Editor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 15dk ara ile 6 tane ilaç içtim birşey olur mu ? 6'sıda hap. Sabah akşam böyle içecekmişim hemde 1 hafta boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 karaciğeri eline alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 şizofreni tedavisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 doktordur bi bildiği vardır dedik gidiyoruz bakalim nolcak... Şizo diyince aklıma hep bi arkadaşım gelio şaziye diye haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ne ilacı aldığına bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 içine sinmiyorsa başka doktora sor, eczacının fikrini al vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 biri mide biri ağrı kesici biri antibiyotik biri norolojik birtanede bilmediğim bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Böyle şeyleri forumlara değil doktorlara ve eczacılara sormak gerek. Ben burada ne desem yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 bana verilen ilaçları aynı anda içerim. bi sakatlığı varsa bileyim ben de :D genelde 3 4 ilaç aldığım oluyor hastayken fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Aynı doktor vermedi mi bunları? Ya da eğer farklı zamanlarda aldığın reçeteler ise sen doktora "Doktor bey bakın ben bide şu ilaçları alıyorum yanlız" demedin mi? Hayır demediysen ve durum böyleyse zaten "doğal seleksiyon". Rahat ol sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 yeri gelmişken ben de birşey sormak istiyorum. supplement olarak günde en fazla kaç farklı tablet içebiliriz? Mesela glucosmine, balık yağı, c vitamini vs vs bu takviyelerden günde birer tablet ve aynı anda tüketsek zararı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar