tunch Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 süper maç olurcak gibi. arsenalin mutlak kazanması lazım. Chelsea ise istim üstünde. Ben bir beşiktaşlı olarak Gs-Fb maçı yerine bunu izlemeyi düşünüyorum. Futbolu doyasıya yaşamak için...[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya dusunmesıne dusunuosunda barı saat kacta hangı kanalda flm yazsana bizde izleyek :)[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 "işte premiyer lig bu" murat kosava dolayısyla ntv ama kural olmasa bile, kanal ve saatin topice yazılması alan yetkilileri tarafından isteniyouş benimde başıma geldide ordan biliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bir gs li olarak ben de bu maci tercih edicem premier league de sevmedigim 2 takimin maci ama iddaya bile girdim, arsenal in almasi lazim :p[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 NTV verir maçı kaçırmayalım.[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 chealsea diyorum.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 arsenal toparlanıp şampiyon olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 zaten ilk dakkada klasik duff atar bi tane :). Sonra arsenal taktiği ile verkaç doldur boşalt ara paslarla arsenal üstünlüğü alır.henry defansın arkasına sarkar 1-1 biter :)[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Arsenal almalıda chelsea de gol yemiyo yani :) manyak ötesi maç ilk yarı bu macı izlicem 2. yarısınıda gs-fb macı ile değişmeli izletmeye calısıcam bakalım babam fln nekadar güreşcez evde ehe[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 arsenal'i yeneriz beraberlige sevinsinler,arsenalli genclik yine uzulur gecen sene cl unutulmadi daha :) ilk yarisini izlerim bu macin.duruma gore artik ikinci yariyi degismeli izlerim gs-fb ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 dela haklı arsenale dur dediler ama... şampiyon olacak ...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 arsenalli oyuncuların fiziki ustunlugunden kimse memnun deil cirkefe yatıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: insight, 12 Aralık 2004 14:05 tarihinde demiş ki: dela haklı arsenale dur dediler ama... şampiyon olacak ... olamayacak.[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bu sene benm gonlum arsenal den yana ama chealse olabilir gibi gozukuo o kdr ara doktuler olsun garibanlar artık =)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: -Kobe-, 12 Aralık 2004 14:09 tarihinde demiş ki: said: insight, 12 Aralık 2004 14:05 tarihinde demiş ki: dela haklı arsenale dur dediler ama... şampiyon olacak ... olamayacak. dur be kobe bırak olsunlar ya ekmekleriyle oynama yapma şu büyüyü... :D:D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Dk 2 Henry 1 - 0[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Duff'ın yapcağını henry yaptı görüon mu :).[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bence cidden şu anda oynayan en iyi 3 oyuncudan biri henry süper bi goldü.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 gol terry 1-1[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 olm fener maçına hiç gitmeemde bunumu izlesem? :)[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 maçın başında henry seyir zevkini bozduğu için kırmızı kart yemeliydi. böyle bir derbide ilk dakkada gol atılmaz. ayıptır, yazıktır. "Nerde benim Gianfranco Zola'm" dedirtiyor insana.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 AMAUAHAUHZUAHA GOLE BAK KOPTUM HENRY SÜFERSİN YA AHUAHAHAUHAHAU KOMEDİ.[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 oha bu nası gol be?[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 abi ayıp ya. kaleciye hazır mısın diye sorması lazım hakemin bikere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 hakem düdüğü çaldımı?[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar