başlayıp sonra yayılmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 görevlere gitmek zorlayıcı olabilir, ama bütün savaş kararlarını sadece görevlere göre vereceksin, müsait olasa sağa sola saldırmayacaksın. at arabalarının sorunu, tamam charge edince adam öldürüyor ama birimin içine girince duruyor ve yine adam öldürmeye devam ediyor, ve değen herkes ölüyor, sıkıştığı yerden bir daha hızlanıyor fana ama ağır mızrakcı ve kargıcılara denk gelirse acımıyorlar, menzillelere karşı o savunması az ben custom hariç hiç kullanmadım, zaten partlar hariç fil de yapmadım, general ünitesi yetiyor eskiden hafif piyadeye karşı etkisizlerdi fil de dahil ama şimdi onu da kaldırmışlar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bu arada değişik bir deneyim isteyeler ve daha önce oynamayanlar steplileri bir denesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 horde of steppes mi diyosun?Scythia güzel gibi duruyo ya full atlı anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 iskitler iyide yeri ve birimleri olarak sıkıntılı olabiliyor, lancerlar -cataprak sınıfı- yok, melee atları var sıkıntı yarata bilir. gerçi öyle dedim, massagetae ile oynadım, oyunda ki en güçlü birimlerden biri saka cataphract dı ama neredeyse hiç kullanmaya gerek kalmadı, her şeyi atlı okçular ile hallediyorsun ve hal böyle oluca iskitler daha iyi, iskitler sanayide iyi ama sanayi binaları sıkıntılı steplerde ve hedef bölgede, germenya yunanistan ve kafkasyada fazla bölge yok, ermenistanda altın madeni var, karadenizde odun var, efeste mermer var, falan massagetae lılar ise zengin toprakların dibinde, 3-4 tane wonder var kafadan alacağın, hayvancılığa bonusları var ki, steplerin ana geçim binaları onlar, savaştığın arazi düz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Bozkır halklarından biriyle oyniyim ben en iyisi, şimdi bir heveslendim.Mısır kampanyasında zaten taktiği öğrendikten sonra orduların çoğunu hızlı şekilde yok edebiliyorum, hele level 2 armour-shield+level 1 weapons upgrade ile üniteler daha da manyak oldu. Bu atlı uluslarla bir ROHİRRİM tadı yakalar mıyım acaba? Mızraklar savrulacak kalkanlar parçalanacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 saka cataphract yapacaksın o zaman, veya partlar ile oynayacaksın ama hem renkleri hemde aksanları sinir bozuyor biraz, veya at beyi olacaksan makendonda olabilirsin, onlar daha zor olabilir steplerde sorun, ilk başta etrafının step halkları ile çevrili olması, bunun sıkıntısı ise, atlı okçu ile atlı okçu savaştırmak oyundan ki en berbat işlerden biri ve ai nadir olarak iyi yaptığı bir iş, bu yüzden ben direk onların üstüne çullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 upgrade li bir saka cataphract , eastern spearmana bir charge da 50-60 tane indire biliyor sıfır kayıp ile, 2-3 saniye sonra geri çeker bir daha saldırısan zaten o birim iptal oluyor, 3 den az kişi kaybetmiş oluyorsun 6-8 tanesi ile orta ve hafif 20 birimlik orduları dağıta bilirsin bire birde süvari olarak anca part royal cataphract ı yene biliyor ama oda upgradesiz olarak custumda denedim, binalar ile baya bonus alabiliyor, o zaman denemek lazım dlc ilk geldiğinde her kesin eline veriyordu zira, zırhı, chargı ve atağı en iyiydi ama oynamışlar galiba son yamalar ile gerçi biraz şans işi oluyor, saçma ve yanlış olarak metal işleme binaları yetersiz ama easternlerin yaptıklarına konarsan, altın olarak çıkarta biliyorsun seviyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 hem ayrıca, full atlı okçu orduda eğer ormanda ve çok dağlık arazide değilsen pusuya düşme avantaja bile dönüşüyor, eğer çok süvarisi yoksa rakibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Full atlı okçu muazzam birşey, bildiğin hilal taktiği stayla. Gayet güzelde pratiğe döktürtüyordu ai sağolsun. Upgradeleri de verince en hızlı hafif süvarilerden bile kaçıyordu çılgınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ful atlı okçuya karşı yapılacak en iyi şey, 5-6 tane en az sıran spearmane gerisi ful piyade okçu, arakanı sağlam bir yere dayıyacaksın, üstüne çekeceksin o zaman kafası karışıyor ai nin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 suevler ile oynarken iskitler almanyaya kadar geldiler ama hiç düzlükte savaşmayarak adamları geri gönderdim, bir kere başkentin yanında ki şehre saldırıyordu, paralı okçu alarak zor kurtardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Romalı lejyonlar bu atlı okçuların ilacı sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 okçu olmadan çok zor veya sağlam slinger, kaldı ki, okçuları falan iyi kontrol etmen lazım, kaçan ve lüzumsuz adamlara falan atmamaları lazım acımıyorlar yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Rome 2 new campaign Imperator Augustus & Emperor Edition With the Imperator Augustus Campaign Pack, we wanted to recreate the vast civil war which erupted after Julius Caesar’s murder”, said Lusted. “You can tackle the campaign as various Roman and non-Roman factions, including Armenia for the first time. Our aim was to represent the titanic power struggle that led to Octavian becoming the first Emperor of Rome. It’s a pretty epic campaign, and it’s great that we can offer this to existing ROME II players for free as a thanks for their support”. http://www.youtube.com/watch?v=aukvxuZ1VcM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ooo şahane! hem güzel, hem bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bide doğru anladıysam eğer bu free campaign yanında bizim oyunlarda otomatikman Emperor Edition olcak mevcut free dlclerle beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Ben bunun esprisini pek anlayamadım. Free olan contentin tamamını içerecek diyorlar, ama zaten free contentin tamamı otomatik olarak update ile geiyor. Herhalde oyunu almamışlara farklı bir isimle reklam yapmak istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 roma ile belki kapışırım diye Rise Of The Romans (Ai Mod) diye bir şey yükledim, suevler ile oynuyorum sanırım 100 küsür turn olmuştur, roma yine yıkıldı, bu sefer enturuskler aldı romayı, gerisi kartacada oyunun isimi rome ama 400 saat oyunumda daha roma görmedim çok saçam bir ai yapmışlar romaya aynı anda kuzey güney doğu ve batıda savaşıyor ve bunu 3 ordu ile yapmak zorunda kalıyor sonuç her seferinde hüsran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 işte paradox oyunlarında osmanlı'nın ve almanya'nın durumu gibi, her tarafında düşmanlar saldırınca ggnore oluyor, ai ne yaparsa yapsın kurtaramıyor. yalnız bu emperor edition ve beraberinde getirdiği campaign değişiklikleri benim yeni başladığım oyuna devam etsem mi bıraksam mı diye kararsız bıraktı şimdi ya. gün de vermemişler. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ben daha Caesar/ilk dlcnin yarısındayım :/ tech ve şehirleri fullayıp geliştireyim, dandik birimlerle bitirmeyim düzgün olsun herşey diye kasıyorum. bide Hannibal var sonra dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 abi adamlar cidden en iyi total waru yapacaklar gibi İmparator? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 abi oyunda bi değişiklik yok bakin oradaki link'e sadece augustus diye campaign pack geliyo ayrıca diğer hepsi zaten yama ile gelen şeyler ve free dlc'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar