akirafes Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Auction houseda tek silah satılıyor 1 safyada zırh . Bu nasıl olur dünya tamamı ile öldümü ? Yoksa auction olayımı bitti ? Ekonomi tamamı ile bitmiş durumda gözüküyor wow da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 benim serverda öyle terokkar, geçen gün dagger arattım 2 tane çıktı hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bu yeni haltı devreye sokunca düzelir , bir kaç server bir araya gelecek işte AH felan dahil demişlerdi sanırım. Benim hoşuma gitmiyor bu iş gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ben blizzardın doğru rakamları yansıttığına inanmıyorum, düşük level olmaz anlarım da yüksek level itemda yok. ya artık kimse level kasmıyor ya da gerçekten serverlar tamamen boşalmış. terokkarda mesela timeless island'a gittim 2-3 kişi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Hoamarush dayım ,server inanılmaz derecede boş . Auction house bu durumdayken oynanmazki en basitinden rod alıcan ,satanı bulmak imkansız. Meslek nasıl kasılırki ? Bir oyunda ekonomi olmazsa, oyunu nasıl devam ettirirsinki ? Üzgünüm ama wow bitmiş . Keşke biri yazsaydıda accountumu geri açmasaydım . Paraya yazık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bende Hoamarush dayım.bu server ezelden beri boşdu zaten transfer olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Dolu olan server varmı hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 parayı verip dolu bir servera transfer olacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Klasik elini ver kolunu kaptır. Bari dopdolu server söyleyinde para boşa gitmesin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Ben slyvanas da allyım server dolu hatta aksamları sıra var.twisting nether horde dolu silvermoon ally pve dolu, http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu burdan horde ally sayıları görünüyor raid yapanları alıyor sanırım sayılar hakkında bilgin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Silvermoon ally, her akşam 800 ile 2500 kişi (gününe göre) sıra var fakat ah inanılmaz canlı koydugun şeyler yarım saat icerisinde satılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Teşekkür ederim Birde bir şey sorucam rp servırında oyuncular arası rp mi var yoksa gm veya belli kişiler etkinlik seneryo falam düzenliyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 oyuncular arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mi lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 hozceri said: Ben slyvanas da allyım server dolu hatta aksamları sıra var.twisting nether horde dolu silvermoon ally pve dolu, http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu burdan horde ally sayıları görünüyor raid yapanları alıyor sanırım sayılar hakkında bilgin olur. oha sylvanas ben de ordaydım zamanınde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 zamanında dediğin B.C 1600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 twisting nether'da akşamları ortalama 20dk sıra bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Dengeli 1-2 server var gerisi bir taraf acaip abarti fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 gelmeyin la twistinge falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Valla ben emerald dream den kaçtım horde olarak. Server'ın %90 ı ally dı, free server transfer verdiler arkamıza bakmadan kaçtık. Komik olanbizim serverdan sadece 1 tane daha kötü ratiolu server vardı silvermoon du işte, onada free server transfer vermişlerdi bütün horde kaçıp chamber of aspects e geçti iyide oldu =) Horde daha fazla ama ally da çok az değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Horde bende Hordeyim ! hangi servera geceyim şimdi ? Auctionun işlek olması tercijh sebebidir . Yardımlarınızı bekliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 hor de yim hor dedim sana hatta hor gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Hor deysen silvermoona geç vakit kaybetme derim. Eşsiz bir deneyim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Hodorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar