TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 kızıldereliler öldükten sonra lö işçileri için bir asansör yapmıştır kokulu şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 silver hoca senin turk olmayan herkese garezin var herhalde haehaeh hic bi yabanci icin "pis herifler" "kokusmus seyler" "asagilik adamlar" tarzi seyler disinda bi sifat gormeidm haeaeh[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: wanderer1985, 23 July 2003 00:35 tarihinde demiş ki: silver hoca senin turk olmayan herkese garezin var herhalde haehaeh hic bi yabanci icin "pis herifler" "kokusmus seyler" "asagilik adamlar" tarzi seyler disinda bi sifat gormeidm haeaeh[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Wanderer bunları diyen adamın gerçekte nasıl olduğu da meçul bence... Sanırım kendisine onun söylediği tarzda laflar sölememe gerek yok, kimin ne olduğu apaçık ortada![hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 kokmuş olmaları kısmı parfümleri ile ilğili bir espiri yada takılma idiki kapsama sınırlarınızın dışında gibi gözüküyor saldırıcak adam arıyorsanız yanlış adam seçiyorsunuz hem japonları severim. :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 23 July 2003 10:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Silver ben sadece burda ki kendini beğenmiş bilmişlik tavırlarını değil tüm el attığın konulardaki tavırlarını eleştiriyorum.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 eh nediyim tavrım kurusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Bende bundan böyle senin ait olduğun toplum ve millet hakkında istediğim gibi konushayım bakalım o zaman sen memnun kalıcakmısın =o)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 tahmin ettiğim gibi ya fransada doğup kendini fransız zanneden Türklerdensin yada baban fransız ? doğrumu tahmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Ikiside de deil ben bir fransiz asilzadesiyim hemide Kokulusundan... ama bir tarafim da bol acilisindan türk, lahmacun oldum çiktim anlayacagin ...[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 24 July 2003 10:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 o kokulu fransiz asilzedelerinin kafalari kovalara yuvarlanmamis miydi ? aman dikkat. viv la revolusyon ![hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 yok bunlar revolution'dan sonra türeyen asilzadeler :P daha bi iyi kokuyolar Yani bak bana ekmek bulamiyorlarsa pasta yesinler diyecek kadar keriz mi duruyorum :p Teessüf ederim ayrica kova içine girmeyecek kadar gusel bir başim var :p [hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 24 July 2003 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 24 July 2003 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: DiaBLeSSe, 24 July 2003 12:18 tarihinde demiş ki: yok bunlar revolution'dan sonra türeyen asilzadeler :P daha bi iyi kokuyolar Yani bak bana ekmek bulamiyorlarsa pasta yesinler diyecek kadar keriz mi duruyorum :p Teessüf ederim ayrica kova içine girmeyecek kadar gusel bir başim var :p [hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 24 July 2003 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 24 July 2003 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] yurttas robespierre guzel cirkin ayrimi yapmıyordu maalesef[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 !!!Dikkat Spoiler Soru!!! Ya ben anlamadım bu filmi. Şimdi bu kız sadece bir deli mi yoksa gerçekten kutsal biri mi. Eğer deliyse,başta kralı nasıl buldu? O görüntüler falan neyin nesiydi? Eğer kutsalsa,neden savaşlarda falan hiçbi mucizesini görmedik,neden yandı... Bu yüzden saçma bi film gibi geldi bana.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bunu kim söyleyebilir ki? film sadece bir yorum.. burada birisi bişi söyleyecek olsa o da başka bir yorum olur, sadece bilinenler var sonuçta ve bunlar da olağanüstü tesadüf, şans ve jean d'arc'ın sıradışılığıyla açıklanabilir ya da kutsal bir elçi denir..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 fransizlar icin azizdi ingilizler icin cadiydi turkler icin ne oldugu onemli degildi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar