Killer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 http://images.gittigidiyor.com/5612/Logitech-2-1-Ses-Sistemi-Hoparlor-2-YIL-GARANTI__56126847_0.jpg ürün şu cızırtı değil aslında vızıltı. yeni başladı problem vız vız vız ediyor. müzik varken falan problem yok. ses yokken sorun var ama. telefona taktım yine aynı anda vızıltı vardı. sabit değil yani vızıığ vızığğ diye. açtım içini şu an bakıyorm mal mal ideas? edit: yan yatırdığımda azalıyo cızırtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 donanımda problem yoksa heryerden parazit alabilir ses sistemleri, kabloları diğer 220v kabloların geçtiği yerden ayır uzak tut, elektrik hattı topraklama sorunuda olabilir, evlerde topraklamayı toprak zeminden almadan nötr hattan parelel kablolama ile yapılınca oluyor bu topkraklama yapılmamış priz de deniyebilirsen çözülür gibi sorun. (tam terside olabilir topraklamanın olmadığı kötü olduğu durumlarda parazit sebebi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Benim 4+1 de cizirti var subda var daha dogrusu. Tozdan filan midir? Cozumu var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 benimki de ekran kartından kapıyor. çözemedim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 @green abi durup dururken başladı yeni bağlamadım. kabloları ayırmayı deneyeyim dicem de monitör kablosuyla oynamaya başladıktan sonra oldu galiba. eğer dediğin gibi parazit dalgasıysa kablolara bişey oldu bakayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Ses sürücüsünü silip denesene? Mesela jack'i pc'den çıkarınca da oluyor mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 benim 5+1 de var o cızırtı aynı marka , ama büyük ihtimal etraftaki aletlerden oluyo , zaten cok az, pc kullanıyoken farkına varmıyosun varsa çözümü gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 abi bazen müzii kapatıyorum cız czız cız mal gibi. daha önce yapmıyodu ekstra alet yokki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Telefona bagladiginda da yapiyosa software problem degildir. Cözum; ground loop isolator. Aha link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Of su sistemler hala kullaniliyo mu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Korax said: Telefona bagladiginda da yapiyosa software problem degildir. Cözum; ground loop isolator. Aha link da fuk is dat onu alana kadar yeni hoPARLOR alayım ya. daha 3 senesi bitmedi abi logitech mouse'da bi dramlı daha geçen sene aldım. bu ne abi almıcam logitech bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Logitechle alakasi yok, elektrik sorunu var. 1000 euroluk hoparlör alip getirsen de ayni sey basina gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar