Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada damağımı şenlendircek biryer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu aspavayı geçen hafta yeni öğrendim ankaralı arkadaşımdan, tabi ankaraya daha hayatımda ayak basmadığımdan... pendik tarafına böyle bi dükkan açsak tutar mı acep.
Mesaj tarihi:
Aspava kadar overrated ve iğrenç biryer olamaz. 2 kuruşa 123123 çeşir ikram getiriyolar diye seviyor millet. Avantacı bir millet olduğumuz için. O sabah gelen(Belki de önceki günden) döner gecenin köründe kamyon lastiği gibi oluyor. Sos içinde yüzüyor soslu istediğinde bilmemne. İrmik geliyor soğuk felan.
Mesaj tarihi:
Kızılay taraflarında meclise yemek gönderiyoruz diye reklamını yapan ünlü bi pideci vardı, neydi oranın adı? Bi iki defa yemiştim de gerçekten baya güzeldi pideleri.
Mesaj tarihi:
Ankarada yiyeceksen sayıyorum abi:

Bitane çankayada patlıcan kebabı yapan yer var meşhur. İsmini uututm orası.
Devrez... kesinlikle gidilmeli. Çorba(ki zaten millet bunun için gidiyor, sütlü mercimek)+Çöp şiş. HMMMPPPPFFS
Tavacı recep usta.
Gençlik caddesindeki Düveloğlu
Bide Korudaki uludağın karşındaki OLtu Cağ kebapcısı.
Mesaj tarihi:
İncekde atılım üniversitesinin yakınında bir yerlerde bir aspava var orası baya başarılıydı, gerçi sadece 2 kere mi ne gittim, fluke da olabilir :p
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

Aspava kadar overrated ve iğrenç biryer olamaz. 2 kuruşa 123123 çeşir ikram getiriyolar diye seviyor millet. Avantacı bir millet olduğumuz için. O sabah gelen(Belki de önceki günden) döner gecenin köründe kamyon lastiği gibi oluyor. Sos içinde yüzüyor soslu istediğinde bilmemne. İrmik geliyor soğuk felan.

kes lan çok bilmiş
  • Yeni Oluştur...