Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ios7 güncelleştirme şeysi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

Esh said:

Telefonuna sifre koyan köylü ve serfler icin acik cikmis evet.

Su kisim bana biraz koydu. ahahahahah

Ahahah, bi ben kullanmiyorum sifre olayini heralde. Neyse parmak izli bir iphone 6 iyi gider seneye.
Mesaj tarihi:
Hakkaten exchange hesap tanimlandiginda passcode olmadan kullanamiyorsun telefonu, min 15dk lik intervallerde sifre soruyor.

Bir de telefonun icinde paypal , banka accountlari, adresler, sifreler, diger apple urunlerinin lokasyonlari gibi seyler varken fotograflar en son salkimimda olacak sey olurdu zaten asdfas

Fingerprint sensor cok net yakisir.
Mesaj tarihi:
iphone beceriksizi olarak acil bi sorum var, gece gece mal gibi ios7 güncelleştirmesini indirdim
vodafone kullanıcısıyım, sim kodunu sormuyor, telefonu açınca geçersiz sim diyor ve ayarlarda şurda burda bulamadım, nereden giricem bu pin kodunu :S

telefondan başka her işe yarıyor şu an telefon :S aygıt 4s bu arada
Mesaj tarihi:
geçersiz simmi ? unlocked değil ozaman o telefon ?

yada herhangi bir wifi ile bağlanıp kayıt yapmadın.
kayıt yapmadan açmaz sim i

wifi yok ise itunes ile de yapabilirsin.
Mesaj tarihi:
Tamam işte pin sormaz zaten kayıt yapmadan internete bağlaman gerek wifi ile ama tekrar kayıt şeyi nası oluo bilmiom

o yüzden sen kablo ile pc ye bağlayip itunes ten register i yapabilirsin.

sonra pin sorar
Mesaj tarihi:
Ulan yedi bitirdi pilimi. Parallaxtır bilmemnedir hiçbi özelliği de kapamak istemiyorum. Avuçladık.

Bu arada tek sevmediğim yanı, Safari'de bi şey yazarken anında göremiyoruz, yani klavyeye basar basmaz gelmiyo harfler yazı kutularına.
Mesaj tarihi:
4S kullanıyorum güncelleyeyim mi ios 7'ye yavaşlama olur mu? Tırsıyorum ya, 3G kullanırken aynı cacığı yaşadım, aldığımda fişek gibiydi 1 yıl sonra tiksindim telefondan ağzına sıçtılar güncellemelerle.
  • Yeni Oluştur...