Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Joan Of Arc a.k.a Maid Of Orléans

Fiercewind

Öne çıkan mesajlar

said:
wanderer1985, 23 July 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
silver hoca senin turk olmayan herkese garezin var herhalde
haehaeh

hic bi yabanci icin "pis herifler" "kokusmus seyler" "asagilik adamlar" tarzi seyler disinda bi sifat gormeidm haeaeh[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Wanderer bunları diyen adamın gerçekte nasıl olduğu da meçul bence... Sanırım kendisine onun söylediği tarzda laflar sölememe gerek yok, kimin ne olduğu apaçık ortada![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Sosyal ağlarda paylaş

Ikiside de deil ben bir fransiz asilzadesiyim hemide Kokulusundan...
ama bir tarafim da bol acilisindan türk, lahmacun oldum çiktim anlayacagin ...[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 24 July 2003 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok bunlar revolution'dan sonra türeyen asilzadeler :P daha bi iyi kokuyolar
Yani bak bana ekmek bulamiyorlarsa pasta yesinler diyecek kadar keriz mi duruyorum :p
Teessüf ederim ayrica kova içine girmeyecek kadar gusel bir başim var :p [hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 24 July 2003 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 24 July 2003 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 24 July 2003 12:18 tarihinde demiş ki:
yok bunlar revolution'dan sonra türeyen asilzadeler :P daha bi iyi kokuyolar
Yani bak bana ekmek bulamiyorlarsa pasta yesinler diyecek kadar keriz mi duruyorum :p
Teessüf ederim ayrica kova içine girmeyecek kadar gusel bir başim var :p [hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 24 July 2003 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 24 July 2003 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]

yurttas robespierre guzel cirkin ayrimi yapmıyordu maalesef[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
!!!Dikkat Spoiler Soru!!!

Ya ben anlamadım bu filmi. Şimdi bu kız sadece bir deli mi yoksa gerçekten kutsal biri mi. Eğer deliyse,başta kralı nasıl buldu? O görüntüler falan neyin nesiydi? Eğer kutsalsa,neden savaşlarda falan hiçbi mucizesini görmedik,neden yandı... Bu yüzden saçma bi film gibi geldi bana.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

bunu kim söyleyebilir ki? film sadece bir yorum.. burada birisi bişi söyleyecek olsa o da başka bir yorum olur, sadece bilinenler var sonuçta ve bunlar da olağanüstü tesadüf, şans ve jean d'arc'ın sıradışılığıyla açıklanabilir ya da kutsal bir elçi denir..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...