liberal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 teen wot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 reampage said: Türk kızlarına yazıpta friendzone yemeyen mi var lan. ben friendzonedan bi kiza sonradan asik oldum zamaninda ama red yemedim yedigim 5-6 red in hepsi random du sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Adam sövdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 gg wp olmus lan sdf skype pm lersen dertlesiriz istemiyosan sen biliyen <3 gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 dier topak daha heycanlı, kitlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Xaenin said: Abi forumun %90'ı beyinsiz siz hala da alt kırılımlara bakıyorsunuz. BEN BEYİNSİZMİYİM PEKİ QANKAK :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Sercan sen önde gideni, geride durmayanısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 diaboliq said: "istemez" tavrı iyi bence abi. yani bu yolda kafasına takmadan devam etmeli bence. silktir et koçum. daha 18 yaşındasın sanırım. üniversiteye gidicen daha. neler olucak neler. üniversitede kızlar teklif ediyo hem. sen oturuyon kafede , pudra şekerli marmelatlı kurabiyeni yerken kızın biri geliyo akşam dışarı çıkalım diyor. şöyle olaylar en çok makinada bir de inşaat mühendisliğinde oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 fen edebiyat rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Başlığı okudum ama sonunda ne olacağını adımın a'sı gibi biliyordum nerdeyse, çok fazla şaşırmadım. Aslında kız sana ne olacağını bu zamana kadar çoktan belli etmiş gibi üç yıl boyunca sana karşı herhangi bir ilgi göstermeyerek veya belki de senin yakın davranma durumunu yanlış anlaman sonucu, ama gözünü açıp da kız sevgililerini eskitirken pek farkına varamamışsın sanki olup bitenin. Doğrudan kıza birlikte olalım falan mı dedin ki, keşke daha soft girseydin. Bayağı duygusuzca ve insafsız olmuş o konuşmalar çünkü. Anlayacağın senin üzülmene değecek biri olsaymış keşke ama olayı iğrenme noktasına getirmesiyle de bayağı ilkel olduğunu göstermiş zaten, o yüzden daha vaktin varken kısa zamanda at gereksiz düşüncelerini kafandan. Neyse, bir daha reddedilirsen de o kişi daha insaflı birisi olur umarım. İlla üzüleyim diyorsan da ben hep burdayım, göz pınarlarımı ödünç verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yarım şişe viski yarım şişe tekila azda bira. unutturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Rotweiler said: Sercan sen önde gideni, geride durmayanısın! durmak yoq yola devam qnq :d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 moriQ said: yarım şişe viski yarım şişe tekila azda bira. unutturur. 18 yaşındaki adamı komaya mı sokacan baboli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 sizden daha fazla icer bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hala yazmadıgına göre seksvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 MasterHapLo said: ne oldu simdi red mi yemis okumadim onceki sayfalari Alıntı Shean direk anlatıyorum. olayı süslemeye gerek yok. senle sevgili olma düşüncesi tiksindiriyor beni. midemi bulandırıyor dedi. kardeşimsin düşüncesini atmış kafasında. hiç öyle muhabbetlere girmediğimiz halde. rezilsin falan. sonra "tamam sus. hoşçakal." dedim kalktım gittim. 5 kere red yedim bunla beraber. en ağırı buydu. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Shean said: direk anlatıyorum. olayı süslemeye gerek yok. senle sevgili olma düşüncesi tiksindiriyor beni. midemi bulandırıyor dedi. kardeşimsin düşüncesini atmış kafasında. hiç öyle muhabbetlere girmediğimiz halde. rezilsin falan. sonra "tamam sus. hoşçakal." dedim kalktım gittim. 5 kere red yedim bunla beraber. en ağırı buydu. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 meh neyse gelmiş c/p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Yaş ilerledikçe anlıyo insan, kızların peşinde rezil olmaktansa git evde çelik bilek yap daha iyi El cacık gül cacık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ulgio said: Yaş ilerledikçe anlıyo insan, kızların peşinde rezil olmaktansa git evde çelik bilek yap daha iyi El cacık gül cacık... 30+ daily fapper? edit:u30 fap club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 son 9 sf okumadım nerde olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 pontipati said: son 9 sf okumadım nerde olay ozet: friendzoned 3 yil kiza platonik asik arada sevgilisi olmus kizla bulustu acildi kizda ayshh iggrencsin :Ss dedi moralli bozuldu 18 yasinda diye icki onerildi ayni zamanda dalga gecildi ha bide herkes kendini alpha zannetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Shean said: dövesim geldi. ben hehe modunda olduğum sırada onun bunu düşünmesi ve arkadaşlarına yayarak toplu baskı kurması şerefsizlikti. orada dövsem şu an daha rahat olurdum ama ne gereği var diyede düşünmedim değil. o yüzden dövmedim zaten. yani sonuçta diyelim 2 senelik "arkadaşsınız" ve sen bir insanı gözünde insan yerine bile koymuyorsan bu tanımını yapamadığım birşeydir ama siktir edelim. artık karakterinide gerçekten tanıdığıma göre tamamen çıkartabilirim kafamdan. off arkadaşlarına da yaymış epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 harbi arkadaşlara da yayması acayip olmuş. "beni silkmek istiyormuş aslında boloyormosoooon" mu demiş ne demiş kız acaba. beklerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ahmedinejad said: harbi arkadaşlara da yayması acayip olmuş. "beni silkmek istiyormuş aslında boloyormosoooon" mu demiş ne demiş kız acaba. beklerim ben. pek yalan da olmaz aslinda sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar