Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 abi en başta dizi veya film karanlık dedim ama sonradan baktım daha önceden izlediğim parlak oldugunu hatırladıgım yerler bile kapkaranlık bi hal aldı. misal ; tamam sahne karanlık farkındayım ama bu kadarda karanlık değil heralde kabartma bi halde izlicem resmen boku çıktı. ne yaptıysam düzeltemedim wmp den görüntü ayarlarından oyna dediler denedim tıkladıgım anda eski haline geri döndü. gom dan deniyorum ondada ne kadar hareket ettirsemde contrast brightness falan etki etmedi hala aynı şekilde. ekran kartından falanmı diye düşünüyorum. varmı bi yardımcı olabilicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 hmm yanlız sanıyorum problem hdmi kablomdan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 iyi de ss de karanlık çıkmaz ki zaten hardwaresa. yolladıgın ss e başka yerden baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 i y i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Editor... Hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 30 derece açıyla yatır monitörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 işte ss e arkadaştan baktım bi problem yok dedi laptop ekranında da bi problem görmedim led de bi sıkıntı var galiba hdmi dan yapıyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Fransuxa said: hmm yanlız sanıyorum problem hdmi kablomdan galiba. hdmi'dan boyle bozukluk olmaz, hdmi digital veri aktarir, ya aktarir ya aktaramaz, 0/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 telefonla çek bakalım aynı sahneyi ne kadar karanlıkmış :D Goering said: Fransuxa said: hmm yanlız sanıyorum problem hdmi kablomdan galiba. hdmi'dan boyle bozukluk olmaz, hdmi digital veri aktarir, ya aktarir ya aktaramaz, 0/1 ayrıca şu doğru. yani %100 doğru diil de, %90 doğru. bozuk olsa baya böyle ekranın ortasından çizikler vs geçer, görüntüde yırtılma/karlanma vs olur diye düşünüyorum. o tür yamukluklar olur yani, karanlık olmaz ama heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 biri monitörün parlaklığını kısmıştır , kurcala az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 sons of anarchy izlerken can çekişiyorum resmen. parlaklık sonda hem dizi karanlık hem de böyle boğur bi şekilde mırmırmırmır konuşuyolar hoparlörü son ses yapıyorum gene de bişey anlamakta zorlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Renderer'in gama ayarlari bozulmus gibi geldi. Suraya alalim: http://forum.paticik.com/read.php?6,6458555,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ekran kartının kendi driver'ları ile gelen kontrol panelindeki ayarlar ile oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar