Sufi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 bu bölümü takip edenler zaten hamur ve çamur'un hikayesini biliyorlar. çamur'un çok hasta olduğu günler hariç bütün süreci filme aldığımız için elimizde bol malzeme mevcuttu. biz de hikayeyi tek bir film halinde özetleyelim dedik. 7 buçuk dakikalık bir şey. 32 kısım tekmili birden. seyredin, seyrettirin. hatta kaçırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 haha süper olmus şarkılarda güzel olunca sonuna kadar izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 10/10 would watch again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ilk 6 ay anne sütü lemur mu onlar 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 önce tereddüt ettim sonra bastım şukuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 kedi diye girdim böcek belgeseli çıktı, çok tatlılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 maymınlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 hamurun keyfi nasılmış? bir de mirruk'la çamur nasıl olacak? çok keyifli bir belgesel olmuş bu arada. minnoş kediler, güzel müzik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Supermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 kahvem bitti, ara verip almaya gidemedim :D hamur'la çamur'un hikayesini başından beri takip eden biri olarak ellerine sağlık diyorum, güzel belgelemişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 teşekkürler :) hamur'un keyfi çok iyi. lösemi aşısı ve iç parazit için yeni annesi feraye hanım bana getirdi geçen hafta. veterineri değiştirmek istemedi, her zamanki veterinerimize gittik. videodaki son kısımdaki büyümüş hamur görüntüleri o ziyaret gününe ait zaten. kendisinin bu forumdan haberi yok ama veterinerimize de buradan çok teşekkür edelim. hamur'la çamur'un ev kedisi olup bizde kalacağı kesinleşene kadar (neredeyse 2 ay) tek kuruş para almadı. ishal tedavisi, enfeksiyon tedavisi, ilk pire tozu uygulaması, çamur'un sol arka bacağının tedavisi, göz iltihabının tedavisi... hiçbiri için tek kuruş vermedik. ne zaman ki hamur ve çamur artık bizlerde kalacak dedik (ki bu karma aşılarını yaptıracağımız zamana rastlıyor) ancak o zaman aşılarının parasını aldı. iç parazit için yutturduğu hapın parasını da almadı. reklamını da yapalım, buralardan veteriner ihtiyacı olan varsa ona gitsin: Avcılar Veteriner Kliniği, Ersin Gümüş. Ambarlı mh. plaj yolu sk. No:6 Avcılar İSTANBUL / Türkiye Tel : 02126954410 çamur'la mirruk'un durumu hala belirsiz. artık birbirlerinden haberdarlar. mirruk şimdilik ignore etmeye çalışıyor ama çamur herşeyi oyun olarak gördüğü için mirruk'un üstüne atlıyor. mirruk da "neye güveniyor bu?" diye tırsıyor biraz. çamur kuyruğuna atlamaya falan çalışırken mirruk pati atmaya kalktı birkaç kez. çamur patiyi yese de onu da oyun sanıyor, korkmuyor. o yüzden şimdilik pek bir araya getirmiyoruz. çamur'u kısırlaştırmaya çok korkuyorum. çok düşük de olsa anestezi riskinden bahsediliyor. göze alamıyorum. bahçeli bir eve taşınma hayalleri kurmaya başladım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 anneleri yok mu kesin olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 yok. 2.5 gün balkondan izledik anneleri gelir diye. sürekli ciyakladılar. şimdi düşündükçe aklım almıyor sokakta hamur'umla çamur'umu nasıl bırakıp yatabildim 2 gece diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 nasıl acaba ben de çok merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 anasını araba ezmiştir çok merak edilcek bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 1 2 ayda bana bakarsan ne güzel olur sufi abi.pek bi süzüldüm bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 sizler de, kediler de, video da, müzikler de şahane olmuş. kral adamsın sufi :) sevgiler, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 gel gel bunlar büyüdü zaten, yükleri kalktı üstümden. bu arada bugün akşama doğru hamur ziyaretimize geldi. çok sıkışmış önce tuvalete girdi. sonra etrafı hatırlamaya çalışırken çamur'a yakalandı. çamur, sürekli hamur'dan kaçtığı eski halsiz günlerinin hıncını aldı resmen. sonra da yorulup serildiler ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ahah tiplere bak nasil hemen kavgaya basladilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar