Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 imamizer said: neyini tuttun abi? nijerya zengini dediği en fazla insan yerine tavuk dürüm yiyordur. okoçanın kızı mızı denk gelir belki. iyi para vardır onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 anca başını alırsınız dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 uh hit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 -Deno- said: litvanya Nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Seysellerde garson olabilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 kürdistan peninsula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 kuzey mariyan adaları favorim, hiç durma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 japonyaya gidin.. vize istemiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 sende alıp başını gitme ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 chrome said: Seysellerde garson olabilirsin mesela. valla orayı hep düşünüyorum yıllardır yaşanır mı acaba orda giden var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=aNcM30evoB8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 gitmeyip ne yapıcam burda bıktım insanımızdan, ekonomimizden, hayat standartlarımızdan, baskıdan... herşeyinden sıkıldım artık ve aynı şekilde başka bi ülkede ekonomik sıkıntı çekerim ama en azından daha düzgün seviyede insanlar olur etrafımda diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Sir.Enis said: az bi miktar parayla ve üniversite diplomamızın geçersiz bi ülkeye gidip orda nasıl hayat kurabiliriz ? hangi ülkeye kaçabilirim sizce vatandaşlık olayı fln nasıl olur ? az parayı anladım da,üniversite diplomanın geçersiz olduğu ülkeyi neden istiyorsun? kendi adıma başka ülkede yaşamak istemezdim ama bu kadar gezip görmüş bir adam olarak kendine yeni bir hayatı en kolay kurabileceğin yer bana göre İskandinav ülkelerinden herhangi birisi olur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 üni diploması geçersiz dedim çünkü yıllardır mezun olamadım artık okumak istemiyorum sıkıldım. zaten bi çüke yaramıyor üni diploması olmadan farklı işlere girebileceğim bi ülke demek istemiştim. zaten diplomayı saymazlarsa kendimi daha huzurlu hissederim arkamda keşke bırakmam yani kafam rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Bir avrupalı kızla evlenip vatandaşlık al kızın memleketinde dönerci aç Şaka yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Bankadan kredi çekip banka hesabına yatır, avustralya'dan bir dil okulu bul kendine bir ajans aracılığıyla, dil okuluna başvur, vize işlemleri sırasında bankadaki paranı göster, vizeyi kaptıktan sonra parayı annene babana ver, onlar kredini geri ödesinler faiziyle birlikte, avustralya'da dil okulunda çalışırken bulaşıkçılık, garsonluk, ne iş bulursan/yapabiliyorsan yap, okulu bitirip üniye başla, diplomanı al, vatandaşlık al, avustralya'da çalış ve yaşamını devam ettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 çifte vatandaşla evlensem oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 evlen. belçikalı türkle evlenip belçikaya yerleşen otobüs hostu arkadaşım var. fransızca kursunda tanışmıştım. japonya'ya gidip kaçak işçi olarak da çalışabilirsin. gitmek isteyen adama seçenek çok fazla. ben de kaçacam zaten az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 tutmayın küçük enişteyi sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Yozgat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 tutmayın tabi. tutan da yok zaten. =D gerçekten kafaya koyan adama kaçacak yer o kadar çok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Kıbrıs'a git. Sütlü nescafe olarak verilen bir siparişi gerçekten süt koyarak götürsen bile 5.000 Kıbrıslı gencin önüne geçebilirsin garson olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 kuzey avrupa yada kanadada imkan bulsam bende giderimde yok anasını satım anca şama giderim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Şu kaçış olayını ben anlamıyorum, expat olarak bile zar zor kabul edildim, kabul edildiğim yer de İspanya hani çöküş modunda kendi mühendisleri kaçıyor ülkeden götüm götüm, yönetici pozisyonu olarak gidiyorum bir de. Dandik ülkeler tamam da Kanada'ya ne olarak nasıl gidecek? Kanada'yı geçtim Kuzey Avrupa denmiş vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 refah duzeyi en iyi ulkeler arasinda en kolay kalma izni alabilecegin yer kanada. orda 4 sene calismanin yolunu bulursan kalma iznini de alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar