Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 KHaRoN said: Esh said: Telefonuna sifre koyan köylü ve serfler icin acik cikmis evet. Su kisim bana biraz koydu. ahahahahah Ahahah, bi ben kullanmiyorum sifre olayini heralde. Neyse parmak izli bir iphone 6 iyi gider seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bende kullanmıyorum çok zor geliyor her seferinde şifre yazmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 sirket telefonu olmasa sifreyi kaldırıcam da sirket sart kosuyor, kaldıramıyorsun. bir de 40 gunde bir falan degistirme zorunlulugu da var. ebesinin seyi gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Kendi sirketinin baskaninin oglu pozisyonunda degil misin yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 3k calısanım olsa paticik'e girmem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 dugmeye basip, bisey swipelamak bile anlamsiz ve vakit kaybiyken, bi de sifre mi koyuyosunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 toggie said: 3k calısanım olsa paticik'e girmem zaten. Niye lan biz giriyoruz? Bi ibnelik mi var bizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 3k calısanın varsa ibnenin hasısın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Hakkaten exchange hesap tanimlandiginda passcode olmadan kullanamiyorsun telefonu, min 15dk lik intervallerde sifre soruyor. Bir de telefonun icinde paypal , banka accountlari, adresler, sifreler, diger apple urunlerinin lokasyonlari gibi seyler varken fotograflar en son salkimimda olacak sey olurdu zaten asdfas Fingerprint sensor cok net yakisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 iphone beceriksizi olarak acil bi sorum var, gece gece mal gibi ios7 güncelleştirmesini indirdim vodafone kullanıcısıyım, sim kodunu sormuyor, telefonu açınca geçersiz sim diyor ve ayarlarda şurda burda bulamadım, nereden giricem bu pin kodunu :S telefondan başka her işe yarıyor şu an telefon :S aygıt 4s bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 geçersiz simmi ? unlocked değil ozaman o telefon ? yada herhangi bir wifi ile bağlanıp kayıt yapmadın. kayıt yapmadan açmaz sim i wifi yok ise itunes ile de yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 abi neredeyse bir senedir kullanıyorum telefonu, bu gece ios 7 ye geçeyim dedim. sormuyor pin kodunu, sadece geçersiz sim diyor. sorsa giricem pini. çok yetersiz hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Tamam işte pin sormaz zaten kayıt yapmadan internete bağlaman gerek wifi ile ama tekrar kayıt şeyi nası oluo bilmiom o yüzden sen kablo ile pc ye bağlayip itunes ten register i yapabilirsin. sonra pin sorar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 editor öm bak lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 iphone never been this fabulous... ios7 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Ulan yedi bitirdi pilimi. Parallaxtır bilmemnedir hiçbi özelliği de kapamak istemiyorum. Avuçladık. Bu arada tek sevmediğim yanı, Safari'de bi şey yazarken anında göremiyoruz, yani klavyeye basar basmaz gelmiyo harfler yazı kutularına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Vpn açınca bağlı kalınan süreyi göstermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Apple store israrla Türkiye pazarına düşüyor, Amerikan pazarına elle geçmem gerekiyor bir de Amerikan kredi kardı arka yüzündeki güvenlik kodunu soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Ve hala swf'ler açılamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 paticik problemli o konuda ya reddit falan açıyor youtube gif. swf zaten açmıyordu chrome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ne zaman usb ile bilgisayara taksam bu bilgisayara güvenilsin mi? diye soruyor. Her seferinde ama. Yok mu bunun perma bir ayarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 arkadasa da oluyo aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bilgisayarı güvenli yapma ayarı var olması lazım ayarlarda. mağaza kısmında var bu bilgisayarı yetkilendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 4S kullanıyorum güncelleyeyim mi ios 7'ye yavaşlama olur mu? Tırsıyorum ya, 3G kullanırken aynı cacığı yaşadım, aldığımda fişek gibiydi 1 yıl sonra tiksindim telefondan ağzına sıçtılar güncellemelerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar