Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Ankaraya gidicem istasyonun oralarda var mı böyle biyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Ulusta Uludağ iskender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ulusta çiçek restoran / bosna işkembecisi / üçler piknik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 sular akmıyo gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 istasyonun etrafında hiçbişey yok. ya minibüsle bi avmye geçebilirsin ya da metroyla kızılay, ulus gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 piknik dönerdiye yerler var 1tl tam döner ekmek ayran çok iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Gardan taksiyle 5 TL ye Ankamall a geç en yakın. Orada işte standart, Pideköy Şan İskender Subtitle vb. bir şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 niye kimse aspava demiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bu aspavayı geçen hafta yeni öğrendim ankaralı arkadaşımdan, tabi ankaraya daha hayatımda ayak basmadığımdan... pendik tarafına böyle bi dükkan açsak tutar mı acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ulus - boğaziçi lokantası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Aspava kadar overrated ve iğrenç biryer olamaz. 2 kuruşa 123123 çeşir ikram getiriyolar diye seviyor millet. Avantacı bir millet olduğumuz için. O sabah gelen(Belki de önceki günden) döner gecenin köründe kamyon lastiği gibi oluyor. Sos içinde yüzüyor soslu istediğinde bilmemne. İrmik geliyor soğuk felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 aspava candır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Kızılay taraflarında meclise yemek gönderiyoruz diye reklamını yapan ünlü bi pideci vardı, neydi oranın adı? Bi iki defa yemiştim de gerçekten baya güzeldi pideleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Ankarada yiyeceksen sayıyorum abi: Bitane çankayada patlıcan kebabı yapan yer var meşhur. İsmini uututm orası. Devrez... kesinlikle gidilmeli. Çorba(ki zaten millet bunun için gidiyor, sütlü mercimek)+Çöp şiş. HMMMPPPPFFS Tavacı recep usta. Gençlik caddesindeki Düveloğlu Bide Korudaki uludağın karşındaki OLtu Cağ kebapcısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Tabii bunlar hep yöresel tatlar. Ha bir de, öveçlerde KATRE mantı için. Aman yarabbi ya... Annemin mantısını tergedim bunnnar üzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 her sakallıyı aspava sanan angaralılar... ozcelik aspavaya gidin sonra konusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Yildiz aspava degil mi o bokun orjinali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 İncekde atılım üniversitesinin yakınında bir yerlerde bir aspava var orası baya başarılıydı, gerçi sadece 2 kere mi ne gittim, fluke da olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 yıldız degil harbicisi ozcelik dir oyle jpg koymakla olmaz ahıllı ol ismetpasayi yigarim evinin onune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 dendiği gibi ilki özçelik. adamlar gelen herekese abi abi deyip yemek sonrası sigara kolonya uzatarak dürüm baronu oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Ulus ftw ! Nereye girsen senin damağı tatmin eder ve şenlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 http://www.dobisko.com/mekanlar/korykos-mersin-tantuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 dostum aynı arayış bende de vardı ulustaki çorbacıya gittim ve tatmin oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Rotweiler said: Aspava kadar overrated ve iğrenç biryer olamaz. 2 kuruşa 123123 çeşir ikram getiriyolar diye seviyor millet. Avantacı bir millet olduğumuz için. O sabah gelen(Belki de önceki günden) döner gecenin köründe kamyon lastiği gibi oluyor. Sos içinde yüzüyor soslu istediğinde bilmemne. İrmik geliyor soğuk felan. kes lan çok bilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar